Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 417

• 31 048
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив

Днес, петък, пуснапа бр.42 по щандовете в Турция.
Новата история написана от Енгин, е Еvde/Вкъщи/У дома.

Може би, ако нещо се обърка, щяха да намерят път напред.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 20:22 от mariana51

# 196

Важното е, да искаш да видиш.Hug

# 197
  • Пловдив

https://vk.com/club144707938?z=photo-144707938_457306994%2Falbum … 44707938_00%2Frev

Пускат вече по нещичко от новата история:
"Настроението ни, постоянно чакащо нещо, може да ни превърне в пълни с надежда същества и да ни остави изоставени по непознат път."

# 198

Лека нощ ,момичета!

# 199
  • Пловдив

Добро утро момичета в ден събота - успешна да е.
Дано и ние видим нещо ново днес... Като Керем и Йомер...

# 200
Добро утро!

Цдрав и спокоен ден!

# 201
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрава и приятна събота.

# 202
Добро утро ! Хубави почивни дни!

Скрит текст:
Малкият ми син е болен - вчера вдигна 39.7 температура, с отрицателен PCR e, вероятно е грип .Пи антибиотик и спадна температурата засега. Смятам да си сложа бустерна доза, колегите ми с ваксини болни от ковид го карат като настинка с аспирин или само им дращи гърлото,шефа ми без ваксина - тежко,с два антибиотика ,след месец още накашля. Говоря за 40 годишни здрави и прави хора. Не искам да губя повече близки хора и  ще направя каквото зависи от мен ,в крайна сметка действително всеки сам си решава ,но не съм съгласна да се правят на разсеяни и да казват на черното бяло , а пък най-не съм съгласна с тезата "който оцелее оцелее", това е толкова безчувствено , всеки човек е важен за някого

Очаквам с интерес новия разказ, струва ми се инспириран от ситуацията, в която живеем сега.

Бъдете здрави!

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 09:51 от araselia

# 203

araselia, Hands Plus1 за скрития текст.Hug

# 204
Хармония 💜

Скрит текст:
Гнойна ангина е - видях му налепите сега.

Интересни аналогии има в илюстрациите към новия разкaз "У дома" превод от английски.

Скрит текст:
New story of Engin "At Home"
I like the phrase under the title
"I feel  like I've been wanting for you for a long time"

# 205
  • Пловдив

Обеден поздрав от Санджар.
Момичета, Barisea започна превода на последния разказ на Енгин.
Мъничко търпение и ще го имаме с превод на български.

# 206

Момичета Two Hearts
Докато стигна до компа и темата - стана, че и мина обед. Напоследък времето въобще не иска да е в синхрон с моите задачи за деня.
Правим /слагам се и аз в сметката/ ремонт на жилището на сина и работа има всякаква. Аз съм в ролята естествено на "чирака" - дай това, отнеси онова, дръж тук, пусни там... Интересна и разнообразна дейност. Но най-вече съм хигиенистка - не се оплаквам, но предпочитам сама след всички бавно и спокойно да си свърша всичко. Затова и много време ми се отнема и темата остава на бързо четене и нередовно писане. Сега съм в кафе-пауза. Очаквам "повикване"...

Благодаря на всички за новините.
araselia Two Hearts много от колегите са вече с бустерна доза. Лично аз засега се въздържам, защото се ваксинирах края на август/септември, а и не съм си изследвала все още антителата. Ще изчакам 6 месеца, както беше първоначалното изискване за бустерна доза /сега го намалиха срока на 3 месеца/.
Започнахме да поставяме ваксини и на деца -  интересът не е голям, но има. А болни деца се намират и то...

Момичета Two Hearts  да кажа и аз - пазете се доколкото можете. Желая здрав и спокоен ден!

# 207
  • Пловдив

Еврика, Енгин на сета днес.

# 208
Най-сетне 🙂 Слушалките в ухото, много съм любопитна каква музика слуша 👀👀👀.
  Филмът ще е социален, некрасив дори. Бедност, мизерия, все неща съпътстващи темата за бежанците. Тъмната половина от живота...

# 209
  • Пловдив

Еврика, Енгин на сета днес.

https://www.facebook.com/watch?v=304523148400735

Клик върху линка.
Оказа се, че това не е Енгин.

Общи условия

Активация на акаунт