Сам и самотен

• 22 732
  • 585
  •   1
Отговори
# 405
Рядкост, но се случва Simple Smile Имат две деца заедно. Което не означава да оставяме само разгарящата се любов да ни е решение, но това е най-ефикасният стимул, каквото и да си говорим. Хората по-трудно се хващат да правят големи промени заради самите себе си, обикновено външните стимули са по-силни.

# 406
  • София
Дори и да е дебел, какво от това?
Ако да си дебел те обрича на самота или пък доживотна девственост, то тогава всички дебели са самотни и девствени.
Ама реалността друго показва.

Обикновено който е дебел, компенсира с характер, чар, поведение. На автора точно тези неща му куцат, та дано не е и дебел. Иначе, всеки чаровен дебеланко, ако отслабне, ще събере още повече почитателки. Приемем, че някои хора могат да гледат красивия ум, но все пак секс се прави с тялото и нормално за много други то си е фактор.

# 407
Чар е ключовата дума! Чар! Слаб-дебел - няма значение. Малък или голям град - пак няма значение.
Съгласна, но чар се постига със самочувствие, така презираните от теб женски съвети точно това целят.

# 408
Ние самочувствие и обич към себе не можем да дадем на никого.
Проблемите в главата не решаваме.
За мен авторът трябва да посети някакъв психолог или терапевт.

# 409
Чар е ключовата дума! Чар! Слаб-дебел - няма значение. Малък или голям град - пак няма значение.
Съгласна, но чар се постига със самочувствие, така презираните от теб женски съвети точно това целят.

Чар се постига със самочувствие! И от кога !
Това не е вярно .
Чарът е  нещо с което човек се ражда !
Чарът е това нещо ,което е скрито в един човек ,не може да го опишеш с думи .
Когато човек влезе в една стая с гости ,или на прием ,или на някакво събитие ,винаги ще има един ,или двама човека ,които ще се отличават от другите . Ти ги гледаш и не можеш да откъснеш очи от тях .Това привличане ,което тези хора предизвикат към себе си ,е самият чар .Чарът ,също така може да се нарече обаяние ,но той пак е свързан с външността на човек ,
...а не с пари ,с хубаво тяло ,или бройки гаджета .
 В повечето случай се дава на хората с външна красота или такива с нетипична красота .

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 18:00 от ivo8

# 410
Не съм съгласна, че всичко може да се отдаде на природа и късмет, без да подценявам тия фактори.
Когато един мъж е чел - личи си по изказ, мислене. Когато е пътувал, когато има интереси - музика, кино, политика, история, спортове, култура - той става интересен и желан събеседник. Тези неща се култивират. След като очевидно харесва умни жени с успех и кариера, няма как да ги заинтересова с разговори за времето и ланския сняг.

# 411
  • София
Ако си без самочувствие, с поглед вечно забит в земята и сричащ от притеснение, трудно ще си чаровен. Красивите хора също могат да са чаровни, чарът не идва от физически дефицит, а от някое по-странно, нетипично проявление на характера. Така или иначе, авторът не е от чаровниците, иначе тая тема нямаше да я има.

# 412
  • София
Той може да обича успешни и прочие жени, но или трябва да е успешен поне колкото тях, или да е чаровен и сладкодумен толкова, че да го харесат.

# 413
Чар се култивира с повишаване на самочувствието. Имах съученичка,  зубърче, дошла да учи в града от съседно село. Тиха, незабележима, смущаваща се да комуникира с нас, само на изпитване говореше със самочувствие.  След 20 години имаше сбирка на класа, не бях, но всички присъствали само нея обсъждаха -  успешна бизнес дама, с вид и самочувствие, интересна, комуникативна, буквално център на купона.

# 414
  • SF
Чар, сексапил, присъствие, както може да са обективни и 9 от 10 човека да се прехласнат, така са и чисто субективни усещания - аз никога да не открия чара на този, по когото ти си полудял.
Да не говорим колко са непродуктивни напътствията развивай се и ще станеш чаровен и харесван.
Аз съм се развила и често съм обект на харесване от страна на големи тъпунгери. Трябва ли ми това???

