Форумни липси № 9

• 388 731
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 2 985
Много често беше недоволна.  И за дългите постове  е вярно. Но не е била  груба според мен,  някак хленчи. Има груби, неверни,  нарочно дразнещи ,   аз за нея си твърдя , че спори  дето не трябва.
 Изтрили -  няма Шекспир тук да се затрие класика.  Всъщност повечето постове са    за момента,  прочел събеседник и край.  Не  е вековно наследство и без това малко четат назад, влизат и  рекват веднага. То за книги на предна страница не чете никой.

# 2 986
Може аз да бъркам, с такова впечатление останах от това което споделиха малко по-нагоре.

Кукумицинка, явно като отворят профила виждат по такъв начин статистиката а не както аз или ти. А вероятно и изтритите са видими за над някакъв ранг.
Но забавно прозвуча наистина, щом чак с хиляди Grinning Особено пък в по-активни теми дето се навъртат страниците много бързо, все ми е на ум че някой ще си следи дали му стои всичко.
Рехава си е връзката с екипа, ние вярно че и много потребители станахме но от тях към нас почти нищо и е нормално това да не ни радва особено.

# 2 987
Би било добре да се оставя поста (мнението), което е довело до бана. Може по някакъв начин да го маркират,  даже и като "скрито" или оцветено в червено, но да става ясно къде точно е била настъпана мотиката.
Скрит текст:
Аз имах скоро 30 дневен бан, знам защо го получихщ понеже нямам кой знае колко поста дневно, но има хора с по 10-20-30 мнения на ден и изведнъж бум мотика - да си знаят къде са влезли в небрано лозе.
Blush Няма как да убедиш някой, че си получил БАН заради едно мнение.
Никой не получава такъв заради едно мнение.
Нито заради две.
Винаги преди БАН има предупреждения на ЛС, после срочен БАН, дори дали не са няколко срочни, и накрая вече е окончателния.
Дори и във всички цветове на дъгата да са оцветени постовете на Х и У, ако човек сам не се “светне“, че след като е предупреждаван многократно за нещо следва да не го прави, то цветовата гама няма да е от полза.
И понеже голям рев за Фанфанито и за Лорд Сняг, без да съм била участник в темата за Украйна или в която и да е друга политическа тема, освен основната преди време /а сега съвсем спорадично/, съм абсолютно сигурна, че БАН-а и на двамата е основно заради СПАМ. Много. Постоянен. В не една и две теми.
И двамата бяха в състояние да пишат постове фермани, пълни с лични интерпретации на ситуации и събития, лични виждания и разбирания за нещо някъде някога, нямащо общо с реалността и действителността. Сигурна съм, че не са били платени, просто логореята не прощава/ше/. Дори и добронамерената такава, когато се прекалява с нея прави определени теми нечетими, освен това спамът и офтопиците са си нарушение на правилата. И двамата бяха неконфликтни, или поне не много, но БАН се получава не само заради обиден език, нито пък за еднократен такъв. Всеки си изпуска нервите понякога. Но когато нещо стане системно, когато си предупреждаван многократно и знаеш много добре какво не трябва да правиш, и въпреки това продължаваш да го правиш, то можеш да се сърдиш само на себе си.
не е вярно подчертаното,  Мери. Личен опит.

# 2 988
А как се разбира, че имаш бан?

# 2 989
Има надпис и не можеш да публикуваш.

# 2 990
  • Далечният изток
Уведомяват те плюс точно какво си нарушил.
Хайде да не се правят на неразбрали баннатите...

# 2 991
Мен не ме уведомиха, но щом съм неразбрала...

# 2 992
  • Далечният изток
Е как да не са?!
Даже ти посочват за колко дни.

# 2 993
  • Наблизо
Когато съм имала бан,не бях уведомена.Разбрах,когато се опитах да публикувам и ми излезе предупреждение,че не мога да един колко си дни.

# 2 994
Е как да не са?!
Даже ти посочват за колко дни.
на лс предупреждение няма. Това казвам. За колко дни, има надпис.

# 2 995
  • Далечният изток
Е, това е де.

А, на ЛС няма, да.
Аз не съм имала бан, но познати съфорумци са ми изпращали скрийншот на бана. Всички си знаеха защо....

