Сам и самотен

• 22 729
  • 585
  •   1
Отговори
# 420
То излезе, че е много лесно да си жена, а да си мъж е мъкааааа.

# 421
Ахаа, това му било драмата на Ванката. Дали децата са от него.
За днк тестче да си чувал душицо?
И защо да не намесвам мюсюлманите? Те да не са от друга планета случайно?
И след като ме питаш защо ги намесвам, ти защо използваш думата харем?
Та тъй, никой не е длъжен да те обича. Защото и ти не можеш да обичаш. Можеш да обичаш секса с една жена. Но не нея. То ще е до време. Егото ви е твърде голямо.
Да искаш да те обичат и да можеш да обичаш са различни неща.
И след като според теб хората са животни, тогава за какво ми мрънкаш и драпаш.
Всъщност точно мъжете са животните. Първични и жестоки.
Та какво си задрапал за любов след като си обикновено животно?
Също така е обидно точно мъж да ми обяснява колко добре са си живеели жените преди 200 години.
Срамно, грозно и обидно.
Та такива като теб и 50 000 да вадят, не си струва да ти се обръща внимание. Толкова си заслужил.
Ама ако вадиш, набързо ще си спретнеш харемче и ще спреш да дръкаш глупости как драпаш за любоФ.

# 422
  • София
Аз не оправдавам жената, нито омаловажавам неговото страдание. Повечето мъже знаят, че децата са техни. За мен едно от най-гадните неща е жената хем да забременее от друг мъж, хем да убеди настоящия, че детето е негово. Тогава е излъгала по най-гнусния начин два пъти.

# 423
Ахаа, това му било драмата на Ванката. Дали децата са от него.
За днк тестче да си чувал душицо?
И защо да не намесвам мюсюлманите? Те да не са от друга планета случайно?
И след като ме питаш защо ги намесвам, ти защо използваш думата харем?
Та тъй, никой не е длъжен да те обича. Защото и ти не можеш да обичаш. Можеш да обичаш секса с една жена. Но не нея. То ще е до време. Егото ви е твърде голямо.
Да искаш да те обичат и да можеш да обичаш са различни неща.
И след като според теб хората са животни, тогава за какво ми мрънкаш и драпаш.
Всъщност точно мъжете са животните. Първични и жестоки.
Та какво си задрапал за любов след като си обикновено животно?
Също така е обидно точно мъж да ми обяснява колко добре са си живеели жените преди 200 години.
Срамно, грозно и обидно.
Та такива като теб и 50 000 да вадят, не си струва да ти се обръща внимание. Толкова си заслужил.
Ама ако вадиш, набързо ще си спретнеш харемче и ще спреш да дръкаш глупости как драпаш за любоФ.

Опа, някъде настъпихме нервче някъде Wink, ако ме познаваше, нямаше да даваш толкова грешни предположения. Душицо, ако мъжете почнат да искат ДНК тестове от жените си, няма да има двойки, ама как така той ще се съмнява в мен, сеш се или нещо не загряваш. Много ясно, че не е длъжен, никой да ни обича, по-често жените сте тези, които гледате емоционално на нещата, мъжете сме практични и действаме, ако не са били мъжете, нямаше да имаш интернет да пишеш толкова остроумни неща. Първични и жестоки казваш, мога да ти пратя статистики, как мъжете стават дори по-често жертва на домашно насилие, просто жените генерално са по-слаби и не се отразява, за психически тормоз да не говорим, пък и обикновено, ако мъж се оплаче ще получи подигравки. Нищо не е срамно, грозно и обидно, явно и ти си загубена кауза, индоктринирана в типично феминистически начин, няма как да знаем, как е било преди 200 години, мъжете са ходили на война, умирали са, още умират по строежите, тежките професии още се изпълняват от мъже, жените винаги са брали плодовете от мъжкия труд, но мъжките усилия, никога не са оценени, аз и като съм нямал пари не съм страдал от женско внимание, каквото съм искал съм го имал, имал съм периоди, в които не съм вадил, още на 23г. съм изкарвал предостатъчно, вадя в момента повече от достатъчно и си имам приятелка, не ме интересуват харемчета, гледай твоя мъж да не си спретне, не знам къде съм писал, че драпам за любов, нещо си съчиняваш. Има здраво тригърване някъде, изчисти си нещата, които те измъчват, аз живея повече от добре.

# 424
Тези сексистки коментари, какво общо имат с драмата на Аарон?

# 425

Каквото съм имал в главата съм го написал на момчето, просто друг човек отклони темата и последните 2, не са към него, сефте някой да пише неща, който не са свързани с темата, сигурно съм първия.

