Форумни липси № 9

• 388 759
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 2 940
  • София
Извинявайте, ама има канал за комуникация с админите тук. През две страници да търсиш сметка защо те трият в осемдесет и пет реда, това не знам как се търпи.
На мен, като читател ми е турбо досадно!

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 16:54 от Ms.Gorgeous

# 2 941
Фанфани беше много възмутена от изтриването, може би е спорила с модератор  и повишила тон ,не  е от писаното  публично. Но почна публичен спор.
Напротив, от писаното публично е. Знам точно в какво я обвиняват модераторите.

# 2 942
Много добре разбрах защо Ла Фарина писа, че Нина е участвала в темата за Украйна. Това обяснява всичко.

Че тя и farina пише в същата тема, както и аз, а и много други. Не разбирам как писането там оправдава бан.
Не "оправдава", а "обяснява".

Има чувствителни теми, които си имат "наратив" и "посока".
Който е "против" си изяжда бановете, дори и без да е нарушил правилата.
А който е "за", "всичко му е простено". Даже е ползван за "инструмент" да се тормозят инакомислещите и да се предизвикват. И колкото и да нарушава правилата, обижда, спами, клевети, лъже, накрая другите получават бана, а той е чист като сълза.
Именно! Това мнение няма да се задържи дълго тук, но е самата истина.

# 2 943
Много добре разбрах защо Ла Фарина писа, че Нина е участвала в темата за Украйна. Това обяснява всичко.

Че тя и farina пише в същата тема, както и аз, а и много други. Не разбирам как писането там оправдава бан.

Simple Smile Обзалагам се, че не е писала "в правата линия". Едни 4-5 теми са в клюкарника, в които на праворверните, ако ще да са с поведение на орки, им е простено всичко, за останалите играе секирата за грешки от типа "казал добър ден вместо добър вечер и орките веднага му скочили". Това, че Ф., Лорд Сняг, Нина и още няколко са с бан, ме навежда на мисълта, че банът им е точно от такива теми.

# 2 944
А защо е така? Аз също го забелях това, така е...
Даже бях попитала по "официалните канали за комуникация" какво значи да се публикуват проверени факти, защото съм имала предупреждение че всявам внушения, в същото време чета потребители които разказват лични впечатления и те не се трият
...как така впечатленията на Х са ок, а моите са внушения и всяване на смут ли беше...нещо такова беше....

# 2 945
Като ви чета и не само че се радвам че не се бутам в тия теми, ами и си вземам бележка занапред да ги избягвам още по-активно... Това което описвате направо уби всичко детско в мен, не знам как изобщо ви се занимава да пишете там.

# 2 946
Аз не пиша, пробвах преди година, видях как се случват нещата , и излязох. Влизам чат пат като има някой въпрос или линк в темата с въпросите към админите, и пак излизам. Последно видях такива лични истории и тълкувания, ами стоят си още там, и така....проверени, колко да са проверени и доказани фактите, не знам...отказах се да разбирам.

# 2 947
Никой не е казал, че животът е справедлив.

Дори във фейсбук могат да ти сложат бан за определно време ако изразяваш "грешни предпочитания" или "грешни политически предпочитания".

Вече няма свобода на словото и не разбирам желанието на някои хора зорна да ги баннат.

# 2 948
  • Paris, France

Simple Smile Обзалагам се, че не е писала "в правата линия". Едни 4-5 теми са в клюкарника, в които на праворверните, ако ще да са с поведение на орки, им е простено всичко, за останалите играе секирата за грешки от типа "казал добър ден вместо добър вечер и орките веднага му скочили". Това, че Ф., Лорд Сняг, Нина и още няколко са с бан, ме навежда на мисълта, че банът им е точно от такива теми.

В темата за Украйна fanfanito и Лорд Сняг пишеха диаметрално противоположно. Не мисля, че както Cuckoo пише, банват само поддръжниците на едната страна. Сещам се за Миоки и fanfanito, които бяха повече за едните, а Лорд Сняг, Тоте и други бяха за другите. Не са само защитниците на едната страна да ядат бан, а за другите да няма.

На мене ми трият много постове, но не съм предупреждаваха или банната. Веднъж се оплаках и бубанка отговори, че са ми изтекли поста, защото снимката на информацията била на руски език. Почнах да превеждам с Google, но и преведени страници на TASS са трити. 

Както и да е

# 2 949
Не е само темата за Украйна. На същия принцип са и темите за Палестина, за САЩ, за българската политика...

# 2 950
  • София
Г-жа Рамацоти, нямам време за форума.
Както писа Магни - наслаждавам се на офлайн живота Heart Eyes

# 2 951
  • Пловдив
Не са само темите за политика. В парфюмната тема се вихри блогърка, която рекламира блога си, потребители четат, купуват, търговията се вихри с пълна сила в пълно нарушаване на правилата в тази посока. Трият мен. Ей сега пак ще ме забършат, може да ме предупредят. Но може и без предупреждение.

# 2 952
  • София
Аз мисля, че в споменатите теми всички ни трият, не само тези които били "против" (каквот и да се има предвид с това "против"). Просто като се завихри някаква безмислен спор се трият страници наред, някой път е полезно, друг път се трият интеренси неща, но ме мсиля, че трябва чак жертви да го раздаваме, много често като почне някой да се оплаква, че са го изтрили, не си дава сметка, че са изтрили и мненеията на опонента му, така че не виждам пристрастие, по-скоро се трие на килограм цели страници.

# 2 953
Ти не виждаш..но други виждаме.
Но все тая...

# 2 954
Потвърждавам. Не следя дали ме трият, но се е случвало да разбера. Питах няколко пъти защо, при положение че с нищо не съм нарушила правилата. Обясниха ми, че са изтрили проблемен пост, на който съм отговорила или цитирала, затова не само моето, но и всички последващи мнения са били изтрити.
С две думи: „Нищо лично“. Simple Smile

С годините форумски опит човек се научава да заобикаля прегазените кучета и котки, това е.

Общи условия

Активация на акаунт