Форумни липси № 9

• 392 736
  • 3 175
  •   1
Отговори
# 2 655
Не мога да кажа, но въдици имаше.

# 2 656
  • Наблизо
И за какво биха служили тия акаунти?

# 2 657
За търговски цели, за някаква реклама. Но недоумявам примерно за метаморфозата при Трещерица.

# 2 658
Защо? Каква метаморфоза е станала? В смисъл в какво се изразява?

# 2 659
Тя тук ли е? Отдавна не съм я срещала.

# 2 660
Защо? Каква метаморфоза е станала? В смисъл в какво се изразява?

Ами все едно е друг човек. В началото, като се регистрирах, пишеше някакви забавно-саркастични постове, също и сериозни с някаква мисъл в тях, а сега... не ми се струват такива. Не само при тази потребителка забелязвам промяна, при други също. Дори и в начина на писане. Примерно, пише си някоя нормално - дума, запетая, интервал, следваща дума и по някое време се заглеждам, то просто прави впечатление, как започва да пише сбито, с липсващи интервали или сложени едно към гьотере.

# 2 661
И за какво биха служили тия акаунти?

И аз това винаги съм се чудела.
За чий, аджеба, ще плащаш пари за разработен акаунт във форум? Затова все си мисля, че това с покупко- продажбата на профили е някаква неадекватна митология.

# 2 662
  • Paris, France
Калина, 50 цента и Таис бяха интересни съфорумки, с удоволствие съм ги чела.

50 цента не се сещам кой е. Липсва отдавна 10 cents. Живееше в Италия и имаше куче. Знае ли някой какво става с нея? Предавам поздрави. Таис пишеше много увлекателно за гръцките острови. Липсва. Калина не се сещам коя е. Калинка пишеше до миналата година, но изчезна.

# 2 663
Калина, 50 цента и Таис бяха интересни съфорумки, с удоволствие съм ги чела.

50 цента не се сещам кой е. Липсва отдавна 10 cents. Живееше в Италия и имаше куче. Знае ли някой какво става с нея? Предавам поздрави. Таис пишеше много увлекателно за гръцките острови. Липсва. Калина не се сещам коя е. Калинка пишеше до миналата година, но изчезна.
50 cents не е ли рапър? 10 цента и аз я помня. Даже май Елена се казваше (може и да греша).
Калинка цъфти. Майка и беше много зле, когато беше с ковид, но и тя изглежда прекрасно в момента. Ако за нея става въпрос. Може и Калина да е имало.

# 2 664
  • София /Абсурдистан
Това за продаването на акаунти беше шега. Никой нищо не е продавал.

# 2 665
  • Майничка
Имаше Калина, от Русе, мисля. Май нейната дъщеря беше с впечатляващ тоалет на абитуриентската - семпъл, но много свеж и младежки. И момата беше красавица.

# 2 666
Объркала съм центовете, да Grinning
10 са, а не 50 Grinning

Калина имам предвид, не Калинка.
Точно от Русе беше и май преводач, ако не бъркам.

# 2 667
  • Deutschland
Стрина Калина помня аз. Май отдавна не съм я мяркала.
И Бобчита не пише, а аз много я харесвах.

# 2 668
  • София/Севлиево
И аз не съм забелязвала скоро Бобчита.Засичали сме се из детските теми и определено ми беше приятно да общувам с нея.Надявам се да е добре.

# 2 669
И на мен ми липсва Стрина Калина. Heart Много свеж образ беше.
10- те цента/ Leni и тя имаше няколко профила, понякога направо ме хващаше шизофренията четейки я от различните, с които се включваше. Но като цяло беше приятна за четене.
Таис и на мен ми липсва. Споделяше доста лични, дълбоко преживени неща и намирах доста общо с нея в някои от споделените истории.

Общи условия

Активация на акаунт