Форумни липси № 9

• 388 730
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 2 955
  • Пловдив
Ако Фанфанито е зле със здравето, най-вероятно пише и в съответните теми и е важно да може да обменя информация, да пише, да задава въпроси, да споделя... Много неприятно, че достъпът й е орязан.

Аз така преди няколко години, в много начална бременност, трепереща дали всичко няма да приключи, получих бан за цяла седмица, защото съм писала два последователни поста в рамките на 24 часа, след ЕДНО предупреждение. А бях толкова притеснена и наплашена, че само ми е било до това да проверявам дали аз съм писала последно. До ден днешен ненавиждам този модератор... Бях в наистина труден момент и точно тогава ми оряза достъпа. Добре, че беше форумът на Зачатие.
Значи е имало предупреждение, а? Баси к'ва изненада е после бан-а.

# 2 956
Потвърждавам. Не следя дали ме трият, но се е случвало да разбера. Питах няколко пъти защо, при положение че с нищо не съм нарушила правилата. Обясниха ми, че са изтрили проблемен пост, на който съм отговорила или цитирала, затова не само моето, но и всички последващи мнения са били изтрити.
С две думи: „Нищо лично“. Simple Smile

С годините форумски опит човек се научава да заобикаля прегазените кучета и котки, това е.
Просто не пишеш в проблемните теми. Там е очеизвадно триенето на проблемни потребители,.които не пишат от правилната страна.

# 2 957
  • Пловдив
Ама хора, ако ви е толкова нужен форума - не се бутате в политичческите теми.

# 2 958
Да де, точно това се опитвам да кажа – не пиша в проблемните теми (почти), защото краят е предизвестен.
Обратното е чист мазохизъм.

Което не пречи да се опитвам да ги следя... до един определен момент, в който една шепа потребители на всяка страница повтарят поне по 3 пъти същото, което са писали и на предишните. Като надраскана грамофонна плоча са. Ами, то писва да ги четеш, на тях как не им омръзва да пишат едно и също, не знам.
Всъщност, имам обяснение, но ще го преглътна. Дано трудът им е достойно заплатен.

# 2 959
Фанфанито я помня от темата за ковид. Ако не се лъжа, все нещо роптаеше срещу деца. Ако е била тя,ми направи много лошо впечатление

# 2 960
  • София
Fanfanito в темата за Украина напълно си е заслужила бана. Нейното поведение там си беше учебникарски пример за платено тролене.

# 2 961
Аз си мисля, че си има камикадзета,  може да са осъзнавали, че твърде лично взимат форума, не могат сами да се откажат и се впускат умишлено в самоубийствени битки, нарушават правилата, не обръщат внимание на предупрежденията , въпреки че знаят последствията. И може и сега да са по добре без тези негативни емоции, които са си причинявали незнайно защо в тези теми, дето има моята истина, твоята истина и Истината:)😅

# 2 962
  • Пловдив
На мен ми липсват Бояна(Ламбер), но нея я следя във Фейса, Мамасита Бандита, Касита, която стана Г'жа Мафани, Офелия, която стана Оледалото на форума и други, но сега тези ми изникнаха. Андариел също, макар че тя е куче, като захапе нещо в образованелните теми, ръмжи и не пуска, но не го казвам с лошо. 🙂 За купона в Семейни отношения, няма да говоря. Абе, сега, форумът е търговско дружество.

# 2 963
Бояна си пише.

# 2 964
Би било добре да се оставя поста (мнението), което е довело до бана. Може по някакъв начин да го маркират,  даже и като "скрито" или оцветено в червено, но да става ясно къде точно е била настъпана мотиката. Аз имах скоро 30 дневен бан, знам защо го получихщ понеже нямам кой знае колко поста дневно, но има хора с по 10-20-30 мнения на ден и изведнъж бум мотика - да си знаят къде са влезли в небрано лозе.

# 2 965
  • Пловдив
Би било добре да се оставя поста (мнението), което е довело до бана. Може по някакъв начин да го маркират,  даже и като "скрито" или оцветено в червено, но да става ясно къде точно е била настъпана мотиката. Аз имах скоро 30 дневен бан, знам защо го получихщ понеже нямам кой знае колко поста дневно, но има хора с по 10-20-30 мнения на ден и изведнъж бум мотика - да си знаят къде са влезли в небрано лозе.
Опитните кучета мноооооого добре си знаят.

# 2 966
Веднъж си включих следене на политическа тема. Ами трябваше да си взема отпуска, ако исках да я следя. Непрекъснато се пише, много мнения, отказах се бързо. Същото е и в семейните отношения. Представям си колко много време губят тези, които са в тези теми. Накрая и бан да ти сложат, много ми идва

# 2 967
Е, то, ако ти оставят поста, няма да има смисъл от бана.
Аз си знам защо ме банват. Обикновено една клика доносници клепат. Така че – не е само до справедливост, до брой клепания ма модове и админи е.
Липсват ми на мен една дама с нещо котешко в никнейма – Мър, мяу, хър мяуджести или нещо подобно, Holden, Андариел.

# 2 968
  • Пловдив
В политическите теми има много платени потребители. Често това изобщо не са техни мнения, а на тези, които им плащат. И гърмят други. То това е и целта. Тъпо е, защото този потребител не губи правото да пише в конкретната тема, а изобщо. Може би да има бан по предназначение, а не повсеместно. 🙄 Безсмислени са тези теми, особено като се точат с години и се повтаря до откат едно и също.

# 2 969
  • Варна
Трие се всичко, което не е удобно в момента. Реално мнението си свободно не можеш да напишеш.

Общи условия

Активация на акаунт