Форумни липси № 9

• 388 803
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Другата България
Не ми се чете цялата тема, но аз мисля, че бяха останали от парите за добавки и от тях бяха харчени за екскурзии и фотоапарат.
Но понеже много потребители бяха подведени, че всъщност плащат за лекарство, а то се оказа хранителна добавка, оттам дойде възмущението, мисля и онкоболни се включиха...не помня всичко.
Но постът с парите за таксата си беше ...не за цялата, за част от нея, но все пак.
Хора, Мама Цоцоланка наистина имаше рак, пребори го, държи ремисия вече няколко години. Останалото каквото и да е, но онкоболна беше.
Да, аз затова казах, че не помня дали имаше наистина и дано е жива и здрава, диагнозата не се коментира изобщо.
Лекарството се оказа хранителна добавка, доста скъпа, дано да ѝ е помогнала всъщност и да е имало полза от нея.
Сега си спомням. Ламинин. Доста препоръчвана добавка при онкозаболяванията, и доста скъпа.

# 2 536
Беше болна, никой не спори. Но откъде накъде пари за колеж ще се искат. Хората дадоха за лекарства. Дори и добавки да са били, за лечение бяха.

# 2 537
  • При семейството си
Като каза схемаджийство се сещам за лелеяния Американски колеж 🙄

Нека са здрави хората и никога да нямат нужда от пари за лечение, има къде да се отчитат, щом спят спокойно…
А защо изобщо започна да се коментира Мама  Цоцоланка, като се коментираха мама и дъщеря, есен и Здравка?!

# 2 538
Даун имаше няколко профила. Ако погледнете хронологията на Абаджиева, преди да изчезне Даун се е появявала 2-3 пъти и то за коментар в стила на Даун,. След бан-а на Даун, изведнъж стана супер активна
Не съм Даун. Живея в Канада. Даун живее в Австралия. Различни континенти, огромна часова разлика. Познавам се лично с някои съфорумки, в смисъл виждали сме се на живо. Могат да потвърдят, че не съм Даун. И мъжа ми и дъщеря ми са виждали.

Завършила съм медицина, тоест съм лекар и мога да го докажа документално, но не смятам, че е нужно във форум. И докторат имам. И за него имам документация, даже дисертация, издадена официално; отново, не смятам да го правя във форум. И дъщеря, и куче имам. Показвала съм ги многократно. За сведение, Даун има син. Приликата между нас е, че мъжете ни са британци и имаме кучета, но моето е кокер, нейното е голямо, не му зная “марката”.
Не зная какво е коментар в стила на Даун.

# 2 539
Аз съм виновна, мислех, че за този случай говорите. Радвам се да разбера, че Мама Цоцолана е добре.

# 2 540
  • на село
Е как Абаджиева ще е някой преродил се Flushed
Дето съм от 20г тук, грам не схващам, ама Абаджиева си е Абаджиева, толкова неща е споделяла и показвала.
За оплакваческата в клюкарника, където последните години съм основно Blush никой не ми напомняна преродил се потребител.

# 2 541
  • Другата България
Това е тема за липси и всеки може да пише за каквото липса иска.
На когото и да е.
Няма нужда от извинения, по темата си.
Аз съм виновна, мислех, че за този случай говорите. Радвам се да разбера, че Мама Цоцолана е добре.

# 2 542
Приликата между нас е, че мъжете ни са британци...

Поправете ме ако греша, но Даун като Даун (не реинкарнацията ѝ) не беше ли разведена с екс- мъж българин?

# 2 543

Поправете ме ако греша, но Даун като Даун (не реинкарнацията ѝ) не беше ли разведена с екс- мъж българин?

Това не пречи в момента да е омъжена за британец. Ако правилно помня, разбира се, защото може и да греша потребителката.

# 2 544
  • Mediterraneo
Синът й беше Георги, за друго не се сещам. Бях я открила във ФБ, мисля, че беше с бг фамилия.

# 2 545
Абаджиева, ти Софи ли си? Даун ясно че няма как да си.

# 2 546
Абаджиева, ти Софи ли си? Даун ясно че няма как да си.
Да. Признавам си без бой.
Аз съм си показвала кучето в басейна. Трамплина го подарих, че ми порасна детето. На негово място инсталирахме джакузи.
Надявам се, че има и хора, които оценяват чувството ми за хумор. Никога не съм мислила, че наличието на басейн и трамплин в двора са нещо изключително, защото не са.

# 2 547
  • На брега на реката
По мои спомени, Даун беше разведена и екс съпруга е българин. Живееше сама със сина си, който май току що завършваше по онова време.

Да, Тарти, Георги беше синът й.

# 2 548

Да! Със син абитуриент и къща с басейн.

# 2 549
Мери, поздравления. Никой не се сети.

Общи условия

Активация на акаунт