# 2 996
  • Другата България
Скрит текст:
Би било добре да се оставя поста (мнението), което е довело до бана. Може по някакъв начин да го маркират,  даже и като "скрито" или оцветено в червено, но да става ясно къде точно е била настъпана мотиката.
Скрит текст:
Аз имах скоро 30 дневен бан, знам защо го получихщ понеже нямам кой знае колко поста дневно, но има хора с по 10-20-30 мнения на ден и изведнъж бум мотика - да си знаят къде са влезли в небрано лозе.
Blush Няма как да убедиш някой, че си получил БАН заради едно мнение.
Никой не получава такъв заради едно мнение.
Нито заради две.
Винаги преди БАН има предупреждения на ЛС, после срочен БАН, дори дали не са няколко срочни, и накрая вече е окончателния.
Дори и във всички цветове на дъгата да са оцветени постовете на Х и У, ако човек сам не се “светне“, че след като е предупреждаван многократно за нещо следва да не го прави, то цветовата гама няма да е от полза.
И понеже голям рев за Фанфанито и за Лорд Сняг, без да съм била участник в темата за Украйна или в която и да е друга политическа тема, освен основната преди време /а сега съвсем спорадично/, съм абсолютно сигурна, че БАН-а и на двамата е основно заради СПАМ. Много. Постоянен. В не една и две теми.
И двамата бяха в състояние да пишат постове фермани, пълни с лични интерпретации на ситуации и събития, лични виждания и разбирания за нещо някъде някога, нямащо общо с реалността и действителността. Сигурна съм, че не са били платени, просто логореята не прощава/ше/. Дори и добронамерената такава, когато се прекалява с нея прави определени теми нечетими, освен това спамът и офтопиците са си нарушение на правилата. И двамата бяха неконфликтни, или поне не много, но БАН се получава не само заради обиден език, нито пък за еднократен такъв. Всеки си изпуска нервите понякога. Но когато нещо стане системно, когато си предупреждаван многократно и знаеш много добре какво не трябва да правиш, и въпреки това продължаваш да го правиш, то можеш да се сърдиш само на себе си.
не е вярно подчертаното,  Мери. Личен опит.
Може вече да не е така.
Моите прегрешения бяха отдавна, по-старите потребители вероятно помнят епичните ми войни с Лиляна Blush,
като куче и коте се дебнехме по темите, лично и Татти ме е предупреждавал, че и с него се обяснявах....Blush, но бях млада, и глупава да хабя и време, и нерви за откровени глупости. Сега го оценявам, че са били напълно излишни, да не говорим, че с годините се хванах с колко мнения на Лиляна съм съгласна, и ако се сещам за липса на някой, с който СЕГА бих била съгласна в теми и мнения, е именно тя.
Остарях, и поумнях, вероятно. Blush
Питах мисля веднъж, пак ще питам - някой знае ли защо изчезна тази жена? Дано е добре.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 22:19 от Merri_An

# 2 997
То все така, остаряваме,  помъдряваме 🙂
В тая връзка Лиляна се загуби.

# 2 998
Трябва да свикне човек, че това е частна платформа с частни интереси, не може да се претендира за свобода на словото. Като не им хареса нещо, имат право да те трият, да те блокират и пр. Аз във фейсбук отдавна спрях да пиша в разни групи и страници, където админите им колят и бесят по свое усмотрение. В правото са си, техни са си страниците/групите, ама много често е Марк Зукърбърг дава, а пък леля Мара не дава. Но аз пък толкова не държа да пиша при леля Мара, тъй че... И тук за мен е същата работа. Ако трябва да се нервирам излишно заради потребители, модератори и пр., по-добре да приключвам. Само че от известно време не се и нервирам, даже напротив - нещо не ми е тонизирано и имам чувството, че повечето нови теми, които се пускат, вече съм ги чела и знам кои потребители ще участват (със стари, нови и пр. акаунти) и как ще отговарят.

Интересно ми е блокираните имат ли достъп до осребряване на точките от лоялната програма, или не им дават да си прехвърлят трите лева (примерно), които са спечелили, понеже са с бан? Те, когато са го спечелили чрез писане на постове, не са били с бан.

# 2 999
Аз съм имала предупреждения, бан не.
Първото беше от Татти, с Лъки двете имахме, помниш ли Лъки? Kissing Heart Много отдавна беше.
Второто беше сравнително скоро, преди 3-4 години.

Общи условия

Активация на акаунт