Форумни липси № 9

• 399 696
  • 3 209
  •   1
Отговори
# 2 175
Аз мисля, че тя точно така го обясни, че не са големи и затова толкова много..., но 3 кила, са си 3 кила докато мезиш само Simple Smile

# 2 176
  • Fairbanks, Alaska
Контесата имаше и навика като напише нещо и след 3-4 часа да го редактира. Дори казваше, че учила детето си малко и да послъгва. Един път беше изпляскала във форума, че в България масово заплатите били 2000 и повече лева. Малко по-късно дойде в България и орева форума, че било много скъпо тук.
Колкото и да не са големи тези кюфтета, 3 кг са прекалено много за един мъж. На мен максимумът ми е 500 гр кайма, като може да е на шницели, кюфтета.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 18:43 от Natael-1485

# 2 177
Ами то като почнем с 3- те кг кайма, пък кюфтета, пък всъщност не било баш кюфтета и най- накрая не компютри, а компоти. 🙄 Аз затова спрях да ѝ чета  фантасмагориите, че край нямаха. 😀
А, да- и избягвала да оставя електронен отпечатък. 🤣 Точно тя, където се чудеше къде с какво да “блесне и впечатли” ( по нейните стандарти). 🤣🤣🤣

# 2 178
  • Далечният изток
Може ли да ми припомните следващите ѝ превъплъщения?

# 2 179
Аз мисля че тя не каза тогава 3кг, а около 50 кюфтенца, като уточни че са малки. Съфорумците ги сметнаха 3кг.
Иначе някои хора "мезят" на барбекюто. Моя мъж също изяжда завидно количество, иначе нито яде много, нито е пълен. Там просто му е сладко и му върви.
Скрит текст:
Събираме се миналата седмица вкъщи на скара 3 семейства. Мъжете докато пекът изядоха 10 пържоли (общо бяха 12, сестра ми и етървата взеха по 1), около 20 кренвираша с бекон, поне 10 люти наденички и още толкова шишчета. Салатите, картофите и печени те зеленчуци въобще не вкарвам даже в сметките. Това за 2ч с по 2-3 бири. Както и да ги дели на 3 си е много храна, но факт яде се.

Контесата последно беше Miss Wonderfull или нещо подобно. Следващи прераждания поне аз не хванах

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 18:58 от Kaya

# 2 180
  • Paris, France
Контесата живееше в Канада. Да не би кюфтетата да са били от 3 фунта кайма, а не 3кг?

Контесата имаше и навика като напише нещо и след 3-4 часа да го редактира. Дори казваше, че учила детето си малко и да послъгва. Един път беше изпляскала във форума, че в България масово заплатите били 2000 и повече лева. Малко по-късно дойде в България и орева форума, че било много скъпо тук.
Колкото и да не са големи тези кюфтета, 3 кг са прекалено много за един мъж. На мен максимумът ми е 500 гр кайма, като може да е на шницели, кюфтета.

За заплатите мислех като нея. Познатите ми по толкова получаваха.

И аз като се върнах първия път в България със сина ни, ми се видяха много скъпи мокрите кърпи, памперсите, детските колички, адаптирането мляко. В Англия бяха субсидирани, без данъци и струваха по-евтино. Наеми, парно, ток, транспорт бяха много по-евтини, но това като си отседнал у родители не го виждаш.

Да, триеше много, но нейна си работа. Не мисля, че лъжеше. Нейната реалност е много различна от нашата в Европа.

Един и 300г месо не може да изяде, а на друг 800г са му малко.

# 2 181
  • Fairbanks, Alaska
Може ли да ми припомните следващите ѝ превъплъщения?
Последният път, когато се завърна във форума, почна с Barefoot contess, после се преименува на Контеса, след това на Miss Wanderlust. И пак изчезна от полезрението. Освен ако пак се е върнала, но все още не са я разконспирирали.

# 2 182
Не е като да нямаме впечатления за живот и извън ЕвропаТА, че и за канадската действителност също така.
Времената отдавна се промениха, движението и отседналостта на народопотока из целия свят няма нищо общо с преди 25- 30 години, а в Бг пък конкретно по онези времена само като се заговори “за чужбина”, отсреща опулено се цъкаше с език. Просто се превземаше прекалено и дрънкаше врели- некипели в несвяст. После обикновено триеше и се правеше на ощипана насред мегдана мома. 🤓

# 2 183
Аз я харесвах, може би съм попадала на коригирани мнения, не беше заядлива, но определено провокативна ... в темата в която изгоряла Уиш и Анди много пишеше и Контесата, та може и там да е имало някаква провокация, не го изключвам.

# 2 184
  • София
Харесвах я преди, но театърът ѝ в оплакваческата тема ми писна.

# 2 185
  • Далечният изток
A Азалия коя беше? И може би коя е сега?!

# 2 186
  • София
Контесата преди Канада не живееше ли за известно време в Англия? Някаква детегледачка беше май?

# 2 187
Контесата по някое време беше yommy mummy, но не помня преди или след Контесата. Аз я харесвах, но в един период от време харесвах и четях с интерес всички, които споделят образование, обучение, здр проблеми и всичко, свързано с децата. От всеки пост за деца съм извлякла нещо полезно, вкл и от противоположни на разбирането ми мнения.

# 2 188
Контесата преди Канада не живееше ли за известно време в Англия? Някаква детегледачка беше май?

Да, от там е започнала с емиграцията. После в Канада.

# 2 189
  • Наблизо
Контесата винаги ме е изумявала,че е отишла на първи път на гинеколог на 30 години някъде.

Общи условия

Активация на акаунт