Мнение - отношения с колега

• 20 738
  • 418
  •   1
Отговори
# 390
То е далече, ама така той разбра, че изобщо не става дума само за работа. Ако има интерес, ще действа. Ако не, здраве да е.

# 391
  • Пловдив
Я го покани да идете някъде другия уикенд, до морето ще остареем.

# 392
само дано не е разбрал, че ще го чакаш до лятото без проблем... Joy

# 393
Споко, много преди морето ще има развръзка....Simple Smile

# 394
Ние имаме уговорка пак да пием уиски, но остава да се уточним кога. Аз се старая, не ми убивайте ентусиазма!

# 395
  • Пловдив
Ние имаме уговорка пак да пием уиски, но остава да се уточним кога. Аз се старая, не ми убивайте ентусиазма!
Напротив, ние те надъхваме да вкараш повече ентусиазъм!

# 396
Авторке, ето имаш жив пример Simple Smile, пробвай с някоя неангажираща идея за каквото и да е - кафе, разходка - и като пообщувате по-неформално, извън стените на офиса, може да се раздвижат нещата в едната или другата посока. Нали вече сте излизали с него неангажиращо, няма да е странно.

# 397
Еsmee, наистина е много хубаво да си влюбен. В началото особено, когато мисълта за отсрещния те повдига, когато из теб пърхат пеперуди и е голяма радост дори само да зърнеш обекта на любовта си от далеч. Обаче ако не последва развитие, тези мисли имат свойството да почерняват, почват да стават бреме, сладостната тръпка се превръща в неприятно жегване. По всичко описано съдя, че авторката се намира на този етап. Затова я съветваме да направи нещо, което да измени ситуацията.

Приятелството е недостижимо в такъв момент и е до голяма степен самозалъгване, отчаян опит да се задържи човека близо. Но не е нужно авторката да прави нещо драстично, което да разруши напълно отношенията. Не е нужно да се инициира тежък разговор за изясняване. Дадоха се достатъчно съвети за малки и некомпроментиращи стъпки, дела, а не думи, които да извикат реакция и да дадат яснота по въпроса какво мисли колегата.

# 398
Ето това да се уточни кога леко ме притеснява. Остави го сега той да действа, но не след много дълго време, че така се размиват нещата.

# 399
О, не, става дума за конкретен ден, час, защото тази седмица има доста ангажименти. Идеята е да се случи примерно в рамките на 10 дни.

# 400
Thaicho,
Аз така направих точно с мъжа ми, обаче вкарах изречението "да се забавляваме цяла нощ"
Посланието беше разбрано, прието и изпълнено много качествено.
😉

# 401
  • София
Тайче, направи си тема. Твоето е по- различно.

# 402
  • Пловдив
Тайче, направи си тема. Твоето е по- различно.
Според мен не е. Реакцията е по-различна.

# 403
  • София
Не е по- различна, Янтре. Мъж, ако е лапнал, при зелена светлина ще каже - кога, къфе, как, хайде дата или по- рано, за да не си изпусне късмета. Няма да се лендзи само  и с неясни уговорки.

# 404
Също си е до характер. Доколкото съм ви чела в теми, както и Лъвицата например, сте с по-темпераментен характер, малко по-непукистки, както се казва "малко ви трябва" но го казвам като хубави качества. По-различно е определено. Докато авторката е на другия полюс - неуверена, срамежлива, не е отракана. Което също не е лошо качество от друга страна. Хубаво е човек да действа според това какъв е и да не се прави на друг, че може да се постигне обратен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт