Форумни липси № 9

• 392 797
  • 3 175
  •   1
Отговори
# 120
Лилавия сутиен на Ша е култов!
О да! Сега се сетих, че замразяваше съпружеския материал за маски и близалки. Велик провокатор Simple Smile

# 121
  • София
Ами, както пазеше сюжетната линия, взе да  пресолява и персонално да напада потребители, изпуска си нервите на няколко пъти и лъснаха разни работи.
Тази жена мразеше в дъното на душата си това дете, майка му, бабите му, животите им - всичко. Искаше бащата чисто нов и неупотребен за себе си, а беше затънала в селско- махленска драма.
Пазеше баланс и после пуф.

# 122
Не бива да забравяме, че 2-те теми на Даскала бяха наистина "огромни", като изписан материал от нея и от участващите потребителки. Не си спомням, но май надхвърляха 150-180 страници всяка от тях.  Аз не споделям твоето мнение Горджъс, но не мисля да споря и да се налагам. / Много обичам аз да съм права./:grinning:
Аз мисля, че Даскала преди да пише във форума се е постарала, доколкото са възможностите й да осъществи връзка с детето на мъжа си. Нека някоя от Вас, която има доведени деца с ръка на сърцето да заяви, че ги обича като свои. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз си признавам, че обичам моето си дете , чуждите си имат родители, които да ги обичат . "Нека най-безгрешния първи да хвърли камък."

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 10:06 от боботоо

# 123
  • Варна
Че те темите й трябва да стоят още. Е, модерирани са, разбира се.

# 124
Твърде дълго издържа даже без да отговаря на обиди и злостни подмятания. Аз бях на нейна страна тогава. Опитваше да вкара диваци в цивилизован живот, а то не става от днес за утре това. Хората не се променят току така. А и няма смисъл. Грешката ѝ, че се е захванала с подобно семейство. Опитите ѝ бяха за адмирации, но с подобни хора просто не става така. Различни вселени. Детето беше изпуснато, бащата също не блестеше цивилизационно.

# 125
За мен темите и бяха една голяма измишльотина. Често губеше линията на разказа си и не можеше да върже времево събитията.
НО пък беше имотна Joy

# 126
  • София
Това е профилът на Daskalka.
Доста колоритна личност и провокативни теми.

# 127
Едно не може да се отрече на Даскалката - никога не се поддаде на провокации и не слезна на ниво, до което се сринаха доста коментиращи в нейните теми.
Доста трудно начинание, но явно е успяла за кратко щом е писала само две- три години.

Липсват ми за четене Фея Кръстница, Сирен, Хърмаяни, Бояна ( която пише вече), Бронте, Таис, Жени и Елена.

# 128
Никога не съм я чела тази звезда
Помня обаче Вишнята, която даваше много съвети за отглеждане на деца. Накрая си намерила любовник, пуснала тема уж да се похвали, но я разкостили и избягала с 300

# 129
  • Пловдив
Бояна е тук.

# 130
Феята май още пише.
Вяра Добротина. Нещо обаче нещо се бъгна- ходи на лесбийски сбирки с дъщеря си и пропагандира веганството.

# 131
За Бояна знам. За Фея не знаех- благодаря.
Ще я потърся.

# 132
Май един път бях попаднала на тема на Даскалка, ама трябва да си вземеш отпуска, за да я четеш. Общо-взето, без да се задълбочавам много, ми се видяха махленски и дребнави истории.

# 133
Имаше един Людмил, веган, жена му май беше раждала у дома, залитащдо крайност в пропагандиране на "правилния начин на живот" До един момент беше любопитен после ми омръзна

# 134
  • Пловдив
Имаше един Людмил, веган, жена му май беше раждала у дома, залитсщ до крайнодт в пропагандиране на "правилния начин на живот" До един момент беше любопитен после ми омръзна
Тавата с плацентата!

Общи условия

Активация на акаунт