На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 288
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Да бяхте спрели на закрития паркинг и нямаше да ви вземат. На открития се плаща от край време.

# 676
  • Димитровград
Паркинга пред кипа отдавна е платен. Спира се в подземния, който е безплатен и удобен. Писали сме много пъти тук.

# 677
  • у нас
Паркинга пред кипа отдавна е платен. Спира се в подземния, който е безплатен и удобен. Писали сме много пъти тук.
Точно. А е и публикувано отдавна в първия пост!!! Тази информация е написана в първия пост ОЩЕ НА ТЕМА 5 от 2012 г. И така до днес. Но трябва да се чете...

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 09:08 от Sinara

# 678
Като стана въпрос за паркиране, днес на паркинга на Kipa (мисля, така се казва, в посока Истанбул, след Марги и следващото кръгово; има голям Мигрос вътре + по-малки магазинчета) някакъв с жълта жилетка ми взе 10 лири за има-няма половин час. Не видях табели за платен паркинг, не издава документ за плащането, нито виждам как може да е отчел времето. Не ми се разправяше, че бързахме, още повече за левче и нещо, ама да го имате предвид ако някой ходи. Криминална работа ми се стори тоя циганин
Да, на паркингът пред Кипа  идва един циганин и взема такса. Затова паркираме на паркинга на самата Кипа отстрани и отдолу под сградата също.

# 679
Тоя циганин явно е от нашите, пфууу. Толкова държите да употребявате този "израз" та чак Ви се чудя какво търсите там ?!?!?!

# 680
Има табела на паркинга, пред входа на Кипа, че се плаща, на турски е. Подземният е безплатен, но много кофти е направен на излизане, се закача отдолу колата, ако не е джип.

# 681
  • Димитровград
Ами колата ви сигурно е със спортно окачване. Ходил съм най-малко с  4  различни коли(без джипове), никоя не е опирала отдолу. Simple Smile

# 682
  • Пловдив
И аз с обикновени коли съм ходила, не е имало проблеми.

# 683
  • sofia
Здравейте, някой да знае, мога ли да си извадя карта на Гратис без турски телефонен номер ? Ако някой има, може ли да ми услужи да я ползвам?

# 684
Чудно вчера ходихме на отиване на границата 5 коли преди нас Лесово около 7 часа . На връщаме минахме за 30 мин беше около 19 часа . Искаха да видят резултатите от тестовете на връщане . В марги и ераста сканираха тестовете . Като цяло нямаше изобщо народ както очаквахме . Но доста са си вдигнали цените това е факт и въпреки това пак си заслужава ходенето . Взех си от шампоана който беше похвалян на първата страница Zetion дано да има ефект Blush

# 685
  • Варна
Като стана дума за козметика за коса, от тази на Revox horse tail съм много доволна. Купих от Гратис. Почти месец я ползвам и мога да я наредя до Kemon, Biosilk, Montibello като добро отражение върху косата ми.

# 686
Как реши че си заслужава? В смисъл ако грубо изхарчиш 1000лв и дадеш пари за бензин и храна 200лв. Къде излиза сметката?

# 687
Как реши че си заслужава? В смисъл ако грубо изхарчиш 1000лв и дадеш пари за бензин и храна 200лв. Къде излиза сметката?

Очакваш всички да се изредят и да ти обясняват смисъла от пазаруването/екскурзиите/почивките в Турция ли?!?
Айде стига вече. Като не смяташ, че не е ок за теб - ами не ходи и не пиши едно и също...не е сложно.

За останалите - тъкмо прочетох, че ДДС на основните храни щяло да е 1%:
https://www.bgonair.bg/a/4-world/255445-v-turtsiya-stava-oshte-p … 7yY4rqVDHlqH8VrwI

# 688
Грубо изхарчихме 700 лв с горивото . Багажника беше препълнен и седалката отзад (бмв х5) това е сумата с горивото и яденето в ресторант ,а не на улицата . Купихме си доста неща който тук са на двойна и тройна цена , примерно попаднахме на моторче с педали за 80 лири , същото тук 40 лева Blush   , а и си направихме разходка Sunglasses
Пропуснах да кажа и за обслужването което тук липсва и за отношението на някой търговци , мега отзивчиви мили и усмихнати настроени приятелски , за разлика от тукашните - сърдити и гледащи на криво ако не си вземеш от тях

# 689
Хе хе, гориво зареждаме от там, къде е 2,50 ,къде е 1,70 или колкото е в момента дизела. Освен това сме на час път от Капитан Андреево, не е като да сме от София ( щото нали всички са от София Stuck Out Tongue Winking Eye )
Храна посмъртно не изяждаме за 200 лв, а и само лекарства да си взема от там, пак имам сметка. Никога не сме харчили повече от 300 лв, явно сме скромни. Сега ще купуваме рокля за абитуриентка, която пак ще ми легне наполовина предвид цените на роклите в Асеновград. Впрочем, Асеновград ми е на същото разстояние горе долу,така че за мене има смисъл. За цените на хранителните продукти няма да отварям дума, за качеството пък въобще!

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 13:13 от мекичка*

Общи условия

Активация на акаунт