Форумни липси № 9

• 398 171
  • 3 202
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
Много съфорумки не я харесват, но всички, които пребивават от поне 3 години във форума знаят коя е.
Сега видях,че правя 10год. тук,но не  познавам Даскалка.Сигурно,защото не чета в повечето теми в този твърде огромен форум.А и като прочетох какво е споделяла,не е моето.Сега ми припомнихте доста потребителки,които знам по име,но не ги свързвам с нищо.Фея Кръстница или Вяра Добротина,май не е писала от години.Доброманерена дама,но доста залитнала в ''новото нормално.Точно за нея си мислех ,когато започнаха вандалствата на афроамериканците в Сащ.Много ми е интересно нейното мнение по въпроса.

# 181
  • Пловдив
Е то може ли тема за липси без Лиска?
Забелязах пропуска и реших да го поправя!

# 182
Колкото пъти надзърна в липсите и все за Лиска иде реч 😆 Аз вече й помня само аватара.

И да съм по темата Белинда не съм мяркала отдавна.  И Онзи (ли беше 🙄) моминце имаше май.

# 183
А какво стана с екземпляра viliko?
Не ми липсва, определено. Просто не вярвам толкова пристрастен към форума човек да изчезне току тъй.Rolling Eyes

И eta ми липсва. Наскоро разбрах, че имаме общи познати, а от тях- че продължава да е все така заразяваща с присъствито си и че има поводи да е още по- усмихната и лъчезарна. Много се радвам за нея!

# 184
Аууу, viliko беше голям образ 😆

# 185
Хърмаяни и Пасинет.

И Лъки ми липсваше, радвам се, че си е тук. Simple Smile
Тук съм, не съм отсъствъла повече от месец.
Обаче бая народ се е покрил. Тази пандемия подлуди хората. Забелязвам и във фейса странни липси.

На мен ми се губи Фанфанитито. Надявам се да е добре.

# 186
Фани си е тук. Добре е.

# 187
Липсва ми September. Не знам дали в момента е тук и ако евентуално е, с какъв нов ник е.
Мило, изключително чистосърдечно и интелигентно момиче. Светът има нужда от повече хора като нея... 💖

Ами, това е, липсва ми... 😥

# 188
Отдавна не съм засичала Обич Синеока. Умееше да пише красиво и винаги ти ставаше хубаво да я четеш.

Nickie също не съм срещала отдавна, мненията й винаги бяха поднесени с хумор и лека закачка.

# 189
  • Ямбол
А какво стана с Какво? С нов ник ли е?

# 190
  • в кукувиче гнездо
Лабрекс липсва. Някой знае ли нещо?

# 191
На 1 януари ѝ писах на л.с., не ми е отговорила. Леко съм притеснена, защото виждам, че профилът ѝ е активен, последно на 13.01. Надявам се, че не е нещо сериозно и скоро ще се появи.

# 192
  • Бургас
Барбарела липсва!

# 193
nofelet, Scooba, Lyam -тези потребители от мъжката част не съм засичала скоро.

# 194
Като споменахте мъжката част- какво се случи с Вълкът с дълъг ник?

Общи условия

Активация на акаунт