Зимата навън настава, аз пък ще съм ЮЛСКА ма&

• 13 805
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
storm76q, Честито и добре дошла!
Rumito , пиши утре да разказваш как е минал прегледа, желая ти успех и бъди спокойна. Ще чакаме и снимки. Явно ти предстоят много промени  ylinfant и нова къща

# 166
  • София
Привет и от мен ранобуднички
Аз също ставам кошмарно рано напоследъка но пък днес дойдох и на работа, че сме нещо под пара, тъй че домакинството временно е на заден план  Embarassed
Там-там, ти си се развилняла и за мен  Laughing
А за признаците за които пишете- много странно, мен само гърдите ме наболяват, ама не много и преди 2 дни ми се повдигна жестоко, но без резултат и това е.
Иначе на чичо доктор си мисля да отида в края на идващата седмица или в началото на следващата.
Rumito да пишеш за прегледа, не се безпокой всичко ще мине добре  Praynig
storm76 привет и от мен и добре дошла!  Hug

# 167
Здрасти.
Вчера беше деня с голямото чистене, а днес пада голямото учене със сина ми  smile3511Положението с гърдите и кръста и при мен е същото Weary
Мисля да ходя на преглед утре, дано всичко е наред.

# 168
  • София
Мисля да ходя на преглед утре, дано всичко е наред.
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 169
  • София
reni 7705 как върви учението?  Laughing
там-там къде потъна?

# 170
Учението приключи в 17:50ч smile3560 и вече съм свободен електрон smile3535
 newsm53

# 171
  • на пистата
браво на вас,гледам сте добре с което аз не мога да се похваля ама нали не се става лесно мама.продължавам да съм изтинала и да ми се гади.във вторник съм на док да чуем пулс и ще докладвам.айде лика вечер на всички и един поздрав от менhttps://http://www.vbox7.com/play:e249c23aнаслаждавайте се на една от любими те ми песни.

# 172
там-там къде потъна?
Ей ме на тука съм  smile3533
Чистя аз, вилнея - един път седмично максимум срамота, но през седмицата или се скапвам от работа или от бездействие/което всъщност е по-лошо май/
Та обикновено събота и неделя наваксвам  Wink
Даже ходих и на гости на племеничките ми - едната на 7 години, а другата на 3
Ужас ви казвам момичета изтощиха ме за нула време  hahaha hahaha
А мъж ми се смее само "Свиквай, свиквай.... smile3534"
Честно да ви кажа освен на вас не смея на никой да се похваля преди да мина при доктора  newsm12
Дано всичко е наред  Praynigи ще опищя всички с голямата новина  smile3508

Стига толкова глупости от мен
И Rumito  и reni 7705 да кажете как е минал прегледа, че мен каква треска ме тресе за него не мога да ви опиша  ooooh!
Отивам да обръщам внимание на мъжа  newsm03
Ако ме хванат пак бесовете - ще пиша по-късно, ако ли не - утре вечер, че в офиса няма да има нет - поредна профилактика  Tired

# 173
Здравейте, бъдещи и настоящи майки:))
Не, не съм бременна Mr. Green.
Просто като четях темата ви, реших да ви подаря един КАЛКУЛАТОР, с който да изчислявате термина си. Ей така, реших, че ще ви бъде интересно... Ако не - извинявайте:).
Пожелавам ви лека бременност, леко раждане и здрави, летни бебенца!!!  bouquet

# 174
fraulica, и аз бях тръгнала да настивам, но се хванах на време. Болеше ме трахеята и гърлото, та вечерта преди лягане накарах мъжкото да ми направи един загряващ масаж/само масаж де Laughing/, малко чай, едно -две хапчета стрепсилс и се разминах.
За гаденето - май му схванах цаката. Пия много течности и дъвча едни Кубети - нещо като крутони са, обаче ми помагат.

Момичета , да ви питам нещо - станала съм голяма паника от сорта : Защо сега ми се гади, Защо не ми се гади, Защо ме боли корема ..... тц, ся пък що не ме боли .... ужас!
Как ще изтрая до другия петък, когато съм на док да видим ембрион, просто незнам...

# 175
Добро утро ранобудни мамички и честита ви нова седмица   bouquet
Тази сутрин ми е малко лошо Sick и ми се вие свят ама нали така трябва а инъче и аз съм голяма паника ако нещо ми има сега така ли трябва да е ако ми няма защо ми няма. #CrazyДобре че видях и имам снимка инъче понякога като ми няма нищо се тревожа истина ли е или не.ОХ хаиде до по по късно ,че трябва да по работя.

# 176
  • София
Здравейте момичета
Успешна седмица на всички Чакаме отзиви от докторовците

# 177
  • Sofia
здравейте момичета.
аз след 1 час отивам на лекар - да видим ембрионче и дали има пулс. надявам се всичко да е наред.
и аз така все се чудя - като ме заболи нещо дали всичко е наред. и ако нищо не ме боли - дали пак всичко е наред. не знам дали е нормално да не ми се гади (е случва се, но е противно на всяка логика и е вечер... ). днес ще питам лекарката ми.
надявам се всичко да е наред и ще се примоля за снимка, че таткото днес няма да може да дойде да си види творението.
това за сега от мен. по-късно ще докладвам каква е ситуацията.
успешна седмица на всички!

# 178
  • Стара Загора
Привет и от мен. Аз съм ок. Нищо 4е от два дни ми се гади сутрин  Laughing. Утре в 17ч съм на доки.
 Знам една хитрост за гаденето - преди да станеш от леглото изяш нещо - една бисквита или каквото и да е друго - много помага. Които ве4е е изпитал тази мити неприятност да опита!!!
 Дано да съм била полезна.
 arksi_, Rumito  и reni 7705 успех при доки!

# 179
Здравейте,мами:))

Как сте? На мен започна зверски да ми се драйфа  Sick по ЦЯЛ ДЕН и направо ходя като ударен самолет, квото и да хапна все ми е гадно  Cry Sick И мъжо е болен от грип, стискам палци да не ме зарази само  Praynig
Пишете как са минали прегледите при вас Simple Smile)) Аз съм чак в края на седмицата на лекар

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт