Форумни липси № 9

• 392 805
  • 3 175
  •   1
Отговори
# 135
Мисля, че е същият, който сега поправя компютри и ги дарява на бедни деца. Следя го във фейсбук. Форумната му история не познавам.

# 136
  • София
В сол!

# 137
И аз го следя във Фейса. Нещо се позагуби из социалните мрежи.

# 138
Не беше ли давал дори интервю по bTV?

# 139
  • Mediterraneo
И този екземпляр ви липсва?!

# 140
"Липса" е доста силна дума, но ми беше приятно да чета потребителките Хърмаяни и Google1776 (май така беше).

Бгтатко си го спомням - пишеше едни бая длъжки фермани.
Тъкмо щях да пиша, че от много време не съм засичала K.A.G., която доста активно пишеше в свекървенската и сега видях, че си е активна жената, а явно аз съм много разсеяна.

# 141
Имаше един Людмил, веган, жена му май беше раждала у дома, залитащдо крайност в пропагандиране на "правилния начин на живот" До един момент беше любопитен после ми омръзна
Тези не изядоха ли плацентата от последното раждане? И имам някакви спомени, че това го знам от телевизора, пък после се оказа, че той беше писал и тук. Буквално по едно и също време и наистина не помня, не бяха ли осолили и бебето.

# 142
  • Варна
Людмил го помня така:
Жена му роди в къщи,
Изядоха плацентата,
Децата пикаеха в леген, защото бяха без памперси, съответно акаха в легена;
Децата не си миеха зъбите вечер, защото ядяха ябълки и това било достатъчно;
Хванаха го да избелва зъбите на децата си по снимките, които качваше;
Повече ме е гнус да си спомням...

# 143
  • София
Помня, че ги гледах в едно предаване, май беше Малки истории по БНТ. Съжалих я жена му, толкова измъчена изглеждаше, слаба, изпита и преумпрена.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 05:33 от Andariel

# 144
Гнусно, обаче на съфорумките липсва.Hushed

# 145
Хич не ми липсва, даже. Бях забравила тоз екземпляр неземен. Тавата с плацентата се явяваше в кошмарите ми по онова време.

# 146
За легена помня, за плацентата съм пропуснала (липсва ми зеления емотикон)
Да се върнем на по-приятни съфорумци,за  Василиса Умница питах, но май никой няма връзка. Дали е написала нещо ново, по време на тиййн-романите и синът ми беше малък, но купих някои от тях.

# 147
Иха, намерих една тема за раждането на детето от въпросния Людмил. Така и така не мога да спя много, ще почвам да чета. Grinning

# 148
Иха, намерих една тема за раждането на детето от въпросния Людмил. Така и така не мога да спя много, ще почвам да чета. Grinning
След като я изчетеш, ако все пак успееш да заспиш, кошмарите са ти гарантирани.

Цъкнах името му в Гуглето и попаднах на клипа на Малки истории, отделно една статия прочетох и ми се затвърждава мнението за мърлявщина и безотговорност. Той изглежда страшно остарял, нищо че живее близо до корена си, може и гол по препаска да тръгне, истината е че въобще не изглежда добре, а детето от клипа с рязания бретон да не го оприличавам, че ще наруша правилата. Всъщност изненадана съм, че не са им взели децата.
Пускал музика на гроздето от тонколони, чудя му се защо ползва ток като е толкова възвишен.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 23:10 от blackcat6

# 149
Много полезни постове пак за деца имаше Валери, но тя май отдавна изчезна.
Валери си е тук, но е с нов ник. В последните месеци почти спря да пише, отново.

Общи условия

Активация на акаунт