Форумни липси № 9

• 392 730
  • 3 175
  •   2
Отговори
# 2 640
  • Другата България
Скрит текст:

По- скоро се злоупотребява с информация от някои и затова разкрил се веднъж човек много или малко ,гледа да се покрие. Чела съм чак за намесени деца , наистина много грозни неща.

Така е.
На Сирената писанията бяха размятани в съда при бракоразводното ѝ дело с първия мъж. 🙄
Но пък и никой никого не дърпа за езика да си развява  подробностите от личен/ интимен характер във форум.
Аз лично трудно ще се трогна от реплика или груб коментар; приемам, че отсрещната страна толкова си може и не задълбавам. Скрол.
Кофтито е, че помня всевъзможни подробности (не е целенасочено и повече пречи, отколкото да има полза от това) и затова често “хващам” как компютрите стават компоти.

Ефинбуш май си изпроси бана най- накрая, но подозирам, че и там няма да е за дълго.
Да де ама и това със съда от къде да сме сигурни, че е истина? Самата Сирена е от типичните Ангел Каралийчев тук. Нищо чудно и да си е измислила тая история за съда, за да бъде интересна. То си е заболяване на над 80% от списващите в "Семейни орношения" и "Клюкарник" женици. А в действителността обикновено са безлики възрастни (или не толкова) неработещи женички.

Ефибуш е типичната форумна заядливка. Важно е да е на обратното мнение на някой. В състояние да преследва от тема в тема, за да застане на обратна позиция.
Иначе пък имаше хубави снимки на природа в "Покажи се" жената.
Скрит текст:
Никой не е само черно или само бяло.

За разлика от нея Мамаситата спореше просто за да има дълги безкрайни спорове, в които нейната реч да е по-по-най. Сякаш беше влюбена в думите като такива. Незлоблива, но и нетактична. Убедена съм, че пак е из форума. Фейсбук, тъпото Тик Ток и пр. тесни са за нейната любов към писането.
Разбира се.
В нета е пълно с хубави снимки, не само на природа. Blush

# 2 641
А помните ли Кума Лиса? Беше справочник на тема захранване. И тук един ден я нападнаха да издава книга, повече неин пост във форума не се появи.
Надявам се да е добре, сещам се за нея с голяма благодарност, но зеле от 10 м по едната школа, над годинка по другата не е добре:))
Не беше ли Косе Босе? Само с добро я помня, заради ценните съвети.

# 2 642
Точно така, Косе Босе:) Много съм й благодарна

# 2 643
Така е, Защо ме търсиш? Права си.
В отчетни и други типично бебешки теми не съм влизала никога, нямам поглед върху “светилата” в тях.
Но в Клюкарника и в Красива мама имаше култови потребителки, чиято липса е осезаема и 20 години по- късно. 🥰
Вярвам, че просто им е доскучало.

# 2 644
Калина, 50 цента и Таис бяха интересни съфорумки, с удоволствие съм ги чела.

# 2 645
  • София /Абсурдистан
А помните ли Лиска? В Германия живееше, имаше култови постове тук.

# 2 646
  • Враца
Така, като се замисля, за никой не се сещам, който да липсва.
Но като вляза в тази тема, от цитираните ник-ове, поне половината , да не кажа и повече, си ги спомням много добре.
Все пак, от 2009-а се навъртам тук. Simple Smile

# 2 647
Ма може ли тази прословута Лиска да не се спомене!? На всеки двайсетина страници има по един пост “А помните ли Лиска?” Ми не, аз не я помня, но ми втръсна от нея!

# 2 648
Абаджиева, това с “А къде е Лиска” си е форумен фолклор. 😆 Не че е залипсвала кой знае колко някому. 🙃

# 2 649
Абаджиева, това с “А къде е Лиска” си е форумен фолклор. 😆 Не че е залипсвала кой знае колко някому. 🙃
Ясно, но така и не разбрах наистина ли питат или с ирония. То и аз писах за нея веднъж, макар да не съм я чела.

# 2 650
Да си дойдем на думата Joy

# 2 651
А имате ли чувството, че акаунтите на някои потребители са сменили ползвателите си?

# 2 652
  • Наблизо
Абе..къде е батко?

Куку,аз лично пораснах.

# 2 653
А имате ли чувството, че акаунтите на някои потребители са сменили ползвателите си?
Да.
Имаше преди няколко години откраднати, имаше и оферти за разработени акаунти.

# 2 654
Да.
Имаше преди няколко години откраднати, имаше и оферти за разработени акаунти.

А продаваха ли се реално акаунти, или беше само слух?

Общи условия

Активация на акаунт