Форумни липси № 9

• 388 785
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 2 925
  • София

Много приятни съфорумци са изтрещявали, но като им заметат писанията, следите се губят, а свидетелите са малко или заминават с бан и те. Особено ако драмата се случва късно вечер или в малките часове.

А дали драмите не се случват заради вечерната, прекомерна употреба на алкохол?
Чела съм видимо пиянски скандали късно вечер.

# 2 926
Нина беше интелигентен и неконфликтен потребител, жалко, ако такива хора отпадат от форума.

# 2 927
И аз така мисля. Няма да цитирам никове, но съм сигурна, че е било под влияние на субстанции. Не за Нина, естествено. За нея направо недоумявам как е възможно?

# 2 928
Нина пишеше и в темата за войната в Украйна. Така става възможно.

# 2 929
За Украйна не знам, но в други теми е била винаги много възпитана и спокойна.

# 2 930
За Украйна не знам, но в други теми е била винаги много възпитана и спокойна.
Там също!

# 2 931
Много добре разбрах защо Ла Фарина писа, че Нина е участвала в темата за Украйна. Това обяснява всичко.

# 2 932
Ако Фанфанито е зле със здравето, най-вероятно пише и в съответните теми и е важно да може да обменя информация, да пише, да задава въпроси, да споделя... Много неприятно, че достъпът й е орязан.

Аз така преди няколко години, в много начална бременност, трепереща дали всичко няма да приключи, получих бан за цяла седмица, защото съм писала два последователни поста в рамките на 24 часа, след ЕДНО предупреждение. А бях толкова притеснена и наплашена, че само ми е било до това да проверявам дали аз съм писала последно. До ден днешен ненавиждам този модератор... Бях в наистина труден момент и точно тогава ми оряза достъпа. Добре, че беше форумът на Зачатие.

# 2 933
А точно в този подфорум за зачеването има много какво да се иска от модераторите, вместо да банват невинни бременни. Като знам там какви безскрупулни агенти се вихрят необезпокоявани и дават наклон за особено важни решения.Язък!
И за Нина* язък. Но аз не чета политически теми и затова нямам обяснение.

# 2 934
  • Paris, France
Много добре разбрах защо Ла Фарина писа, че Нина е участвала в темата за Украйна. Това обяснява всичко.

Че тя и farina пише в същата тема, както и аз, а и много други. Не разбирам как писането там оправдава бан.

# 2 935
  • София
Зависи на чия страна си в украинската тема.

# 2 936
  • София /Абсурдистан
Мен редовно си ме трият, особено когато пиша безспорни истини и никакви правила не нарушавам. Що за цензура е това?
С Уиш се виждаме във Фейс-а, изглежда много добре и е в отлична спортна форма.
Баннаха много интересни потребители, жалко.

# 2 937
Фанфани беше много възмутена от изтриването, може би е спорила с модератор  и повишила тон ,не  е от писаното  публично. Но почна публичен спор.

# 2 938

Че тя и farina пише в същата тема, както и аз, а и много други. Не разбирам как писането там оправдава бан.
Не "оправдава", а "обяснява".

Има чувствителни теми, които си имат "наратив" и "посока".
Който е "против" си изяжда бановете, дори и без да е нарушил правилата.
А който е "за", "всичко му е простено". Даже е ползван за "инструмент" да се тормозят инакомислещите и да се предизвикват. И колкото и да нарушава правилата, обижда, спами, клевети, лъже, накрая другите получават бана, а той е чист като сълза.

# 2 939
  • София /Абсурдистан
Никой не е казал, че животът е справедлив.

Общи условия

Активация на акаунт