Форумни липси № 9

• 392 603
  • 3 175
  •   1
Отговори
# 2 610
  • гр.Пловдив
Именно.
Има съфорумки с 50-60-70000 поста
Представете си как ви минава живота във форума ,толкова насериозно се взимат и изскачат от всякъде,че са ми досадили тотално за толкова години и няма да ми лиспват..

# 2 611
  • Бургас
Лелеее,кой е с толкова много мнения?🤔

# 2 612
А къде се изгуби Ефинбуш? Понякога имаше странни постове.

# 2 613
  • Сф
На мен пък винаги ми е било чудно как можеш да вземеш толкова на сериозно спорове с разни непознати в нета, та да се налага да сменяш самоличности, никове и тн. Определено трябва нещо да ти мърда. Все пак говорим за възрастни жени.

Много хора са изключително самотни и тук намират своето поле за изява, на което да бъдат забелязани. В комбинация с комплекси- ето ги и измислените герои.
Уонабита и нищо повече.
По- скоро се злоупотребява с информация от някои и затова разкрил се веднъж човек много или малко ,гледа да се покрие. Чела съм чак за намесени деца , наистина много грозни неща. Даа,за мен има хора- зли/злобни, на които единствената работа е да дебнат потребители , да засичат уж разминавания ,да злепоставят , да търсят пикантното да речем и да тормозят.
Те на анонимно се захапват, представете си да знаят нещо лично за вас споделено в даден момент.
Да, има и неудачници , които парадират тук за голямотодоброутро, но наяве не е точно така.
Измислят си демек вповече.
Напоследък си мисля, че има и доста психично неуравновесени.
И такива, които целят забавление на чужд гръб, да ударят уязвим и тн. Всякакви има тук с две думи.
На мен ми липсват потребителите, които помагаха почти професионално за някакво питане , например PAV. Други се въздържат вече от мнение след нападки и на лично ги питам и така..като цяло нивото запада. Нивото на взаимопомощ имам предвид. Понеже смятам това за основна част на форума. Дано в бебешките теми е по- спокойно и ползотворно поне. Дано!

# 2 614
Зависи от участниците в бебешката тема. Аз лично се отказах да пиша там, защото много ме обиди една реплика към мой пост. Съвет или укор не търсех, просто исках да споделя, но една "мила" дама направи грозно изказване и спрях да пиша. Да не говорим, че някои от списващите се вземат твърде насериозно, едно изхвърляне за някакви покупки, едни претенции... грозна картинка.

# 2 615
  • Варна
Много жени на едно място. 😀

# 2 616
  • в очите на дъщеря ми
хмхм....тук  е много на място...

# 2 617

По- скоро се злоупотребява с информация от някои и затова разкрил се веднъж човек много или малко ,гледа да се покрие. Чела съм чак за намесени деца , наистина много грозни неща.

Така е.
На Сирената писанията бяха размятани в съда при бракоразводното ѝ дело с първия мъж. 🙄
Но пък и никой никого не дърпа за езика да си развява  подробностите от личен/ интимен характер във форум.
Аз лично трудно ще се трогна от реплика или груб коментар; приемам, че отсрещната страна толкова си може и не задълбавам. Скрол.
Кофтито е, че помня всевъзможни подробности (не е целенасочено и повече пречи, отколкото да има полза от това) и затова често “хващам” как компютрите стават компоти.

Ефинбуш май си изпроси бана най- накрая, но подозирам, че и там няма да е за дълго.

# 2 618
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тук май преди няколко страници се коментираше, че Ефибуш май сама се е отказала да пише и си е дала почивка.
Относно другото, никога не даваш никакво лично инфо за теб и близките ти на каквато и да било тематика и главата ти е мирна. Иначе това да се размятат лично споделени неща или написани преди n-време във форума от дадени потребители и после разнасяни като клюка и злословене от други потребители е много грозно и подло. Лично мнение нямащо за цел да обиди или уязви никого.

# 2 619
А къде се изгуби Ефинбуш? Понякога имаше странни постове.
С Ефибуш се "засичах" в една от темите за споделяне на снимки (Фауната около нас). Бях останала с впечатление, че живее на място с живописна и многообразна фауна. Често публикуваше и поддържаше темата "активна", та и на мен ми направи впечатление, когато изведнъж спря. Не е с бан, мисля, че е с “оттеглени съгласия“, което значи, че ако реши да поднови участието си във форума, би трябвало да е с нов профил...не знам. Това, което на мен ми направи впечатление, беше, че изчезна почти веднага, след като й беше отправена забележка в друга тема за споделяне на лични снимки.. Дали заради обида, дали защото смяташе форума за "изчерпан" и с последната й активност чашата е преляла, мисля, че и това даде отражение да се откаже. Относно мнението, че се е изразявала на моменти “странно“ - поне аз винаги го определях като неин собствен стил.✌️ В това число - и начина, по изглеждаха снимките й 🙂.. - винаги й се възхищавах как има желание да си играе с функциите на телефона си; на това отдавах начина, по който изглеждаха те. Някои сега ще ме помислят за наивна, но никога не ми е минавало през ума да търся "задни мисли" в някакви споделени снимки.

# 2 620
  • Пловдив
Именно.
Има съфорумки с 50-60-70000 поста
Представете си как ви минава живота във форума ,толкова насериозно се взимат и изскачат от всякъде,че са ми досадили тотално за толкова години и няма да ми лиспват..
Ама някои са провисели тук 15-20 години, нормално е да имат повечко постове.

..............Иначе това да се размятат лично споделени неща или написани преди n-време във форума от дадени потребители и после разнасяни като клюка и злословене от други потребители е много грозно и подло. Лично мнение нямащо за цел да обиди или уязви никого.
За мен не си права. Щом е споделено тук е свободна ловна територия, даже да е минало време. Някои помним. Иначе да, не е коректно да се споделя публично информация споделена в личен разговор.

# 2 621
  • Другата България
Ефибуш беше /за мен/ от потребителите - тролове.
Визирам “Покажи се“, не съм следила творчеството ѝ в останалите теми, в тези, в които съм я засичала, обикновено постовете бяха от по една - две думи, или едно изречение, основно с провокативна или подигравателна цел.

Но в “Покажи се“ “снимките“ бяха картинки от Интернет, не снимки, това ѝ се казваше многократно, не само от мен, многократно и потребители я питаха откъде са снимките - отговор така и не получи никой, никога.
От самолет си личеше, че именно - “играеше си с телефона“ или там с каквото изрязваше картинките.
Подигравка към всички останали.
Определено не ми липсва, лично на мен.

# 2 622
Гореспомената ми се виждаше най-странната потребителка във форума. За себе си нищо не споделяше, беше изключително потайна и като се появеше ми идеше наум “фръц, пръц, discuss…”, написах й го и … ме изтриха (заслужено де 😆).

# 2 623
Точно - подигравка към аудиторията е 80% от Ефибушовото творчество тук.

# 2 624
  • Варна
Ефибуш съм я засичала и в готварският форум, споделяше снимки на готвени ястия, използваните продукти понякога бяха сбирщайн , е поне на мен така ми изглеждаха, на вкус и цвет, нали...., но да, странна потребителка беше.

Общи условия

Активация на акаунт