На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 451
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
А домашни потреби или арт магазини за разни форми за сладки и гипсови фигурки ?
В Лозенград знам, в Одрин не съм срещала такива магазини.

# 121
Може ли повече информация там не съм ходила

# 122
По тази уличка са и двете, през 50-тина метра някъде. Обикновено оставяме колата на един платен паркинг в уличката и тръгваме пеша към центъра. Първо е сладкарското магазинче, след това са фигурките. В сладкарското магазинче са започнали да продават и доста украса за рождени дни, дори май на витрината основно това се вижда. Но като цяло от входа в дясно са само сладкарски, а във вътрешната част на магазина са наредени останалите.
При фигурките последно имаше основно ангелчета като за кръщене, но съм вземала преди патета, жабки за детето.

# 123
Има ли значение кой ден ще се ходи , всеки ден ли работят , на колко км е от Одрин и някакви такси плащат ли се пътни ако да как и къде

По тази уличка са и двете, през 50-тина метра някъде. Обикновено оставяме колата на един платен паркинг в уличката и тръгваме пеша към центъра. Първо е сладкарското магазинче, след това са фигурките. В сладкарското магазинче са започнали да продават и доста украса за рождени дни, дори май на витрината основно това се вижда. Но като цяло от входа в дясно са само сладкарски, а във вътрешната част на магазина са наредени останалите.
При фигурките последно имаше основно ангелчета като за кръщене, но съм вземала преди патета, жабки за детето.

# 124
В Одрин има ли магазин на Cybex или поне магазин, който предлага Cybex? Ако някой е купувал може ли да сподели цените като в България ли са?

# 125
Здравейте! Говореше се по медиите , че влизат нови правила за влизане в БГ от страни в червена зона. Има ли новости за влизане и излизане от Бг? Искаше ми се да направим еднодневен шопинг до Лозенград, но с два pcr сметките не излизат Simple Smile

# 126
Да, мен също ме интересува дали има промени в изискванията за влизане/излизане от България. Говореха, че от понеделник при влизане в България от страна, която е в червена ковид зона ще се изисква пср до 24 часа независимо дали си ваксиниран. Иначе карантина. Това чух по телевизията, но официално нищо не съм прочела. Дали ще важи за еднодневно излизане от страната?...

# 127
А сигурни ли сме, че Турция е червена зона?

# 128
Турция не е в червената зона, така че остават старите правила.

# 129
  • у нас
Турция не е в червената зона.

# 130
Именно Laughing
Изумявам се всеки път когато се питат абсурдни въпроси - някак си разбрал си за новите правила за влизане. Ами разрови се за кои държави важат, не е трудно....

# 131
Съжалявам, че е прозвучал абсурдно въпросът ми! Поразрових се преди да попитам, потърсих инфо,  защото очаквах някой да реагира като Вас. Вече съм виждала във форума такива реакции. Явно аз не съм наясно къде да търся актуална инфо, защото на местата, в които погледнах, не открих нищо категорично. Все пак  в темата получих отговор, за което съм много благодарна! Не се ядосвайте от абсурдните въпроси на другите! Бъдете здрави!

# 132
Ами най-актуално и сигурно инфо от заповедта на министъра няма. Всичко друго са интерпретации и тълкувания на журналисти. Това е, което трябва да се намери и прочете. Там си пише коя дръжава, в коя зона попада и какви са изизскванията за влизане в Бг.

# 133
  • ...живея на последния етаж...
В Одрин има ли магазин на Cybex или поне магазин, който предлага Cybex? Ако някой е купувал може ли да сподели цените като в България ли са?

Стоките, които не са турски, обикновено са по-скъпи в Турция, отколкото тук. Случвали са се  попадения понякога, но то е когато лирата започне много да пада. После си коригират цените, и всичко си идва по местата.

# 134
  • на морето
Здравейте! Купували ли сте акумулатор от Турция? Дали да по-евтини?

Общи условия

Активация на акаунт