Сам и самотен

• 22 780
  • 585
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Или ако случайно е висок, готин и приятен, то има изисквания за жената до небето. То толкова висока, толкова килограма, такава коса, такова образование и до толкова заплата (добра, ама не по-добра от неговата).

И после - що съм сам, ми така, случайно.

# 271
  • София
Хората трябва да се харесат, иначе си е живо прежалване.

# 272
Esmee, искрено ти съчувствам за ужасната среща Hug

# 273
  • София
При айтитата често са два фактора - или не знаят как да общуват с жените, или се целят в такива, които не са им на физическото ниво, обаче пък не искат да са меркантилни. Трудно да стане. Иначе много са поддържани, фитнеса също е разпространено хоби, обаче не стига. Та аз хич не съм изненадана от многото самотници.

# 274
Имам няколко пoзнати дърти ергени, но те по собствена воля.
Единия е и хубав, и умен и богат. Обаче не иска жена за постоянно. Твърди "не ми трябва драма". Другия е по зле външно, и това му е комплекс. Повечето ги е страх, че жените ще са им товар, чисто финансово...
Изроди се народа, всеки иска на хляба мекото...

# 275
  • SF
Цитат
Esmee, искрено ти съчувствам за ужасната среща Hug
Това беше един късен следобед с приятели в заведение. Казаха, че сега ще дойдат А и Б.
А-то не ставал, но Б-то щял мноооого да ми хареса! У-ни-ка-лен пич, та дрънка!
И пристига въпросното хилещо се животно. Салфетка да падне, тоя се счупваше от смях. "Опаааа, мятаме салфетки нещо, а! хА-хА-хА-хАААА" После си намираше друг повод за хилеж, после друг. И колко ми е заплатата.

# 276
Аз като чуя за уредени срещи, вече ме втриса. Споделяла съм и преди за едни приятели, които пък сигурно от 2 години се опитват да ме уредят с един конкретен човек. Направо ми е жал за момчето вече. Дано не знае, че е част от схема.

# 277
Всъщност да не можеш да си намериш половинка е тенденция. Не мога да си обясня на какво се дължи. Познавам много симпатични, интелигентни мъже с хубави професии, а сами, при това им тежи този факт. Самотата им не защото искат, но по някаква причина са сами. Доста са такива. Имам познат, който е в IT сектора със сериозни финансови възможности, визуално е доста приятен, на 36 години, живее в София, бе всичко, което може да привлече дамите, но е сам, а знам че иска да има свое семейство. Да са придирчиви и егоисти съвременните млади хора, затова трудно да си намират партньор или да се задържат във връзка, може да е причина, но едва ли е само това... Факт е, че все повече млади хора са сингъл и не могат да си намерят половинката. Авторът е млад, а повечето, които познавам са над 35 години и нагоре и са сами.
Много добър анализ направихте ,това е така !
А какво да кажат тези хора по на 30 и няколко ? и те хич не са малко .
Всеки има някаква причина, за да е сам ,всичко си има някаква причина за да е в застой (страх , подтиснатост ,лош пример , липса на пари -което за едно момче /мъж е важен фактор , невъзможност да срещнеш сродна душа и други фактори )

Тези хора са поставени в много по лоша позиция, отколкото тези на 23 години ,които тепърва ще срещат ,обичат ,разделят .

# 278
  • SF
  А тези на 30 и няколко, казваш, няма повече да се срещат и да избират...

# 279
Esmee, това за заплатата е грозно, не че останалото е красиво Grinning
Същия хубостник мен хем ме покани на кино и вечеря. Хем нищо не предложи да плати. Ската се. Не че ми е важно, но показва някакво отношение. Принципно който кани, той черпи, ама явно нещата са се променили.
Като отидохме на касата, нарочно се забави и дръпна встрани за да е втори. Усетих го, че се чуди как да изклинчи. Поръчах си един билет и го усетих как се усмихна облекчено и камък му падна от сърцето.
За вечерята,  която беше кратка също си платих моята част. Да не го стресирам. Дойде сметката, видях колко и дадох парите + още нещо отгоре. А тогава бях студентка и работех на половин ден. Той даде точна сума, че и стотинки броеше, а все се биеше в гърдите през цялото време как миналия месец отказал на интервю работа за 5000 лв, защото ми било малко.
А като се прибирахме имаше наглостта да ми каже - "имам няколко бирички, искаш ли да се качим горе и да продължим да разговаряме". Аз му викам, че не водим кой знае колко интересен разговор, и не обичам бира и смятам да се прибирам.
Най-тежко ми беше в киното. Ту усещах кофти миризма, ту силен гаден мъжки парфюм.

So Lucky, изродиха се. Егоиста са доста. Искат само да взимат, без да дават.
Грам не осъзнават, че като обичаш някого, искаш дом и семейство - това се гради с отношение, но и с пари.
И ако обичаш човека до себе си, ще даваш, но и той ще дава. Няма да има ощетени.

# 280
  • София
Тези на по 30 да не са спали като са били на по 20.

# 281
  А тези на 30 и няколко, казваш, няма повече да се срещат и да избират...

Не ,напротив може ...нека и те да се срещат и да избират .

# 282
  • SF
Елора, трябва да си отворим нова тема, за да не разваляме тази на Аарон с нашите смешки.
Точно тези типове не спират да се оплакват колко меркантилни са станали жените и как само от парите ИМ се интересуват.
Но те да платят едно кино на меркантилната, не могат да си позволят. Имали били тесла, имали били БМВ, но искали да пийнат по една бира като бял човек и затова дошли с трамвая.

# 283
Ох, търкалям се от смях с вашите истории, Есмее и Елора Grinning Обаче потвърждавам - има ги такива прескасни свободни мъже, как да не си вземеш поне двама вкъщи Grinning
Принципно съм за разделен бюджет когато става въпрос за връзка - всеки да има принос. Но преди да стигнем дотам, очаквам, че ако ме покани на вечеря, няма да се стисне да плати салата и чаша вино. За мен е и до възпитание, получено от родителите и някакъв семеен модел.

# 284
Esmee, нищо де, нека се учи момчето от нашите смешки какво НЕ трябва да прави Grinning

Общи условия

Активация на акаунт