Сам и самотен

• 22 649
  • 585
  •   1
Отговори
# 45
Проблемът вероятно се корени в семейството ти, родителите или тези, които са те отглеждали. Там отношенията са били счупени и спрямо теб също е било така. Също вероятно е да си бил отглеждан от хора с напълно различни възгледи за любовта и изразяването ѝ.
Съветът за психолог е на място, но първо трябва да признаеш пред себе си, от къде си научил тези модели на поведение. А самата промяна е възможна, само ако осъзнаеш, че твоите механизми за справяне не работят, но те нямат само външна промяна, но и такава идваща от нагласите и възприятията.
Успех! И ако пак имаш мисли за край на живота, при личен лекар и психиатър, ако трябва антидепресанти, но приеми, че това е болест, трябва да пазим живота!

# 46
Извинете, но той е на 23 години, каква заплата очаквате да има? Аз тънех в бедност до 26-27 (срам ме е да кажа, че и повече) години. Просто работех работата, която в по образованието ми - крайно тежко работа и мизерна заплата. На 23 години стартирах с 313 лева по програма, така че неговите ми се струват добри пари като за по-малък град.

Под 1000 лв заплата за млад,  здрав  мъж говори за липса на каквато и да е мотивация и идея за развитие. Оттам и ниското самочувствие, а ние, жените не харесваме смотаняци, особено ако сами си го причиняват.
Я вместо да си губиш времето в тръшкане, че нямаш гадже, се опитай да начертаеш пътя си - какво очакваш да постигнеш, с какви средства, обучения, усилия. Като се напънеш повечко,  ще ти излетят и суицидните мисли,  и паник атаките, ще добиеш самочувствие на човек със стойност в собствените си очи.

# 47
1.Запиши се на фитнес! Спортът намалява стресовите хормони, подтиска лошото настроение, дава самочувствие и в залата лесно се завързват контакти.
2.Вземи си куче! Мъж с куче, стига да не е питбул, вдъхва доверие в дамите, ще станеш член на кварталните кучкарски групи и ще имаш повече поводи за излизане и срещи с хора.

# 48
Много драматизъм лъха от писанията ти и малко фантазьор май си падаш - това Не е привлекателно нито за мъжете, нито за жените. Няма нищо лошо в това човек да бъде чувствителен, но има една граница, след която започва да се изживява като жертва и това се превръща в неговия номер в живота.
Разбира се, трябва да има и такива хора, светът затова е шарен.

Но ако искаш да се промени нещо, спри да се фиксираш върху връзка и започни да се развиваш в други области. Може това да бъде професионална - повиши си квалификацията, с това ще увеличиш и доходите си и ще имаш шанс да изградиш един добър стандарт на живот. Това привлича жените Wink Започни да спортуваш - редовните тренировки изграждат и развиват важни качества като последователност, поставяне и следване на цели, желание за развитие, а физическият тонус има ползи и за емоционалното състояние и удовлетвореност. Разширяването на кръга от хора, с които общуваш, ще ти донесе възможности - защо не и романтични.

Ти си на 23, не на 63. Айде, успех.

# 49
Ако темата наистина е писана от млад мъж, което ме съмнява, това означава, че някой тарикат е хвърлил въдицата за лов на скучаещи мамки и домакини (сред някои среди форумът и с това се слави).
Ако авторът наистина си вади хляба в строителството, за да получава под 1000 лв., трябва или да е с две леви ръце, заврени на онова място под гръбнака, или съвсем мързелив.

# 50
Специално надниците са 40, 50 лв. тук в Търново, по строежите, а в малкия град, таман се връзва. Все пак на 23 няма как да е шеф майстор, а прост калфа.
Пък като изучи занаята, ще взема хилядарките за себе си.

# 51
Ако темата наистина е писана от млад мъж, което ме съмнява, това означава, че някой тарикат е хвърлил въдицата за лов на скучаещи мамки и домакини (сред някои среди форумът и с това се слави).
Ако авторът наистина си вади хляба в строителството, за да получава под 1000 лв., трябва или да е с две леви ръце, заврени на онова място под гръбнака, или съвсем мързелив.
Но пък с този витиеват израз, може да напише стихосбирка и да удари в земята продажбите на онази жена с Живота в скалите.
Какъв маркетинг само може да се заформи - млад строител с поетична душа - реди плочки и стихове с еднаква сръчност и плам.

# 52
А, защо? Познавах през 90-те един поет, завършил Българска филология, който откри, че като строител може да изкарва с пъти повече, отколкото като даскал по БЕЛ. И се научи да лепи плочки.

h.d., явно скоро не си правила ремонт... Даже общите работници изкарват повече.

# 53
Какъв калфа при толкова строителни техникуми?

# 54
Спри изобщо, ама изобщо да мислиш за жени, защото изглеждаш отчаян, а жените го усещат това. Ако е толкова зор просто да правиш секс - има си достатъчно момичета на повикване. Викай си момичета от време на време, поне проблема с липсата на секс да отметнеш, като оправен. Така и напрежението ще свалиш.
Обърни повече внимание на ученето и личностното ти развитие - в момента си точно в такава възраст. Повярвай ми, ако направиш нещо за собственото си развитие сега, ще береш плодовете на труда си точно след няколко години. А оправиш ли доходите, ще оправиш и излъчването си - ще започнеш да изглеждаш по-сигурен в себе си, по-самоуверен и по-готин. И тогава жените сами ще започнат да идват.

