Форумни липси № 9

• 392 838
  • 3 175
  •   1
Отговори
# 150
Липсва ми една свежарка Гена - Джена, по-точно Gena. Много положителна мацка. Може и да си пише де, но не съм я засичала по темите, в които аз чета, следователно я споменавам в липсите Simple Smile

# 151
На мен ми липсва Ив/Иванджелин, която пишеше за кино.

# 152
Липсват ми Джена,Belinda,Захир.От по-старите съфорумки Шанел и Буба.

# 153
  • София
Людмил е колоритен образ и на мен ми е интересен докъде са стигнали след толкова години.  Дори се съмнявах, че са истински и двамата, докато не гледах предаването с тях. Интересно ми е какво стана с детето, поне за едно помня.

# 154
  • Пловдив
Людмил не е да ми липсва на мен, а коментираме, че липсва от форума. До тук изброеното - правилно си спомняте.

Василиса Умница има издадени нови книги, но не за тийнове, а за по-малки деца, книгите за Жабчето, книгата за гугулетата. Гледам я и по някои учебници.

# 155
  • София
Янтре, искаш да кажеш, че Приказки за гугулета е на Василиса? Тоест Василиса е Юлия Спиридонова (много хубава жена)?
Тази книга е уникална, изчетох я веднага в офиса, след като я получихме от печатницата. Blush

Този Людмил изобщо не го знам, а и по-добре.

# 156
  • Ямбол
Липсват ми само Бърдсфлу и Белинда.

Тая Даскалка не я помня, в СО не влизам.

Не ми липсват Шантал и Катрала, като последната се беше върнала тук. Както и повечето от другия форум, щото май вече е умрял.

# 157
Липсва ми Belinda, dodo-dodo, Бу, Liorena, DownUnder, както и форумът, като цяло от времето, когато пишеха. Зъхи… има много, не мога да се сетя з всички. От по-скорошните LilaC. Също ми липсва, че вече не съм Pandora, не само като ник.

# 158
Янтре, искаш да кажеш, че Приказки за гугулета е на Василиса? Тоест Василиса е Юлия Спиридонова (много хубава жена)?
Тази книга е уникална, изчетох я веднага в офиса, след като я получихме от печатницата. Blush
Много хубави са и тинейджърските и книги, аз бях купила "Тина и половина", "Графиня Батори" и "Макс", сетих се за нея покрай обсъждането на книгите и в наборните теми.

# 159
Имаше една потребителка, но не помня ник, а само някакви подробности, които не съм сигурна, че и тях помня правилно - жената имаше близнаци, мъж и някакви любовници се въртяха в картинката...

# 160
# 161
Имаше една потребителка, но не помня ник, а само някакви подробности, които не съм сигурна, че и тях помня правилно - жената имаше близнаци, мъж и някакви любовници се въртяха в картинката...
savina_33

# 162
Да, savina беше. Беше отслабнала драстично, променила си светогледа и мислеше да се разделя с мъжа си.

# 163
# 164
  • Пловдив
Липсва ми на мен цяяяла тема...както и всички потребителки от нея. Казваше се "Бъдещи мами 35+"...от нея само аз и Сигма останахме.

Общи условия

Активация на акаунт