По- скоро се злоупотребява с информация от някои и затова разкрил се веднъж човек много или малко ,гледа да се покрие. Чела съм чак за намесени деца , наистина много грозни неща.
Така е.
На Сирената писанията бяха размятани в съда при бракоразводното ѝ дело с първия мъж. 🙄
Но пък и никой никого не дърпа за езика да си развява подробностите от личен/ интимен характер във форум.
Аз лично трудно ще се трогна от реплика или груб коментар; приемам, че отсрещната страна толкова си може и не задълбавам. Скрол.
Кофтито е, че помня всевъзможни подробности (не е целенасочено и повече пречи, отколкото да има полза от това) и затова често “хващам” как компютрите стават компоти.
Ефинбуш май си изпроси бана най- накрая, но подозирам, че и там няма да е за дълго.
Ефибуш е типичната форумна заядливка. Важно е да е на обратното мнение на някой. В състояние да преследва от тема в тема, за да застане на обратна позиция.
За разлика от нея Мамаситата спореше просто за да има дълги безкрайни спорове, в които нейната реч да е по-по-най. Сякаш беше влюбена в думите като такива. Незлоблива, но и нетактична. Убедена съм, че пак е из форума. Фейсбук, тъпото Тик Ток и пр. тесни са за нейната любов към писането.
В нета е пълно с хубави снимки, не само на природа.