# 55
  • София
Какъв калфа при толкова строителни техникуми?
Моля, къде?

# 56
Не се притеснявай, ако жените през 20-те си години са най-жалани, при мъжете е обратното. С напредването на възрастта стават по-привлекателни именно заради усещането за сигурност. Определено обаче трябва да работиш в посока придобиване на опит в общуването и усъвършенстване на себе си. Наблюденията ми са, че все повече се харесват мъже, които са интелигентни, възпитани и усмихнати. Просто бъди положително настроен и не се депресирай, усеща се.

# 57
Брат, нека да споделя и аз малко мнения и опит. Съветите на дамите преди мен са добри, но мисля, че едно мъжко мнение би ти било от полза.

Първо, ще ти споделя, че и аз като теб, дълго време в ученическите си години, нямах желания успех с жените. Също така съм израснал в не по-голям град от твоя и никога не съм бил Аполон или поне Брад Пит Grinning. Жените, по които се захласвах, не си падаха по мен или поне така си мислех. Сега като връщам лентата назад виждам, че просто не съм можел да прочета знаците, които съм получавал от тях (не от всички разбира се). Така че първото, което мога да споделя е, че е възможно и ти да не можеш да ги разчиташ. Това, като всичко друго се учи, повярвай ми.
Сега може би е добре и да кажа някакви разлики помежду ни. Колкото и да са ме рязали, никога не съм се предавал, просто съм пробвал нови и нови неща и така с опита виждах, кое работи и кое не.
Сега ще споделя и същинската част на промяната ми. В университета срещнах една девойка, която много ми харесваше, но заради неопитността ми не успях нищо съществено да направя. Това ме мотивира да се науча и да съм готов за следващата топ мадама. Тогава започнах да излизам по заведения и да заговарям напълно непознати хора, защото за мен това беше доста извън зоната ми на комфорт. Едно е да се запознаваш с хора в училище/работа/университет и т.н. и съвсем друго с хора от пътя. За 2 години се запознах се със стотици хора (мъже и жени). С някои съм приятел и до ден днешен. Повечето жени, с които се запознавах ги свалях и не, не съм спал със стотици жени, ареалът ми не е джакузито в Арбанаси, все пак Grinning. Моята бройка е доста по-скромна. Но да се върнем на същественото... Беше страшно и странно в началото. Страхът от отхвърляне винаги го има, особено, че може да е грубо. От опитът ми и този на приятелите ми, смело мога да кажа, че повечето жени не режат мъжете грубо. Разбира се, ако мъжът насреща не се държи като задник, тогава е разбираемо. Много са малко жените, които биха били крайно груби ако всичко е поднесено с такт. Мисълта ми е, че тази, по-възрастната, която те е отхвърлила грубо е по-скоро изключение и мисля, че тукашните дами биха се съгласили с мен за това. Успехите ми с жените се случваха малко по малко и виждах, че опитите ми даваха резултати и, че се движа в правилна посока.

Всичките тези приказки ги написах, за да ти покажа, че от всяка ситуация има изход ако наистана положиш усилия. И това не е само при жените, а за всичко в живота. И за още по-оптимистичен завършек ще поставя една графика. Тя показва, в общия случай (разбира се, че има изключения, моля, не се захващайте за това Grinning), че пикът на един мъж се стига на по-късен етап в развитието му. С уговорката, че се развива!!!

П.С. По абсцисата са годините на човек, по ордината sex market value, или грубо казано, колко е желан човек.

А ако постът е т.н. пързалка, се надявам коментарът ми да помогне на други пичове във форума.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 20:24 от Фибоначи

# 58
Виж сега, женското внимание трябва да се извоюва в повечето случаи. Какъвто и да си на вид, ако си къпан, сресан и спретнат, това е 50% вече свършени. Другите 50% ако няма с какво друго може да ги запълниш със самочувствие, жените не си падат много по свити теменужки извън тези по саксиите. От там нататък каквото дойде. На 23г няма много какво да си го мериш, в училище повечето деца не получават внимание, после нещата се променят, то и обратното става, този период не е мерило. Тепърва имаш да градиш, себе си най-вече. Пробвай се по социалните мрежи, там няма как да те пипнат през стъклото, приказвай си, бъди смел, тренирай комуникация със същества от женски пол. Определено поговори с психолог да ти обясни нещата подробно относно общуването и как да понасяш разочарования, много е съществено това в света на възрастните. И не се връзвай на "пикап артистите" и на всякакви интернетски писания, една серия романтични фирми би ти помогнала повече, пък и създава повече настроение. И чети книжки да развиваш речник и да можеш да се изказваш добре и обстойно, и ерудирано, това също много впечатлява дамите и е съществено за да им грабнеш вниманието първоначално.

# 59
Нито заплатата ти е проблем, нито външния вид, а основно твоето усещане за себе си. Жените не харесват толкова драматични, сълзливи мъже .
Драмата отблъсква, особено силната  и борбена жена. Бъди мъж, преди всичко, почувствай се такъв и ще видиш промяната.

Общи условия

Активация на акаунт