# 415
Общо взето много мъже са в подобно положение, особено в днешно време със социлните медии с его бууст, самочувствието на много момичета скача до небето и почват да си мислят, че заслужават един Брад Пит, докато не ударят 35 и да се чудят, къде е принцът на белия кон, когато е малко късно и са изпуснали мъж с когото са могли да изградят нещо заедно. Автор, много неща могат да се кажат и да ти кажа, но ще карам малко хаотично, че нямам време, но основните неща са били едни и същи от векове, статус, добър ген и ресурси, просто в днешно време нещата се изострят и това са планове за да се размножават по-малко хора. Жените трудно намират баланса, защото супер добре изглеждащ мъж, които има и ресурси не се намира лесно, доказано е че жената не би имала против да има дете от уникален алфа с много добър ген, защото хормоните си казват тяхното и ако няма пари, един бета провайдър да издържа детето и нея. Ако мъжът има и двете, тоест финансово е добре и изглежда много добре, жените са склонни да го споделят с други жени, това биха предпочели вместо да имат един средностатистически мъж, защото да си средностатистически, като мъж не е нищо особено. От векове, жените са споделяли алфите(крале, царе и най-различни мъже, които са имали хареми) и не е случайно, че само около 40% от мъжете в миналото си са предавали гена, останалите средни под средно ниво, ако се докопат до жена добре, другите евнуси и никой не му дреме за тях, да в днешно време пак има мъже, които никога няма да се докопат до секс и това е реалността. Реално, винаги си в конкуренция с другите мъже за жените и трябва да си от най-добрите за да станат нещата във всички аспекти да се подобряваш, иначе излиташ от естествения подбор, освен ако не си надарен природно да изглеждаш супер добре, имаше статистика, че жените намират само 15% от мъжете за привлекателни, реално приселекшъна убива мъжете, за да впечатлиш с външен вид, като мъж, тряба да си супер красавец в лице, ако не си висок, поне 1.80см, с добър jaw-line и други еволюционни черти. Реално, нещата не са толкова розови, колкото се описват от някои жени, истинска любов ала бала, от жените се изискват едни неща, тях ги обичаме безусловно, но както имаше един Крис Рок и той казваше, че само жените и кучетата са обичат безусловно, мъжете биват обичани, като предоставят нещо. Духовните неща за които, някои дами повтарят не са фактор, че ще се обвържат с някой мъж. Мога още много неща да добавя, но по-добре се пойнтерсувай от ред пил идеологията, това видео не е лошо. Имаш време на 23, но ако не си жиееш младините пълноценно и ако не правиш сега секс, когато ти бушуват хормоните след време може  да имаш и комплекси, мъжът обикновено за да получи секс се изискват много повече усилия, от жените общо взето се иска едно, просто да си жена, да млад си но, подобрявай се постепенно

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 11:34 от Ivan23

# 416
Ех Иване, какъв булшит написа.
Едно време в харемите жените не са имали особено голям избор. Образование през 16 век за жените имало ли е?
Възможности за развитие?
Що за простотии пишеш. Та единството спасение на една жена е било често да продава тялото си.
Питай после защо жените се държат така. Защото си го заслужавате.
Ролята на жената е била не да обича мъжа, той не иска това.
И досега в ислямския свят жените нямат кой знае какви права.
Мъжете не обичат безусловно. Мъжете обичате външния вид. На характера не отдавате голямо значение.
А генетично е заложено на жените да избират мъж с добри гени и мъж, който може да издържа семейството.
Аз не съм чула за жена, добре образована да има основателна причина да се омъжи за свръх миризлив просяк примерно.
Не съм чула и за красив атлет да се ожени за 150 килограмова грозница.
Безусловно се обичат децата. Но и там често има родители си имат условия.

