Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 110)

• 41 152
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте хубав ден ви пожелавам макар и мразовит
Джанер и Гамзе заминават за два дена на почивка но без Мави
https://twitter.com/i/status/1481142034673111042
G: askim оставихме Мави с леля й какво мислиш?
 C: Ще бъде наред
 G: за първи път отиваме някъде без mavi за два дни

# 406
Мави белята ще е с леля Ханде и предполагам аби .... дано мама Гамзе да ги е инструктира да снимат, че да видим и ние някоя снимка от ежедневието.

# 407
Скрит текст:

Flowers Cherries Привет момичета,
Отдавна не съм писала, но ви четях.
Revolving Hearts На всички,които продължават да се борят с ковид - бързо възстановяване.
Gift Heart На празнуващите - да са живи и здрави!

Разисквате теми, свързани с аутизма - най слънчевите и усмихнати деца. Срещам се с тях в професионален план и знам, че им е нужна много любов и подкрепа, постоянство и упоритост и ще са най-светлия лъч на доброта и обич! Cupid

За нашите ХанКер - да се връщат бързо към динамичните си дни, изпълнени с работа и разбира се да се радват на любовта си! Sparkling Heart
Прекрасен ден Ви желая и при възможност добра среща довечера, нали е нашата вечер сряда! Purple Heart
Вярно. Следва 18 еп. с една от най-красивите сцени в сериала като цяло....

-Истинска есенна вечер. Вали дъжд, листата са окапали. Всичко е свършило.
 -Всъщност е обратното. Дърветата, чиито листа са окапали, остават силни. За да се събудят отново, по-силни....това което ти приемаш за тъжно, всъщност е чудо. Не е край, а ново начало.
-Тогава, може би, нищо не е каквото изглежда… Revolving Hearts

# 408
Вече са пристигнали
https://twitter.com/i/status/1481201578484936704

стори на Ханде
Това красиво момиче спешно трябва да намери своя дом завинаги, моля, помогнете за разпространението на информацията; ако вие или някой, когото познавате, можете да осиновите, свържете се с номера

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 17:08 от sani1212

# 409
  • София
Дежурството на леля Ханде е започнало...

Днес е сряда, ден за киновечер!  Както си му е реда, първо да подгреем с един прекрасен лайф от 28.11.2020г.  А след това часът на срещата си остава 20:00.

Нашето момиче оздравя и е на маникюр.

Неприятностите около Керем и Ханде сякаш не спират. Една тъжна новина! Бабата на Керем по бащина линия, Алийе Гюлер Бюрсин е починала от сърдечна недостатъчност на 91 годишна възраст. Поради карантината Керем не е могъл да присъства на погребението на баба си, а е изпратил цветя. Керем, след като е научил новината, е бил много тъжен. Съобщил е в профила си, като е публикувал снимка с баба си и е написал: "Обичам те толкова много. Почивай в мир".
Баба му е починала при последното си пътуване до Измир. Церемонията по нейното погребение се е състояла в Soğukkuyu Kabristan в квартал Кършияка. На погребението е присъствал бащата на Керем, Памир Бюрсин, пристигнал от Германия, дъщерята на Алийе, лелята на Керем, Нилай Бюрсин и много други близки. Цветята, които Керем е изпратил, са били поставени в ковчега. Керем е бил много привързан към баба си, много силно я обича и поради това тежко е приел нейната кончина. Казват че Ханде не го е оставила сам.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 19:05 от БлагаВест

# 410
Бамбини, сряда вечер е Tropical Drink Време за парти Wink

Ето линк с бг.суб. на еп. 18
https://ok.ru/video/2044438842039
И да спазим традицията - стартираме в 20:00 часа Movie Camera

Gift Heart

# 411

Неприятностите около Керем и Ханде сякаш не спират. Една тъжна новина! Бабата на Керем по бащина линия, Алийе Гюлер Бюрсин е починала от сърдечна недостатъчност на 91 годишна възраст. Поради карантината Керем не е могъл да присъства на погребението на баба си, а е изпратил цветя. Керем, след като е научил новината, е бил много тъжен. Съобщил е в профила си, като е публикувал снимка с баба си и е написал: "Обичам те толкова много. Почивай в мир".

Керем нищо не е съобщил в профила си, нито в Туитър, нито в Инстаграм. Аз ги следвам и двата там няма нищо. В кой профил е съобщил?
Лека и пръст на жената 😞

# 412
Благодаря за линка  на епизода тази вечер.
В 20 часа съм на линия Wink

# 413
Леля  като в на маникюр, а мама и тати ги няма, кой гледа Мави... 🙄

# 414
Хубавелка

# 415
Леля  като в на маникюр, а мама и тати ги няма, кой гледа Мави... 🙄

Жената на снимката с маникюра не е Ханде. Тя сама го потвърди в Туитър 🤫

# 416
Ханде в туитър по повод снимката, на която уж е тя.
"Само, ако можехте да ни видите с Мави, щяхте да разберете, че това не съм аз😂🙈"
Скрит текст:
Редактирам се-сега погледнах в интернет. Новината за смъртта на баба му е стара. Има статии от юли 2020. А това е сторито, което е качил тогава.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 19:48 от Анонимен

# 417
Това се върти из интернет от няколко часа. Ханде ли го е публикувала?

# 418
  • София
Относно смъртта на бабата на Керем, съм преразказала това, което се говори във видеото.  Там се споменава, че той е качил снимка с баба си  и написал, че много я обича и да почива в мир. Ако го изгледате ще разберете. Не съм си го измислила аз.

# 419

Редактирам се-сега погледнах в интернет. Новината за смъртта на баба му е стара. Има статии от юли 2020. А това е сторито, което е качил тогава.

Тъкмо и аз се сетих за това. Това е баба му, която почина през лятото на 2020 г. Значи наистина е стара новината.

Относно смъртта на бабата на Керем, съм преразказала това, което се говори във видеото.  Там се споменава, че той е качил снимка с баба си  и написал, че много я обича и да почива в мир. Ако го изгледате ще разберете. Не съм си го измислила аз.

Тези от видеото публикуват стара новина, явно си търсят гледаемост. Да си бяха проверили информацията или го правят нарочно. И в двата случая не им прави чест 😐

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 19:57 от Miraland

Общи условия

Активация на акаунт