Форумни липси № 9

• 392 261
  • 3 175
  •   6
Отговори
# 3 120
  • София
Абе аз имам съмнения за 'бан' ама не съм сигурен... Влиза и лайква, ама виж от колко време не е писала... Ако не е това, дано да е добре.
Много ме е яд такива потребители с интересно инфо, ентусиасти изведнъж изчезват. :/

# 3 121
Баннатите могат да влизат и да лайкват, но не и да пишат коментари и ЛС.

# 3 122
  • София
Е именно де... Това имах предвид. Класически пример за баннат.

# 3 123
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Странно, точно пък Веселяшка да има бан. Тя не беше нито конфликтна, нито невъзпитана, много кофти ако е така. Поредната потребителка, която ми беше приятно да чета и за, която ме е яд. Още съм ядосана за Фани и Лорда.

# 3 124
Имаше преди мнооого време една потребителка, която живееше в Канада със семейството си. Заклети вегани бяха. Някой дали знае пише ли още във форума? Вери й беше името.

# 3 125
  • София/Севлиево
Вери я помня,бяхме заедно в отчетната на големия ми син.Но от няколко години не съм я засичала.Надявам се,че тя и семейството ѝ са добре.
Боби,радвам се че всичко при вас е наред ❤️

# 3 126
Пък аз си мисля за Лиляна, четях я в темите за Приморско.

# 3 127
  • European Union
И аз си мислех за Лиляна наскоро. Тя започна с темата "Искам да кажа". Може би някой от списващите там знае нещо за нея?

# 3 128
Имаше преди мнооого време една потребителка, която живееше в Канада със семейството си. Заклети вегани бяха. Някой дали знае пише ли още във форума? Вери й беше името.
Здравей
Приятелка ми каза, че някой пита за мен.
Не пиша отдавна тук.

Елислава, всичко е наред. Благодаря!
Поздрави

# 3 129
  • София/Севлиево
Вери,радвам се че сте добре.Поздрави и от нас.

# 3 130
И Антигона пишеше преди често, харесваше ми да я чета.

# 3 131
  • SF
Тя е с бан. Не знам поради какви причини.

# 3 132
Глупости! Бан... Просто не й се пише сигурно. Утре ще я проверя и ще й кажа да влезе, ако има желание.

# 3 133
И на мен ми липсва Антигона. Поздрави я, моля Simple Smile

# 3 134
Привет!
Никога не съм била с бан, както и съм нямала  и нямам друг профил ( понеже и това се твърдеше  в темата). Спрях да пиша поради липса на интерес, но се случва да влизам от време на време, ако ме интересува нещо в конкретна тема.
Радвам се да видя, че повечето все още сте на линия. Надявам се да сте добре ♥

Общи условия

Активация на акаунт