Форумни липси № 9

• 388 683
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 2 565
  • някъде по морето
А имаше една потребителка Рибозом, много забавно ми беше да я чета..
А малко встрани  от темата ... младежът завърши ли  Американския университет??

# 2 566
Споровете на Контесата със Сирената бяха… съдържателни. 🤣🤣🤣

# 2 567
Темата доказва, че нови потребители НЯМА Joy
Има, има. Но има и много стари с нов ник, по една или друга причина.

Както се казва, full disclosure: спрях да пиша в един момент от солидарност към приятелка, която напусна форума, защото се почувства зле от някои грозни коментари. Не писах известно време, но после ми залипсва българския език и пак започнах да пиша.  Не влязох със стария си ник, защото почувствах вина към нея, че един вид я предавам. Зная, че тя изобщо не мисли така; всичко е в моята глава.

Аз не мисля, че контесата пише във форума. Аз я познавам и мога да кажа, че е свястна жена, но и аз съм спорила с нея във форума, защото това, че някой ти е симпатичен не означава, че не може да сте на различно мнение.

# 2 568
  • на село
Аз, ако ви кажа, кои потребители ми липсват Blush дано някой се сети, но съм ги запомнила, с добро Heart Eyes
Dodo и MamanaMalena.

Иначе и аз като Абаджиева съм спирала с форума, в един момент се пренаситих, имам почивка няколко години без да съм влизала, но после- отново и съм си със същия профил.

# 2 569
  • София
На мене ми липсва потребителя Танграта.
Споделяше в темите за имоти и наеми.
А и според писаното работеше срещу балкона ми.
Дано да е зает с разширяване на бизнеса и всичко с него да е ОК.

# 2 570
Аз, ако ви кажа, кои потребители ми липсват Blush дано някой се сети, но съм ги запомнила, с добро Heart Eyes
Dodo и MamanaMalena.

И на мен.
И eta, приятелката на MamanaMalena ми липсва много. Сравнително наскоро покрай общи познати случайно разбрах за хубави неща, които са ѝ се случили последните години и много се зарадвах за нея. ❤

# 2 571
  • Варна
Мама Цоцолана с новия ник( сега видях кой е ) ме направи на пет стотинки, защото се оплаках от Бориса. Малко след това Ре ме метна и затова спрях да пиша в оплакваческата. Ей, добре е да я има тая тема, че да знам кой ми "размахва" пръст. А Ре е в кучешката тема и винаги ми е било странно, защо си пуска снимки на кучето за кратко, после ги трие, а то какво било. 🤣🤣

# 2 572
И тя ли е тук с нов ник? Давайте жокер.

# 2 573
  • Варна
И тя ли е тук с нов ник? Давайте жокер.

Ако питаш за Мама Цоцолана е някакво странно съкращение от букви.
Цъкни на препратката за темата, в която е искала помощ и ще ти излезе новия ник. Пише в оплакваческата.

# 2 574
И аз не се сещам коя е.

# 2 575
Бед карма не се сещам за този профил изобщо, може би е писал, когато аз не съм била активна във форума.

Даун - Реюнион, херчисера - Мерилин/Шерилин нещо беше.

# 2 576
  • София
Мама Цоцолана с новия ник( сега видях кой е ) ме направи на пет стотинки, защото се оплаках от Бориса.

А ти защо и се вързваш на тая измекярка?
Пиши си където и когато искаш - не е неин форума.
Бориса, като всяко дете е сладурче. Сега, че провокира мама и се пробва - така растат децата.

# 2 577
Сетих се коя е.
И в “Компроматите” е сравнително активна.

# 2 578
А Шарки тук ли е, че поне в темите, които чета, не съм я засичала.

# 2 579
  • Другата България
rdjvl  това е ника, който е на профила на мама Цоцоланка, и е деактивиран.
Не мисля, че пише тук.

Общи условия

Активация на акаунт