Форумни липси № 9

• 392 678
  • 3 175
  •   1
Отговори
# 2 445
На мен ми се губи АнаИва.

# 2 446
  • гр.София
Покрай седмокласните изпити се сетих, че Дидева се губи. Какво стана с нея?
Дидева си поддържа сайта и редовно публикува на страницата му във ФБ. Всеки може да я последва.
И на мен ми липсва тук, надявах се да е наоколо като завършва и второто ми дете. Но пък намирам дистанцирането от форума за здравословен ход. ( Тук гадая само).

# 2 447
  • София/Севлиево
А къде изчезна Лудната соната?От години не съм я засичала,пишехме заедно в темите за декорация и секъндхенд находки,помня че май беше от Пловдив...

# 2 448
А къде изчезна Лудната соната?От години не съм я засичала,пишехме заедно в темите за декорация и секъндхенд находки,помня че май беше от Пловдив...
И аз помня, че беше от Пловдив. Много хубави декорации показваше в коледната тема. Не знам къде изчезна.

# 2 449
Тука си е? Съвсем доскоро пишеше в политическата тема.

# 2 450
Лунна соната е активна в политическата тема.

# 2 451
Мисля че се пита за друг потребител.
Буквичките са други ...Wink

# 2 452
  • София
Лунна соната си е тук, става дума за ЛуДна соната

# 2 453
ЛуДната соната и аз я знам с декорациите около коледните теми. Много креативна жена, каквото направеше изглеждаше добре, седна аз мотивирана да направя нещо подобно - ми... не ми се получава Simple Smile. Дано е добре, аз между другото не съм я засичала в други теми освен в темите за декорации.

# 2 454
Не виждам никъде ЕфиБуш. Да не би да е с бан?

# 2 455
За ефибуш разбрах че е оттеглила съгласие, каквото и да значи това. В момента профила ѝ е неактивен

има някакъв номер FB6848 ... вместо нейното име. Това е някъде от 1 юли, до този момент бе в челото на форумните ни прогнози за европейското

# 2 456
  • София
От вчера се опитвам да се сетя ника на съфорумка, която не съм засичала от години и не мога.
Мисля, че беше по-възрастна, работеше в "Лекари без граници", с тях беше ходила в Африка и там се беше запознала с принцеса Даяна. Разказваше много интересно и увлекателно. Дори една буква от ника ѝ не ми изниква. Някой сеща ли се за кого говоря?

# 2 457
Камелот да не е? На латиница де..

# 2 458
Май става въпрос за sem22 .

# 2 459
  • София
Да! Вярно, че това й беше никът, благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт