На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 496
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Ето я баклавата

Няколко реда  листи, шам фъстък, листи. Напоена с мляко и поръсена с какао.
А какви смеси на Йоткер има в Мигрос , направо ми се събра погледа. . следващия път ще си взема.

# 481
  • Mostly in my mind
Благодаря ви. Следващият път ще вземем да пробваме задължително. Simple Smile

Като каза млечна баклава се сетих за една рецепта от Кулинариум, но не била същата.

# 482
Едва ли е сложна ама търся и аз рецепта за млечна баклава. Но и тази на Витошка хич не е лоша. Ако сте от София, може да я опитате

# 483
  • Бургас
Да ви попитам - дали има English home или Madam coco някъде около центъра? Сякаш не съм виждала...

Мадам Коко има в МОЛ-а, в който е големият Мигрос.

# 484
Какви са цените на цигарите и по колко стека може на човек през границата?

# 485
Какви са цените на цигарите и по колко стека може на човек през границата?

Чак пък стекове на човек.. 😂  - 2 кутии

тютюневи изделия:
- 200 броя цигари за въздушните пътници и 40 броя за останалите пътници;
- 50 броя пури за въздушните пътници и 10 броя за останалите пътници;
- 100 броя пурети за въздушните пътници и 20 броя за останалите пътници;
- 250 грама тютюн за пушене за въздушните пътници и 50 грама за останалите пътници.

# 486
Отдавна вече няма възможност за внасяне на стекове цигари в Бг. По закон е две кутии на човек.

# 487
Ехе, две кутии. Благодаря, добре,че попитах. 😀😀😀

# 488
Здравейте. Знаете ли дали има мезим форте в аптеките в Одрин. Потърсих с име и с активна съставка, но не можах да намеря.

# 489
Здравейте. Знаете ли дали има мезим форте в аптеките в Одрин. Потърсих с име и с активна съставка, но не можах да намеря.

# 490
Какви са цените на сирената и кашкавала в Мигрос, Бим и другите хипермаркети? Приблизително, разбира се...Blush

# 491
Ето тук може да проверите в Мигрос:
https://www.migros.com.tr/

# 492
Ох, не съм вярвала, че ще питам такова нещо, но нещо не мога да се оправя със сайта за дежурните аптеки. Не ми дава да видя за следващи дати. Може ли съдействие за дежурните в неделя? Или поне как да работя с тоя сайт Confused

# 493
Ох, не съм вярвала, че ще питам такова нещо, но нещо не мога да се оправя със сайта за дежурните аптеки. Не ми дава да видя за следващи дати. Може ли съдействие за дежурните в неделя? Или поне как да работя с тоя сайт Confused
Избирате града или региона (Şehir/İl).
На следващата страница се визуализират аптеките в този регион за текущата дата.
Най отдолу избирате интересуващите ви дати от (Tarih1) до ( Tarih2). Уточнявате града или квартала.Merkez(център)
След потвърждаване ви излизат дежурните за тези дни аптеки с име, телефон дата и адрес.
После в Гугъл търсите адресите да се ориентирате къде се намират и сте готови.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 19:08 от Lady Vengeance

# 494

Общи условия

Активация на акаунт