# 426
  • Пловдив
Опа, някъде настъпихме нервче някъде Wink, ако ме познаваше, нямаше да даваш толкова грешни предположения. Душицо, ако мъжете почнат да искат ДНК тестове от жените си, няма да има двойки, ама как така той ще се съмнява в мен, сеш се или нещо не загряваш.
Какво се правиш на наивен. Говориш за мъже, които отглеждат детето. Взимаш проба, пускаш ДНК тест - 500-700 лв и нямаш проблем. Даже не е нужно да казваш на жена си. Ясно къде те стяга теб чепика. Какво - нямаш 700 лв ли?

# 427
  • София
Ред пила е мъжкия еквивалент на крайните, луди феминистки. Жените това, жените онова. Както един мъж харесва определени жени и търси определени черти у тях, така и жените преценяват мъжете. Такива драма, ама ние обичаме безусловно, те не, са си чисто и просто тънене в самосъжаление и демонизиране на всичко, което не им отърва. Който иска нещо, трябва да има какво да предложи насреща.

# 428
  • Пловдив
Така де, всеки трябва да играе в своята лига.

# 429
Дори да пренебрегнем съдържанието, то си личи по формата: който няма разделители между параграфите остава сам и самотен ¯\_(ツ)_/¯

# 430
Дори да пренебрегнем съдържанието, то си личи по формата: който няма разделители между параграфите остава сам и самотен ¯\_(ツ)_/¯

Много съм сам и самотен, искам малко внимание, нищо, че не бях влизал повече от 8 месеца, ся ме подсети мойта, че тя влезна да  проверява някакви неща да пита и се сетих, че имам профил тук и аз. Виждам, че авторът е влизал, нека да прецени, къде греши, аз мога и цял роман да му изпиша, също и доста истини за живота и жените, но ще му отнеме много време, мозъкът му да осмисли, защото е много информация, нужно му е да знае, базово, как работят нещата. Едно нещо със сигурност е така, авторе, никога не се дръж така с жените, както ти казват, слушаш рибаря, как се лови риба, а не рибата. Младо момче си, разбирам те и в момента ти кипи кръвта, прави ти се много секс, някъде видях, че ти са предлагали да посетиш жрица, това е лош съвет, ще имаш чувството, че си там от отчаяние не го прави, може да ти нанесе повече поражения на психиката, излизай по заведения, дискотеки, обличай се добре, изкарвай повече пари, ако не си с добро образование, отиди в чужбина за няколко месеца, бъди лидер, тренирай нека другите мъже да ти се възхищават, жените харесват мъже, които другите мъже харесват, казва се pre-selection, гледай хората в очите, в частност жените, те трябва да изпитват респект, като те видят, ако жената започне да се държи неуважително с теб, прекъсваш отношения. Стани добър в нещо, не се подценявай никога, не си показвай чувствата пред жените, много жени ще ти кажат, че е хубаво мъжете да си ги показват, но това не е точно така.

# 431
Едно време не са предпочитали девственици само заради бащинството на децата – все пак не всяка девственица са я използвали с цел размножение.
Проблемът е бил друг – венерически болести е имало от най-древни времена, а антибиотиците са изобратени съвсем наскоро. Та девствеността е била един вид сигурност, че жената няма да те зарази с нещо, а не че ще се наложи да гледаш чуждо дете.
Отделен е въпросът и за комплексите, защото една неопитна жена няма с кого да те сравнява... Simple Smile

# 432
  • Пловдив
Сий, ма той секса не е бил за удоволствие, а за размножаване, Църквата го казва. Средните векове. Одобрени пози, всичко под църковен канон.

# 433
За жената – да. Рядко за удоволствие и на такива жени им се е носила лоша слава.
Но пък е рядкост един полов акт да не свърши с удоволствието на мъжа. И ако се случи, това означава сериозен здравословен проблем за мъжа, жената тук няма нищо общо.

# 434
Никакъв нерв не си настъпил Ванка.
Ама като ти гледам словоизлиянията май аз съм настъпила Joy
И след като признаваш, че съм права, каква ти е драмата, не мога да разбера.
Хем уж си имал приятелка и вадиш много пари /не че съм те питала, ходи се фукай на някой друг/, после пишеш, че си сам и самотен.
И да ми говориш, че не знаем каква е била историята е срамно. Но за теб да се посрамваш е естествено състояние.Сега няма да преподавам елементарни неща. Явно и образованието ти е на ниско ниво.
Войните сигурно все жени ги водят и организират. Почти всички серийни убийци са мъже. Мда, и терористичните актове по целия свят са все от жени.
То като отвориш криминалната хроника почти само мъже. Жените са изключение, ама ги развалихте някои, така е.
Пак трябва да почетеш история, имаш нужда, огромна нужда.
И сега не мога да разбера. Ти деца имаш ли? Твои ли са? Съмнения ли имаш.
Или страдаш неистово заради някакъв милионер в статия, който не познаваш.
Падам от смях.
Но като се замисля има и много мъже с пари са толкова противни, че никоя жена не иска да бъде с тях.

Общи условия

Активация на акаунт