Никой не получава такъв заради едно мнение.
Нито заради две.
Винаги преди БАН има предупреждения на ЛС, после срочен БАН, дори дали не са няколко срочни, и накрая вече е окончателния.
Дори и във всички цветове на дъгата да са оцветени постовете на Х и У, ако човек сам не се “светне“, че след като е предупреждаван многократно за нещо следва да не го прави, то цветовата гама няма да е от полза.
И понеже голям рев за Фанфанито и за Лорд Сняг, без да съм била участник в темата за Украйна или в която и да е друга политическа тема, освен основната преди време /а сега съвсем спорадично/, съм абсолютно сигурна, че БАН-а и на двамата е основно заради СПАМ. Много. Постоянен. В не една и две теми.
И двамата бяха в състояние да пишат постове фермани, пълни с лични интерпретации на ситуации и събития, лични виждания и разбирания за нещо някъде някога, нямащо общо с реалността и действителността. Сигурна съм, че не са били платени, просто логореята не прощава/ше/. Дори и добронамерената такава, когато се прекалява с нея прави определени теми нечетими, освен това спамът и офтопиците са си нарушение на правилата. И двамата бяха неконфликтни, или поне не много, но БАН се получава не само заради обиден език, нито пък за еднократен такъв. Всеки си изпуска нервите понякога. Но когато нещо стане системно, когато си предупреждаван многократно и знаеш много добре какво не трябва да правиш, и въпреки това продължаваш да го правиш, то можеш да се сърдиш само на себе си.