Форумни липси № 9

• 388 693
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 3 105
Добре де, толкова ли е важно стари (любими) потребители да се връщат и да го обявяват. С бан не могат, може и да не искат.
Тази тема прилича на култ към личността Simple Smile
За десетки (вече) години всеки еволюира. И с право. Нищо не е същото.

# 3 106
Къде е Проксима Thinking?

# 3 107
# 3 108
  • here and now
Тук си е.

# 3 109
Тук си е. Пише.

# 3 110
Радвам се! Не съм я засичала скоро.

# 3 111
Не четеш в ЕргенЯ....за това Grinning

# 3 112
Сещам се за една дама от Бургас  с малко детенце. Обучаваше се за  консултант при проблемен сън на деца. Съпруга и получи някакъв здравословен проблем/мисля твърде високо кръвно налягате/ и отдавна не е писала. Пишеше много сладкодумно и липсва.

# 3 113
  • Deutschland/HE
От Варна беше, много сладко детенце имаше. Само не се сещам ник-а.

# 3 114
  • София
Къде изчезна Веселяшка? :/
Пишеше редовно в звездните компромати и в моята тема за филмите и сериалите на Тейлър Шеридан?

# 3 115
Bobchita беше. Няма я, напоследък не пише. И аз я харесвам.

# 3 116
Да, точно Bobchita. И от Варна беше, да.

# 3 117
Юхуу, аз съм. Някои пиленца имам приятелки от форумното пространство, и често разбирам, че някой сегиз-тогиз се сеща за мен, благодаря за което!
Да, от Варна съм, да консултант съм по детски сън, развивам и друг свой бизнес, мъжът ми страдаше от сърдечна недостатъчност, но слава Богу я пребори и детето ми е все такова сладко, вече е на 5.
Благодаря на всички за милите думи, бях си забравила и паролата, но я поднових, защото исках да ви кажа, че наистина благодаря на хората, които са ме запомнили с добро! Бъдете здрави и щастливи💖

# 3 118
Bobchita, камък ми падна от сърце!!!! Радвам се, че здравословния проблем е в миналото, че доста ни беше подплашила.Прегръдки от мен и голяяяяма целувка на малката Bobchitka.

# 3 119
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Къде изчезна Веселяшка? :/
Пишеше редовно в звездните компромати и в моята тема за филмите и сериалите на Тейлър Шеридан?
И аз от известно време се чудя за нея, дано всичко е наред и просто да си изкарва прекрасно лято.

Общи условия

Активация на акаунт