Форумни липси № 9

• 392 618
  • 3 175
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Другата България
Вероятно и готвените ястия са били чужди снимки от социалните мрежи.
Затова и са изглеждали странни - и ястията, и продуктите.

# 2 626
  • София
Да,  бяха снимки от нета.
2 - 3 пъти си поиграх на търсене и съмнението ми се подтвърди.

# 2 627
В темата "За какво си мислите постоянно напоследък?" често влизаше с по една дума, пък и понякога се сърдеше като се заформи дискусия.

Форума е развел не само Сирената, в Семейните, дамите ежедневно обсъждат мъжете си, пък след развода като бивши продължават да ги обсъждат.

# 2 628
  • here and now
Изобщо не ми липсва. Дано да е добре, където е,  и да не ѝ идва на ум да се връща.

# 2 629
В темата "За какво си мислите постоянно напоследък?" често влизаше с по една дума, пък и понякога се сърдеше като се заформи дискусия.
😂

Последно за Ефибуш - вероятно нещата са точно такива, както казвате вие. По-активна съм през последната година и малко отгоре. Помня я от темата за Ергенът и някакви други единични нейни постове из темите. Нямам наблюдения над форумния й образ.

# 2 630
И аз да се включа с коментар за Ефибуш.
Срещах я в готварските теми и в темата за зеленчуковата градина.
Няма да коментирам ястията, защото всеки готви и яде каквото харесва, но ми правеше лошо впечатление, че нито веднъж не поздрави някой от темата по случай личен празник, а останалите винаги се поздравяваме, дори и да са минали дни от събитието.
Жива и здрава да е, на мен не ми липсва.

# 2 631
  • here and now
Fortuna, това с поздравяването за личен празник не е за всеки.
Аз, преди влизах в темата веднъж, дваж седмично и за кратко. Ако трябва да поздравя всички, ще трябва или да си записвам или да скролвам да запомня всички, че да не обидя някой, а това отнема време, с което често не разполагам.
Слагах палче на поводите и хубавите(по мое мнение) снимки, качвах си моите и толкова. Сигурно и аз съм изглеждала невъзпитана и съм правила лошо впечатление, но каквото такова. Не може да се харесаме на всички.
Скоро не съм посещавала темата, трябва да се поправя.

# 2 632
Алис, за следящите редовно темата е лесно, запомня се. Пък и пишещите в нея вече не сме толкова много.
А Ефибуш публикуваше ежедневно или почти ежедневно.
Както и да е. 😊

# 2 633
А тя някой прероден ли е или не?

# 2 634
Ефибуш никнеше отвсякъде. Аз следя малко теми, много рядко гледам новите. Ефибуш се подвизаваше във всички теми, които следя, когато отворех новите, винаги имаше мнения от нея, много често подигравателни или съвсем неадекватни. Мисля, че едва ли е банната, може би по някаква нейна причина е спряла да пише. Имам чувството, че в Покажи се и в темата за фауната, едвам изчакваше някой да публикува пост, за да е след него, т.е. да няма поредни постове. Изобщо не ми липсва.

# 2 635
  • Deutschland
Профилът й е деактивиран.

# 2 636

По- скоро се злоупотребява с информация от някои и затова разкрил се веднъж човек много или малко ,гледа да се покрие. Чела съм чак за намесени деца , наистина много грозни неща.

Така е.
На Сирената писанията бяха размятани в съда при бракоразводното ѝ дело с първия мъж. 🙄
Но пък и никой никого не дърпа за езика да си развява  подробностите от личен/ интимен характер във форум.
Аз лично трудно ще се трогна от реплика или груб коментар; приемам, че отсрещната страна толкова си може и не задълбавам. Скрол.
Кофтито е, че помня всевъзможни подробности (не е целенасочено и повече пречи, отколкото да има полза от това) и затова често “хващам” как компютрите стават компоти.

Ефинбуш май си изпроси бана най- накрая, но подозирам, че и там няма да е за дълго.
Да де ама и това със съда от къде да сме сигурни, че е истина? Самата Сирена е от типичните Ангел Каралийчев тук. Нищо чудно и да си е измислила тая история за съда, за да бъде интересна. То си е заболяване на над 80% от списващите в "Семейни орношения" и "Клюкарник" женици. А в действителността обикновено са безлики възрастни (или не толкова) неработещи женички.

Ефибуш е типичната форумна заядливка. Важно е да е на обратното мнение на някой. В състояние да преследва от тема в тема, за да застане на обратна позиция. Иначе пък имаше хубави снимки на природа в "Покажи се" жената. Никой не е само черно или само бяло.

За разлика от нея Мамаситата спореше просто за да има дълги безкрайни спорове, в които нейната реч да е по-по-най. Сякаш беше влюбена в думите като такива. Незлоблива, но и нетактична. Убедена съм, че пак е из форума. Фейсбук, тъпото Тик Ток и пр. тесни са за нейната любов към писането.

# 2 637
Питала съм и друг път, но така и не разбрах защо изведнъж изчезна Judy. Имаше интересни мнения за образование и туризъм.

# 2 638
  • София/Севлиево
Някои сме във форумът от 18 години,но нямаме много мнения.В началото почти не пишех тук, освен е отчетната на големия и някои теми в Искам бебе.Никът си смених, защото Елислава ми харесва повече.Но честно казано не съм виждала потребител с повече от около 30000 мнения.На мен ми липсват някои от момичетата от отчетната тема на големия,но те от години не влизат тук...То като цяло много потребители по мои наблюдения зарязват форумът, когато им се роди дете.В проблемно забременяване имаше една дама,от която съм научила наистина много полезни неща,в момента в който роди изчезна от форумното пространство,а на мненията и вместо никът ѝ излизаше публикация от анонимен потребител...

# 2 639
А помните ли Кума Лиса? Беше справочник на тема захранване. И тук един ден я нападнаха да издава книга, повече неин пост във форума не се появи.
Надявам се да е добре, сещам се за нея с голяма благодарност, но зеле от 10 м по едната школа, над годинка по другата не е добре:))

Общи условия

Активация на акаунт