Зимата навън настава, аз пък ще съм ЮЛСКА ма&

• 13 787
  • 271
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте ,бъдещи майчета!Мога да се отчета и аз тук вече...ще  си имаме бебче през месец юли,най вероятно около 21-ви!В понеделник бяхме на доктор и видяхме малката точка LaughingСлед две седмици пак....изглежда всичко е наред и сме много щастливи с тати Grinning Heart EyesПоздрави на всички и нека сме повече щастливките през юли  Wink

# 256
  • sf
здравейте на вси4ки! нямам търпение и аз да се включа в статистиката.
на 26г съм, чакам второ , евентуален термин 07.07.07г

лека бременност на вси4ки!

# 257
  • На края на вселената!
Руми, миличка прегръщам те силно! Желая ти от все сърце скоро пак да се чудиш дали си бременна и да видиш две чертички, но тогава да нямаш проблеми и да се радваш накрая на прекрасно малко розово бонбонче Heart Eyes

# 258
  • София
Руми, миличка прегръщам те силно! Желая ти от все сърце скоро пак да се чудиш дали си бременна и да видиш две чертички, но тогава да нямаш проблеми и да се радваш накрая на прекрасно малко розово бонбонче Heart Eyes
Hug Hug Hug Hug

# 259
  • На края на вселената!
Томасе, мерси за големите букви веднага ми се набиха  Laughing Обаче имам въпрос- Кой номер на Христо Блечев, бая заведения има там?  newsm78
Не знам за номера, но тук мисля че добре е обяснено Laughing
Ами аз не съм много добра в обясненията, но това е срещу едно заведение - Лагуна-  като тръгнеш от Съдебната палата, минава се по Алабин, завива се в първата успоредна на Витошка в посока НДК ( това е ул. Христо Белчев), пада се на гърба на Тера Нова горе долу:) Заведението е от месец някъде, отвън е с едни светли камъни облицовано, няма начин да не го намерите, щом аз успях от първия път....
За повече- bgmaps:)))))))))))

# 260
Заведението е "Дивака".

# 261
Реших и аз да се впиша на 25 г първо бебе теермин 02.07.2006г.Леко бременеене на всички!

# 262
  • София
ПриветTosi!  Hug
Томасе, мерси, май ще успея да се ориентирам
Момичета помилсете наистина за нова темичка защотот бързо я пълним тази. Аз имам молбата някой д ми я прати (например Там-там  Laughing) на ЛС, защото се оплитам до уши във форума, а на работ аняма как да търся много време  Sad
Поздрави на всички
И апорпо, Там-там къде  си бре жена?  Hug

# 263
Добре дошли на всички нови мами!
Руми, много съжалявам. Желая ти скоро да имате повод за щастие. Praynig

# 264
  • на пистата
руми не знам какво да кажа,съжалявам много дано скоро късмета е пак при теб и този път всичко да е ок.момичета днес ме дупнаха и всички изследвания са ок освен хемоглобина който ми е 93.най-много се радвам ,че австралийския антиген ми е отрицателен,вие как сте на мен продължава да ми се гади.

# 265
Здравейте момичета   bouquet  bouquet
Успях и аз да се включа  smile3533
Цял ден стоя без интернет в офиса и изкуквам тотално  ooooh!
Писна ми от тия профилактики на доставчици и т.н.  #Cussing out
Rumito - ами не знам какво да кажа, просто незнам  Rolling Eyes Само мога да те поздравя за сила, която имаш и съм сигурна, че съвсем скоро ще си пак в отчетни  Hug Hug hug
tosi, donsyy, eli_dm - добре дошли  Wink
elpet - само някой да я пусне тая темичка и ти я пращам веднага  Hug

И за сега от мен толкова - отивам да готвя супа топчета  newsm62 - такава е заявката  Laughing

# 266
  • София
Предложения за темички, моля казвайте и вие. Simple Smile

"Сняг вали, вятър духа, ЮЛСКО бебче скоро ще загука"
"Навън вятър дърветата брули а ние чакаме бебчета през ЮЛИ"
"Зима още няма, аз пък ще съм ЮЛСКА мама"
Хм нещо нямам много муза, но поне да опитам нещо  Embarassed

# 267
  • На края на вселената!
Хей, аз вече пуснах новата тема.
Ето я
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144224.0
Ако решите променям заглавието, както кажете.

На мен много ми хареса това
"Навън вятър дърветата брули а ние чакаме бебчета през ЮЛИ"

# 268
  • Sofia
elpet - че много са си хубави даже твоите предложения!
може би второто е най-подходящо за сезона - с надежда да се позабави снега (че мъжо ще хукне пак да кара snowboard ... )
какво мислят другите?

# 269
  • София
Хехе Томасе, ма тя и твойта много сладурска темичка Simple Smile
На мен ми харесват всичките, нека девойките да кажат, ама бързо че пускаме кепенците  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт