На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 463
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Сърдечно благодаря ♥️

# 496
Здравейте ! Някой ходил ли е вчера или днес да каже как е в Одрин- времето, граница, магазините ?

# 497
Аз си направих труда да разгледам този сайт на мигрос. Дави кажа, не виждам голямаразликас наше цени, особено ако са на промоция. Направо не виждам смисъл да бия път до там. Ще ходя щото жената иска да се поразходим, ама файда не виждам.

# 498
  • Русе
Какви са цените на сирената и кашкавала в Мигрос, Бим и другите хипермаркети? Приблизително, разбира се...Blush
В Бим сиренето излиза към 5-7 лв/кг., в зависимост от вида. Кашкавалът за тост към 8-10 лв/кг. Кашкавалът на конци 9 лв/кг.

# 499
То това дали е сирене или тебешир? В бим май качеството е много ниско или бъркам? Стори ми се като гето магазин.

# 500
Ако имате претенции да пазарувате от качествени магазини в България, няма как да твърдите, че в Турция същите стоки не са по-изгодни Wink

# 501
  • Русе
То това дали е сирене или тебешир? В бим май качеството е много ниско или бъркам? Стори ми се като гето магазин.
Ама, да ви кажа, четейки коментарите ви - хем ви сърби, хем ви боли(без извинение за израза).
Дамата пита за цени - отговорих и. Отидете на пазара и си купете от там. Имате възможност да опитате преди да купите. Купувам си от Бим сирене по препоръка на местни, които също от Бим пазаруват. Бим е магазин от типа на Лидл. Ако Лидл ви е гетомагазин?...

# 502
На мен ми харесва сиренето и кашкавала от Турция и въобще не ме интересува какво има в него, защото вкуса му е невероятен. Чудех се дали не са му вдигнали безбожно цената, защото тука тебешир или не, вече почна да ми присяда Grinning

# 503
Здравейте ! Някой ходил ли е вчера или днес да каже как е в Одрин- времето, граница, магазините ?
Ние сме в Одрин. Вчера всля ситен дъжд , вечерта обърна на сняг. Побеля. Сега се е постопило, не вали, облачно.

# 504
  • Бургас
Боб на промоция в Кауфланд - 3,69. Боб Мигрос - 2 лв. Макарони - под 1 лв. за същия грамаж. Масло тук - 5 лв. 250 гр. Масло там - 10 лв. за килограм. Препарати за миялна от висок клас - три пъти по-ниски цени. Има продукти, които тук ги няма, а са чудесни. Повече няма да изброявам, че не ми се пише. Тези, които ходим, знаем защо:)

# 505
  • Бургас / UK
Записвам се, че съм ви изпуснала …
След няколко дена се прибирам в България и естествено плановете за Турция текат с пълна сила 😊 Ходи ми се към Чорлу, но ще видим .

# 506
То много зависи и откъде тръгваш. На нас граничарите са ни се чудили как и дали ни излиза сметката от София - транспорт, че и нощувка. Ми не ни излиза, ама кеф цена няма Blush Виж, когато става въпрос за лекарства, дето тук ги няма по аптеките, сметка не се прави.

# 507
  • на Мелмак
Да, кеф цена няма, както и здравето!
Мисля, че Гого трябва да слуша жената Wink
Аз ще ходя за полилеи до Истанбул, щерката иска за дрехи. Отделно ще обиколим нещо, което не сме видяли досега. Открихме тяхната парфюмерия, така, че ще се радвам на препоръки. Засега сме очаровани от Баргело и ДП. Даже имаме поръчки от познати Simple Smile
Лекарства, слава богу, засега не ни трябват, но и затова сме ходили само. На никой не го пожелавам!

# 508
  • Бургас
Аз направо ви се чудя как имате нерви да му отговаряте на този. Едно, че на всичките му въпроси чудесно би отговорила и първата страница на темата. Тона му също чуден.

# 509
Чудя се на всички, които "се обясняват" на Гого. Никой никого не кара насила да прави нищо, никъде. Който, както и където реши.
Аз съм си направила моя избор и никого не ангажирам с него.

Общи условия

Активация на акаунт