Форумни липси № 9

• 392 584
  • 3 175
  •   1
Отговори
# 2 580
  • Варна

Ето я.

Мама Цоцолана с новия ник( сега видях кой е ) ме направи на пет стотинки, защото се оплаках от Бориса.

А ти защо и се вързваш на тая измекярка?
Пиши си където и когато искаш - не е неин форума.
Бориса, като всяко дете е сладурче. Сега, че провокира мама и се пробва - така растат децата.

На нея не се вързах, но Реюниън ме обиди много, защото не беше вярно, а и в този момент не ми се спореше.

# 2 581
  • Paris, France
Между писанията на Даун и Абаджиева нищо общо не виждам. Че софиМ&S е тя, ще забележи всеки. Аз помня червената кола и британеца, както и друг език, който говори. Тя не се е крила. За червената кола се сещам, когато някой мъж ми каже, че западните жени забелязвали само цвета на колата, а чужденките знаели колко струва и какъв клас се води. Явно съм западна, хахаха.

Контесата също не се крие като влезе с нов ник и всички я разпознаваме.

Абаджиева, метни снимка на кучето! В замяна предлагам на нашия котарак. Ако искаш, де.

Мама Цоцолана много се радвам, че е добре. Ами има ефективни добавки. Добре, че се е излекувала. Искала е, дали са и. Не е крепостна селянка, че да не иде на екскурзия в Гърция.

На нас с две деца учебните разходи ни идват нанагорно, какво остава за болна жена с 3 или 4 деца. Шарки предложи да ги плати. Помолила е, не е като да е досаждала. Не виждам проблем.

Танграта, Братан и FragranceFanatic много ми липсват. Предавам поздрави ако някой е в контакт с тях.

# 2 582
Братан е в другия форум. Жалва се от интимни несгоди.

# 2 583
  • Mediterraneo
Контесата не пише, гаранция, на втория ден не устоява на егото си и започва да се бие по гърдите за това или онова и лъсва, че е тя. Досега не е оставала неразпозната след реинкарнация.
Обаче за МЦ се изненадвам.
Даун я харесвам, с мен не се е карала Simple Smile И сега не се.

# 2 584
  • Варна
Плюй си в пазвата. Страшна заядливка е.

# 2 585
За каквото и да се бие в гърдите аз съм запомнила 50 кюфтета и гледане на деца в домашни условия. Всичко други споделени и изтъкнати постижения не ги помня.

# 2 586

Ти пък щО се връзваш на някакви форумни уонабита? Подминавай я, особено като е във фаза.

# 2 587
  • Варна

Ти пък щО се връзваш на някакви форумни уонабита? Подминавай я, особено като е във фаза.

Защото не е вярно това, в което ме обвини. Много мразя лъжата, но пък и не ми се спореше. Не е станало кой знае какво. Просто сега разбрах кой точно ми се пери насреща и ми стана смешно.
С Мама Цоцолана не съм се засичала, но другата няма да спра, да й опонирам,защото наистина много се заяжда, не само с мен.

# 2 588
Аз много съжалявам за Камелот. Жалко, че такъв сърцат и ерудиран човек беше подложен на недоверие и с огорчение напусна форума...

# 2 589
Не съм сигурна, че е напуснала Камелот. Освен ако не се е случило съвсем  наскоро.
Може би не е активно списваща, но си е “тук”.

# 2 590
  • SF

Какъв Велизар? Децата на Мама Цоцоланка не бяха ли 5 момчета и всичките с имена с буквата Д. Може и да имаше едно момиче, но пак с Д. Аз бях впечатлена. Мисля, че едно от момчетата й, може би най-малкото, Дамян/Давид, по-скоро Дамян, беше със синдром на Даун. Когато разбрах, че е сериозно болна, ми стана много мъчно. Не стига, че 5 деца, не стига, че едното е със специални грижи и потребности, ами и тази гадост. Не знаех защо не се връща във форума след болестта. Всъщност защо не се връща като Мама Цоцоланка?

# 2 591
А Шарки тук ли е, че поне в темите, които чета, не съм я засичала.
В котешката тема съм я засичала.

"Уонабита"... много точно казано. Винаги е било специфика на тоя форум. В сравнение с тукашните екранизации дори Фейсбук и филтрираните снимки изглеждат невинно честни.

# 2 592
Мисля, че майката на 5 момчета , носещи имена с Д, е Буболинката. Тя беше известна с хубавите си торти. Ако не се лъжа, вече има и дъщеря, и внуче.

# 2 593
Аз, ако ви кажа, кои потребители ми липсват Blush дано някой се сети, но съм ги запомнила, с добро Heart Eyes
Dodo и MamanaMalena.

MamanaMalena описваше по много интересен начин заведенията във Варна, дори заради нейни описания съм посещавала някое от тях. Синът ми има уникални детски снимки от нея. Сестра и Монда също пишеше много информативно за туристически обекти. Харесвах ги и двете.

# 2 594

Какъв Велизар? Децата на Мама Цоцоланка не бяха ли 5 момчета и всичките с имена с буквата Д. Може и да имаше едно момиче, но пак с Д. Аз бях впечатлена. Мисля, че едно от момчетата й, може би най-малкото, Дамян/Давид, по-скоро Дамян, беше със синдром на Даун. Когато разбрах, че е сериозно болна, ми стана много мъчно. Не стига, че 5 деца, не стига, че едното е със специални грижи и потребности, ами и тази гадост. Не знаех защо не се връща във форума след болестта. Всъщност защо не се връща като Мама Цоцоланка?

3 момчета и едно момиче, големия син е завършил американския колеж преди 5-6 години, дъщеря й май е омъжена. Във ФБ профила й йма снимки.

Общи условия

Активация на акаунт