Форумни липси № 9

• 399 627
  • 3 209
  •   1
Отговори
# 2 190
Аз пък се впечатлих от факта, че всеки ден си сменя чаршафите, как намира енергия да го прави толкова често, направо не мога да си го представя.

# 2 191
  • Mediterraneo
То само това да беше. В стремежа си да блести и заслепява наивните ССФ, ставаше смешна. Ама това за по- запознатите с творенията й, че бързо триеше. Поне 3 реинкарнации е имала, остави смяната на никовете. Доста време е в затишие, предстои изява, сигурна съм.

# 2 192
Да, тя много не може да трае. Скоро ще се появи с нови истории.

# 2 193
Аз пък се впечатлих от факта, че всеки ден си сменя чаршафите,
как намира енергия да го прави толкова често, направо не мога да си го представя.

В Англия по няколко пъти на ден сменяше кърпите. Simple Smile
За триенето - по това ще я познаем, ако се появи пак. Това ѝ е запазена марка.
Да няма следи, че в миналото Вилико много я хващаше в разминавания.

С Красимира какво ли стана? Thinking
Някой бил ли е фен на страницата ѝ за торти?
През пандемията изчезна. Много протестираше срещу мерките.

# 2 194
  • Наблизо
Краса се надявам да е добре.По Ковидни времена се беше преименувала и беше съвсем хаховирала.

# 2 195
Аз пък се впечатлих от факта, че всеки ден си сменя чаршафите,
как намира енергия да го прави толкова често, направо не мога да си го представя.

В Англия по няколко пъти на ден сменяше кърпите. Simple Smile

Най- накрая да не се окаже, че ги сменя през седмица- две? И това с честата смяна да ѝ е някакво извратено “гилти плежър”? 🤣🤣🤣

# 2 196
Ама как на 30 години за пръв път на гинеколог?! Ами тя вече е била раждала, не схващам нищо? Innocent

# 2 197
  • Бургас
Даже когато я няма,Контесата е обект на тормоз и хейт.
Съвсем нормален човек е и много мила и толерантна.

Липсва ми във форума Таис.

# 2 198
Славче, вероятно има основание.
Ти защо не си обект на хейт?

# 2 199
  • София
Триенето и натаманяване на отговорите мен ме дразнеше. И това, че съвсем безобидно си вреше носа в живота на хората и очакваше да ѝ пеят без да се замислят.

# 2 200
  • София
Тортите на Краси са уникални, потвърждавам от първа ръка (уста) - изпипани до най-малкия детайл и ужасно вкусни. На сърце ми е Краси, дъщеря ми като беше малка специално минавахме през Пловдив да вземем тортата й за РД, която Краси беше измайсторила. Не съм я чувала скоро и аз обаче ...

# 2 201
Много мил, нормален и толерантен човек, който плюеше напоително по цели групи и категории хора. Ще опитам да се сетя и изброя, но със сигурност ще изпусна някоя група от фиксациите и - многодетните; ползващите ясли,градини, баби или бавачки; работещите на трудов договор; получаващите помощи или детски; бедните; неработещите съпруги; хората от зодия рак; живеещите без брак ... Обичаше ролята на жертва и често провокираше, обиждаше, изтриваше и извърташе така, щото да има за какво да се жалва публично.

За мен е пълна мистерия как успяваше идеално да обучава, възпитава и храни разнообразно 5-6 чужди дечица и едновременно с това да пише по цял ден километрични постове, които  да редактира няколко пъти, също да чете и знае всичко и навсякъде. Много си измисляше тази жена, много.

# 2 202
Мьос, и ниските не харесваше май😅🤣😁🩷
А Мамасита сякаш дебелите?!
Коя се беше изцепила, че няма дебели приятели, не поВня вече🙃

# 2 203
  • Glasgow
Мамасита не харесваше дебелите и често споменаваше добрата си форма без усилия. И сингълите май, помня даже как се бях афектирала, защото писа някъде, че неомъжените жени даже ходели по различен начин и имали различна поза на тялото от кръста надолу. Но то ако е свързано с редовния секс -не виждам бракът каква връзка има.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 23:05 от Jokerr

# 2 204
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Е то кой обича глигани с анцузи (това май беше по на Ша категоризацията) Laughing
Може някак да се насили човек, ама душата му страда. Head Band

Общи условия

Активация на акаунт