Мнение - отношения с колега

• 20 755
  • 418
  •   1
Отговори
# 90
Не е истина, на 27 бях в баш такава ситуация. 😄Оказа се, че младежът е яко обвързан, а оставането с мен след работа и разните му спонтанни кафета, вина и ръце са се случвали докато любимата му е била в командировка или му е звъняла, че ще закъснее от работа или ще спи при майка си 😂 А хот и колд си беше чиста манипулация, пък аз мислех, че му придава чар и загадъчност 😂

# 91
Моя съвет е да не оставя нещата неизяснени. Не знам до колко сериозни са нещата при нея, но ако наистина е така, както описва, по-добре да се изяснят дори с риск да я отреже. Щото една излгация и отхвърляне се забравя, но оставянето на такива работи висящи може после никога да не го забравиш. Подобна ситуация при мен (от моя страна де, в други тип отношения бяхме с обекта на желанията ми) бях на годините на авторката, разсъждавах по същия начин, също ми беше много трудно да го преодолея. Накрая просто я изхвърлих от живота си, но след толкова години все още я мисля. Със сегашния си акъл не бих постъпил по този начин.

# 92
Айде няма нужда да се изяснява, та да се излага и да си яде хляба. Какво да изяснява измъчени отношения? Тя му е показала вече, че не й е безразличен, а той си играе с нея. Най-добре да се дистанцира и да рачисти хоризонта за някой, с който ще се чувства наистина добре.

# 93
Е, той също може да мисли, че си е показал чувствата - завел я на романтично място да пият по вино, държал я за ръка... тя нищо. Казал си човека "Не ме харесва особено, няма да настоявам..." и тъй... Simple Smile

# 94
Горкият, завел я на вино и вече решил, че е нежелан. Много ги разглезихме тези мъже и го казвам от позиция, подобна на тази на Авторката. Защо все ние трябва да се напъваме и да се изясняваме?

# 95
Въобще не трябва никой да се напъва. Тези неща трябва да се случват естествено и леко. Ако нещо не те кара да се чувстваш добре, просто нещото не е добро за теб. И като цяло хлътнал мъж май не се сещам да съм виждала да се притеснява, че е нежелан? Този просто я ухажва за едното… тя отиде и се влюби и като нищо за това сега той дава отбой.

# 96

Според мен, авторке, иска да те клати. Въпроса е ти дали искаш това и всъщност какво искаш от него?

Ако искаше да я “клати”, до сега да я е изклатил /ужас, как звучи 😂/

Как? Sweat Smile

Joy

Е как как - тя си го харесва и му е вързана в кърпа.

За тези месеци са ме канили да излизаме различни момчета, ама аз съм отклонявала нещата, защото не ми идва отвъртре. Като цяло ми е малко лицемерно да излезна с някого, а да харесвам друг. Не че непременно трябва да стане нещо от това, че ще изпия едно кафе с някого, ама не изпитвам нужда да го правя за момента. Не ми е някаква фикс идея да си намеря някого точно сега. Дори въпросният възлюбен се появи в период, в който хич не ми беше до тези неща и затова в началото не го отразих особено. Иначе благодаря на всички за мненията. Със сигурност ми бяха полезни. Не че открихме топлата вода, но е добре да чуеш и странична гледна точка, действа някак отрезвяващо. :д

Момиче, един съвет от мен - млада си, свободна си, излизай и хич да не ти пука. Не всяка среща трябва да завършва, като във филмите - с целувка пред входната врата или със закуска на следващия ден. Понякога една вечеря в приятна компания може да е просто вечеря в приятна компания. Да излезеш, да пиеш чаша вино, да поговорите, да си изкарате приятно. Ако не искаш да даваш надежди или да се чувстваш зле, просто си плати твоята част от сметката и това е. Какво си се окопала в този колега - я станат нещата там, я не станат. Като гледам доста време вече се проточват, а ти нито си монахиня, нито пък си длъжна да стоиш и да чакаш само срещите с него.
п.п. Да не говорим, че ако пък излезнеш с някой друг и после разкажеш на колгата, това може да подейства, като катализатор във вашите отношения и най-накрая да тръгнат нещата на някъде.

# 97
Това с изясняването не виждам как може да се случи без аз да му призная директно, а точно това не смятам, че е окей да правя.

# 98
  • София
Ако му кажеш “Пешо от счетоводството ме кани да излезем, ама се чудя” и да видиш реакция. Ох, не знам, аз съм по директните неща, казвам и да се оправят. Цяла година такова никакво отношение ми е мноооого измъчено. Месец, два, ок, ама после…

# 99
Е, той също може да мисли, че си е показал чувствата - завел я на романтично място да пият по вино, държал я за ръка... тя нищо. Казал си човека "Не ме харесва особено, няма да настоявам..." и тъй... Simple Smile
Е, какво се очаква да направя? Да му се хвърля на врата да го целувам ли? Може просто да дойде и да ми каже, няма да го изям, а и не съм някоя, дето дори и да го отреже, ще тръгне после да се хвали и да разгласява.

# 100
Ти не спомена ли, че вече си споделила на колеги, че ти харесва и са започнали да ви подкачат? Това не е много дискретно от твоя страна.

# 101
Нищо де, тамън ще стигне до него инфото, че тя го харесва, индиректно. Без да му го казва директно.
Не знам, бе Лили, нещо знаци, че може да действа, такива работи (докато сте се разхождали ръка за ръка. 🙄)
Иначе сега отделно ли карате Нова година? Обади му се да му пожелаеш приятно изкарване.

# 102
Мога да се обзаложа, че младежът знае, че тя го харесва, не ги мислете за толкова отнесени мъжете - ще я държи за ръка, ще я кани да пият вино, тя му прави муцки и той не бил сигурен. Ясно му е, ама не му се и занимава - просто няма чак такъв интерес, разнообразява си работното ежедневие, а тя налапала плувката яко.

# 103
Ти не спомена ли, че вече си споделила на колеги, че ти харесва и са започнали да ви подкачат? Това не е много дискретно от твоя страна.
По-скоро един човек от работата се досети и оттам аз казах само на хора, с които наистина съм много близка (2 приятелки, като даже не съм разказвала нищо, а само това, че АЗ имам чувства към него), а това че ни занасяха си го имаше от началото като някакви шеги, после се усилиха, но хората не са слепи, някои даже са доста наблюдателни. И на няколко пъти напоследък разни рандъм (в смисъл - приходящи в работата) хора са ме питали дали има нещо мебду нас, щото така сме били изглеждали.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 20:02 от liliya6077

# 104
По-скоро един човек от работата се досети и оттам аз казах само на хора, с които наистина съм много близка (2 приятелки, като даже не съм разказвала нищо, а само това, че АЗ имам чувства към него), а това че ни занасяха си го имаше от началото като някакви шеги, после се усилиха, но хората не са слепи, някои даже са доста наблюдателни.
Хората виждат, тутльото не разбрал.Придава си важности и се прави на неразбрал, не вярвам да е толкова отнесен. Много по-лесно е да му се метне девойката, отколкото той да положи усилия. Може и да я харесва, ама поведението му е незряло.

Общи условия

Активация на акаунт