Форумни липси № 9

• 392 670
  • 3 175
  •   1
Отговори
# 2 460
Имаше една много приятна дама, мисля Асос се казваше, беше много уравновесен събеседник, не съм я засичала скоро сякаш.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 23:33 от Паганне

# 2 461
Metanoia не съм я засичала отдавна, дано всичко да ѝ е наред.

# 2 462
  • София
Здравейте 😀 Много често използвам личния кулинарен блок на Лабрекс. На профилната снимка е сложила куче. Рецептите и съветите ѝ са страхотни, и мненията ѝ са приятни 😀 Искрено симпатична ми е 😍 Няколко пъти проверявах, отдавна не е влизала. Някой да я познава? 🌺

П. С. Не знаех, че има такава тема, сега я засичам. Може и да сте писали за Лабрекс, но абсурд да преровя стотина-двеста  страници.

# 2 463
  • София
Никой никой не знае.

# 2 464
  • София
Писали сме - никой нищо не знае, не я познават в реала.
То и нови рецепти не се качват в блога ....

# 2 465
Лабрекс липсва на много хора. Питахме се къде е.
Надяваме се, че е добре.
Явно е решила да си даде почивка от форума.

# 2 466
  • София
Всички минаваме различни етапи от живота си, и аз съм имала периоди, в които не съм се сещала за форума 🌺 Надявам се това да е причината и при нея.
Дано е добре и когато се върне, да се изненада приятно на коментарите! 😀

# 2 467
Какво се случи с потребителката thewishmaster? Попаднах на едно старо нейно мнение, където вече е преименувана на Анонимен, защото профилът й е изтрит.

# 2 468
  • София
Получи бан.

И аз харесвах Мамасита. Малко хора могат да завъртят толкова страници само като се докоснат до темата. Беше "провокативна", аз харесвам такива хора. Започваш да ровиш в мислите си.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 01:51 от The Catcher in the Rye

# 2 469
  • на брега на морето
Мамасита ми беше забавна, докато не захапа Босоногата и Янтра.

# 2 470
  • Deutschland/HE
А Босоногата дали се върна?

# 2 471
  • София
Тя и Уиш много грозно обичаше да захапва Сирената. Да ѝ натяква някакви неща за семейството.

На мен абсурт много ми липсва, макар че никога не бяхме на едно мнение. Виках ѝ бабо понякога, за да подчертая разликата във възгледите. Но истината е, че не беше заядливо, а наистина виждах някаква далечна за мен все още правота в думите ѝ, житейския път, по който е стигнала до тези изводи, въпреки че продължавахме спора до дупка. Често се сещам за нея, пишейки тук. Лека ѝ пръст.

# 2 472
Тук там ми попадаха разни техни мнения и наистина се дърляха много.... Не е готино да засягаш нещо, което е споделил някой, за да му натриваш носа.

Уиш май ми се мярна в някаква тема, ама може и да бъркам.

# 2 473
Е стига де, какво толкова лошо трябва да напише човек, че да го баннат?!

# 2 474
Имало е скандал между нея и Андариел. Не съм била свидетел и не знам точно.

Общи условия

Активация на акаунт