Форумни липси № 9

• 392 814
  • 3 175
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Варна
Бобчита е добре, работи си и си живее живота.

# 2 671
  • Сф
Бобчита е добре, работи си и си живее живота.
Супер! Но тя влизаше в месечните теми до скоро ( не знам как се казват, като оплакваческа , бъбрива, но месечна) Така и не знам защо или на какво се обиди, за да изчезне от другите теми, където се засичахме. И други готини потребители правят така- влизат в една или едва няколко теми съвсем умишлено.

# 2 672
Мисля, че майката на 5 момчета , носещи имена с Д, е Буболинката. Тя беше известна с хубавите си торти. Ако не се лъжа, вече има и дъщеря, и внуче.
Буболинката има четирма сина и две дъщери.Имената на момчетата започват с Д.
Все още няма внучета.

# 2 673
6 деца!!! Евала на тази жена. Само не мога да и помисля колко трудно се гледат толкова деца.

Четох че 10Ц е Лени, ама коя Лени? Leni или имаше Lenny с една синя птичка й беше картинката?

# 2 674
  • Paris, France
Къде изчезнаха Дидоян, vяsko, Tyra и tainichka?

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 00:55 от Не се сърди, човече

# 2 675
Ти да видиш, Абаджиева. Аз се чудех откъде са ми тези симпатии към теб, а се оказа, че датират от доста отдавна - още докато беше Софи.

# 2 676
Ти да видиш, Абаджиева. Аз се чудех откъде са ми тези симпатии към теб, а се оказа, че датират от доста отдавна - още докато беше Софи.
Брех! Ти се възроди! Много се радвам! Всеки път като отворя покажи се се сещам за теб!

# 2 677
  • София
Имаше една съфорумка, която пишеше от Индия. Не й помня ника, но пишеше интересно.

# 2 678
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Мисля, че е Bandit Queen.
Тя има много хубава страница във FB и там продължава да пише все така колоритно и увлекателно.
https://www.facebook.com/bqmaahi/

# 2 679
  • Враца
Имаше и една Samuraika, мисля че бше. Пишеше от Япония, доста увлекателно беше.

# 2 680
И аз за Самурайка се сетих. Беше много активна в темата за Фукушима преди години.

# 2 681
Мисля, че е Bandit Queen.
Тя има много хубава страница във FB и там продължава да пише все така колоритно и увлекателно.
https://www.facebook.com/bqmaahi/

Много ме зарадва с този пост!
Тя пишеше в темата за КОВИД и понеже отдавна спря, не знаех какво е станало.
Радвам се, че е добре!

# 2 682
Доколкото знам Самурайка е добре. Основно пише в друг форум насочен към пътешествия.

# 2 683
Ето я страницата, много я харесвам Bandit Queen! Heart

# 2 684
MamaRu ми липсва. Някой знае ли нещо за нея?

Общи условия

Активация на акаунт