Форумни липси № 9

• 392 591
  • 3 175
  •   2
Отговори
# 2 595
  • на брега на морето
Монда е много готина. Май вече не пише тук.

# 2 596
  • Mediterraneo
Есме, нищо общо с МЦ, това е друг потребител.

# 2 597
  • SF
Хм... Така хубаво я бях запомнила заради 5-те деца с Д. Може, може да бъркам ника. Мама Цоцоланка правеше телевизионните теми и изведнъж ги поеха други и тя изчезна. Още тогава съм се объркала, защото си помислих, че с тези 5 деца трудно се намира време за теми и следене на риалититата. Добре, бъркам я, но не знам с кого.

# 2 598
Добре, бъркам я, но не знам с кого.

С Буболинката.

3 момчета и едно момиче, големия син е завършил американския колеж преди 5-6 години, дъщеря й май е омъжена. Във ФБ профила й йма снимки.

Или университет?

# 2 599

Или университет?
[/quote]

Може и университет да е. Преди няколко поста се коментираше колеж и аз по инерция го написах.

# 2 600
Университета в Благоевград, не колеж.

# 2 601
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Какво стана с тази жена Лиляна, бре!
Никак не обичам така - някой да пише, пише и хоп - залипсва.
Трябва да представи извинителна бележка или най-малкото - да се сбогува драматично Grinning
Майтапът настрана, просто в такива случаи ми се иска да чуя, че човекът е добре - пък от там нататък не бих разсъждавала прекалено много защо е взел това решение.
Даже си позволих да попитам една жена, която през лятото работи на рецепция в хотела, който посещаваме, а иначе е учител в Ямбол дали случайно не я познава, но са в различни училища и не се познават. Дано да е добре и просто да сме ѝ писнали!

# 2 602
За Лиляна питах, била добре казаха назад.
Андариел много ми харесваше докато не се изложи яко в една тема.

# 2 603
  • София
Темата за инфлуенсърите, която заключиха, си направиха отделен форум - бгинфлуенсърс revealed - за да могат да си говорят.
Ама там е нещо страшно, не бих пратила и враговете си там Joy Няколко пъти съм надничала и затръшвам вратата бързо, там е жлъч, злоба, гнусно охулване и клюкарене в стила на най-гадните бабки пред блока. Не препоръчвам.
(ако това е визирала Тили де).

# 2 604
  • София
Ох да, те ме викаха, че им липсвам. Bowtie

# 2 605
Коя е Китайската капка. Със сигурност не е нов потребител.

# 2 606
  • Пловдив
Мамасита ми беше забавна, докато не захапа Босоногата и Янтра.
А, не се е занимавала с мен. Не нещо специално.

# 2 607
  • Sunshine state
На мен пък винаги ми е било чудно как можеш да вземеш толкова на сериозно спорове с разни непознати в нета, та да се налага да сменяш самоличности, никове и тн. Определено трябва нещо да ти мърда. Все пак говорим за възрастни жени.

# 2 608
Те не са една и две тези възрастни жени. Историята помни хора с няколко пъти изтрити регистрации и отново появили се.

# 2 609
На мен пък винаги ми е било чудно как можеш да вземеш толкова на сериозно спорове с разни непознати в нета, та да се налага да сменяш самоличности, никове и тн. Определено трябва нещо да ти мърда. Все пак говорим за възрастни жени.

Много хора са изключително самотни и тук намират своето поле за изява, на което да бъдат забелязани. В комбинация с комплекси- ето ги и измислените герои.
Уонабита и нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт