, ако ме познаваше, нямаше да даваш толкова грешни предположения. Душицо, ако мъжете почнат да искат ДНК тестове от жените си, няма да има двойки, ама как така той ще се съмнява в мен, сеш се или нещо не загряваш. Много ясно, че не е длъжен, никой да ни обича, по-често жените сте тези, които гледате емоционално на нещата, мъжете сме практични и действаме, ако не са били мъжете, нямаше да имаш интернет да пишеш толкова остроумни неща. Първични и жестоки казваш, мога да ти пратя статистики, как мъжете стават дори по-често жертва на домашно насилие, просто жените генерално са по-слаби и не се отразява, за психически тормоз да не говорим, пък и обикновено, ако мъж се оплаче ще получи подигравки. Нищо не е срамно, грозно и обидно, явно и ти си загубена кауза, индоктринирана в типично феминистически начин, няма как да знаем, как е било преди 200 години, мъжете са ходили на война, умирали са, още умират по строежите, тежките професии още се изпълняват от мъже, жените винаги са брали плодовете от мъжкия труд, но мъжките усилия, никога не са оценени, аз и като съм нямал пари не съм страдал от женско внимание, каквото съм искал съм го имал, имал съм периоди, в които не съм вадил, още на 23г. съм изкарвал предостатъчно, вадя в момента повече от достатъчно и си имам приятелка, не ме интересуват харемчета, гледай твоя мъж да не си спретне, не знам къде съм писал, че драпам за любов, нещо си съчиняваш. Има здраво тригърване някъде, изчисти си нещата, които те измъчват, аз живея повече от добре.
, ако ме познаваше, нямаше да даваш толкова грешни предположения. Душицо, ако мъжете почнат да искат ДНК тестове от жените си, няма да има двойки, ама как така той ще се съмнява в мен, сеш се или нещо не загряваш.

Препоръчани теми