На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 272
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Къде в Одрин мога да намеря от преждата Ализе пуфи? В петък бях и обиколих два пъти целия център, в уличките, в закрития пазар,общо взето навсякъде Sad и така и не намерих.
Иначе от Одрин си купувам акрилни бои на Каденс, металик, мат,всякакви. Цените са в пъти по-ниски от България. Магазина е много добре зареден .

В Одрин не знам, но като че ли в Лозенград гледах в едно магазинче за прежди, някъде срещу мястото където спират автобусите. Там ако си спомням само на алие продаваха всякакви прежди.

# 721
За лекарствата четох, че поскъпването ще е с 30%

# 722
  • София
Прежда има в покрития пазар до старата джамия. Търсих за приятелка а там има всякакъв вид прежда.

# 723
  • Пловдив
Кой е този покрит базар? Близо до Айдъна ли?

Миналата седмица като бяхме в една от аптеките в Одрин вътре имаше един възрастен човек, каза ни, че не е аптекар, а българин и ходел в петък и събота да помага и превежда. Та той каза също, че много от лекарствата липсват, защото се чака увеличение и от фабриките и складовете ги задържали.

# 724
За лекарствата четох, че поскъпването ще е с 30%

Здравейте, не заради поскъпването,  но много моля, ако някой се отзове, да ми купи Аферин синус 4 бр. Бях се запасила,  но синузит ме мъчи втори месец и ми свърши.

# 725
  • София
Здравейте,

някой може ли да сподели дали в мол Ераста има магазин на Зара?

# 726
# 727
  • София

Благодаря за бързия отговор!

# 728
  • София
Зла Вещица като се с пуснеш от Джелиме към пазара, там е старата джамия, точно тсм има покрит пазар. Тоалетната е зад нея, до самия булевард. Ако знаеш Айдън, новия на 2 етажа, в началото на търговската. То се разделя на 5 ъгъла, само напред и виждаш джамията, с малки магазинчета и има вход за базара.
Някъде назад има и точни координати от гугъл.

# 729
  • Пловдив
Благодаря! Flowers Sunflower

# 730
# 731
  • Пловдив
Благодаря! Flowers Sunflower

Приятелка иска да проверя за прежда, а аз досега май никъде не съм виждала. Ще проверя там следващия път.

# 732
Привет! До сега не съм ходила в Одрин, но ми предстои в края на седмицата да го посетя...
Основното, за което отиваме е да потърсим рокля за абитуриентския бал на дъщеря ми.... Та, може ли да ме ориентирате къде мога да намеря магазини за официални рокли?

Благодаря Ви предварително.

# 733
  • Русе
Привет! До сега не съм ходила в Одрин, но ми предстои в края на седмицата да го посетя...
Основното, за което отиваме е да потърсим рокля за абитуриентския бал на дъщеря ми.... Та, може ли да ме ориентирате къде мога да намеря магазини за официални рокли?

Благодаря Ви предварително.
По главната улица Сарачлар.

# 734
  • Пловдив
Инфо от вчера.
Големите вериги Мигрос и Бизим бяха сменили цените заради новото ДДС. Цените съответно идваха прилично надолу.
В други магазини /за ядки имам предвид/ разликата ми я дадоха като отстъпка директно на каса.
Лекарствата поскъпват 36% от 21-ви февруари и което се е изчерпало-не го зареждат.

Общи условия

Активация на акаунт