# 417
Ех Иване, какъв булшит написа.
Едно време в харемите жените не са имали особено голям избор. Образование през 16 век за жените имало ли е?
Възможности за развитие?
Що за простотии пишеш. Та единството спасение на една жена е било често да продава тялото си.
Питай после защо жените се държат така. Защото си го заслужавате.
Ролята на жената е била не да обича мъжа, той не иска това.
И досега в ислямския свят жените нямат кой знае какви права.
Мъжете не обичат безусловно. Мъжете обичате външния вид. На характера не отдавате голямо значение.
А генетично е заложено на жените да избират мъж с добри гени и мъж, който може да издържа семейството.
Аз не съм чула за жена, добре образована да има основателна причина да се омъжи за свръх миризлив просяк примерно.
Не съм чула и за красив атлет да се ожени за 150 килограмова грозница.
Безусловно се обичат децата. Но и там често има родители си имат условия.

Всеки може да си прецени, кое е глупост, понякога е добре човек да преглътне, някои истини в живота(червеното хапче). Тук говорим, как работят нещата на примитивно ниво, да не забравяме, че хората сме преди всичко животни и споделяме характериситки на такива, при много животински видове нещата работят така, доста малък % от мъжките си предават гена, докато при жените % на жени, които си са предали гена е 98%, при мъжете варира около 40%, макар че и това не е с точност, никой мъж не може да е на 100% сигурен, че отглежда негово дете, по статистики поне 10% от мъжете гледат деца, които не са техни, неволно, ДНК тестове за бащинство имаме от едва 40 години, за това преди това е било ценност, жената да е девствена, защото ако си мъж, никога не може на 100% да си сигурен дали е твоето дете, историята познава много такива случаи. Не знам, какво общо си имат мюсюлманите, контекстът беше друг, пък и да ги намесим, имали са избор жените по други места  на света, просто още тогава средностатисическия мъж не е привлекателен за жените, където и по света да отидеш, за предпочитане е било на топло, да има лукс и топла храна, макар да дели мъжа си с още 10 жени, вместо да е с бедния работник и така 60% от мъжете са оставали без поколение, за това е нормално мъжете с ниски заплати да не са желани много, нека да взимаше примерно 3-4к, тогава и статусът щеше да му е по различен, предполагам не изглежда добре, тогава трябва да компенсира с други неща, статусът на мъж ще му е по-различен, като цяло не съм видял мъж с пари да се оплаква от липса на жени, пък не знам, може да си е случайност, има и безпарични  харесвани, да, но те са много малък %, минимум 1,80, с перфектно лице, черти и т.н. Просто е лицемерно да се постват някакви измислени неща, че като е добър ще му връзват, добрите момчета обикновено до никъде не стигат, питай Jeremy Meeks, на който жена му го изкара от затвора, като плати милиони, човекът, като е 10/10 това е. Или перфектен външен вид или статус и пари, ако ги има и 3те няма да има грешка авторът, външния вид може да го подобри малко с фитнес, ще придобие друго излъчване ще стане повече мъжкар, да тренира нещо, някой като му се изрепчи, трябва да може да отвърне вербално или физически, иначе ще падне в очите на жените, това е като слаб мъжки, които не заслужава да се размножи в природата е знак на слабост и болен мъж, много мъже нямат тестостерон също вече.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 11:57 от Ivan23

# 418
  • София
Трудна мъжката орисия - да не знае дали бебето е негово. Wink

# 419
Трудна мъжката орисия - да не знае дали бебето е негово. Wink

Питай го човека, който е живял цял живот в лъжа, че си е продължил рода и в един момент разбира, че не са негови, на жените не ви се струва, като проблем, защото детето си излиза от вас и сте сигурни, че си е ваше, мъжът не може на 100% да е сигурен, никога.

https://www.thesun.co.uk/news/8135053/son-richard-mason-infertil … -dad-real-father/

Общи условия

Активация на акаунт