Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 395
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 300
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дочетох ви. Simple Smile чакам си медала. и докато го чакам, почвам по спомени:

не махай козичките, зодията може да е свършила, ама ний козите сме си тук. Simple Smile а и февруари ей го де е, като дойде ще смениш шапката.

яденето на мързелотка, не завиждам - припалвам метлата. чакай ме. особено интересно е онова с червени чушки и о
е нещо, но и кюфтетата и пачата (топла) няма да откажа.

ре, имам усещането, че след два-три месеца той ще е решил. не се кОси да мислиш.

нищо не ме боли, горчивия вкус си седи. поръчах апаратче за кръвна захар. утре ще се мерна.

а оплакването ми не е оплакване, та ще си замълча.

# 3 301
И аз свалям кръвното от чесън. Не много рязко, но свалям. Пресен много обичам, но внимавам с консумацията.

Наготвили сте пак много вкусотии! Баници, тутманици, какво ли не беше.
Аз днес мързелувам - ям, чета и се въргалям по диваните. Следобед МУ и братовчед ми заминаха в някакъв склад за техника и всякакви непотребни боклуци. И двамата много обичат да се ровят из такива места, за мой ужас. Мине не мине и домъква някаква глупост. Този път, слава богу, се прибра с празни ръце.

И както лежерно се подмятах от диван на диван, рязко ми се наложи да поработя и седнах на компа да отметна 2-3 задачки.

Ре, каквото и да решите, дано е най-доброто за вас.

# 3 302
Абе мерим си кръвното ,мойто 75 на 100,на МУ 85 на 60.Пулса му 133 ,моя 160.Какво му става на тоя апарат,мъжа ми пие бетаблокер и поддържа пулс към 70-75,моя е към 85 обичайно.🤔🤔

# 3 303
Бобчи, сменете му батериите на апарата.

# 3 304
То от 20.01 официално си е ред на Водолеите. Има ли Водолейки тука? То не може само Коза Laughing

# 3 305
Не е нарочно, честна дума, обаче Бабри, Бърди, завидях Simple Smile, че си имате нещо, което безотказно ви действа по този начин на кръвното.

# 3 306
Уиш, пробвай тези от чия и киноа, или елда и царевица на ла гароне. С броколи, спанак, пилешко, фета сирене или сметана.
Не помня на коя марка са, но ям едни от червена леща или нахут. С много настърган кашкавал ми харесват. Ще разнообразя и с препоръчаните от теб, нали съм добро прасе, да не пропусна нещо за ядене.
Просто съм в период дет нищо не ми е вкусно...
Гадина! Искам и аз така!

Мързелота, чак ми се дощя да имам свекърва. Такова нещо никога не съм имала - все сираци ги намирам. Кюфтета и тава пица! И муска и какво още беше там! Леле!

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 18:22 от Анонимен

# 3 307
Не е нарочно, честна дума, обаче Бабри, Бърди, завидях Simple Smile, че си имате нещо, което безотказно ви действа по този начин на кръвното.

Ай, Ули, не съм за завиждане хич аз, защото моето кръвно по принцип си е ниско. Преди често ми причерняваше и даже съм припадала на улицата като ученичка. Тогава си счупих зъб, влязох в болница, кошмарно беше. Майка ми тогава сто пъти ми изсъска да се осведоми дали не съм бременна, друго не я интересуваше. На 17 бях.
Сега си знам от какво пада и внимавам.

# 3 308
  • Пловдив
Та аз още така си ям макароните Simple Smile захар, сирене и много масло.

Мързелотка, то и моята готви по много, ма твоята е топ! Ма бравос на нея! Ако можех да я открадна Wink

Почна да прехвърча сняг...казах ли, че не ща на работа?

# 3 309
Има ли Водолейки тука?

Моя милост.

Един час бях навън с кучето в гората. Даже и други луди имаше.

ММ в сготвил, на мен се пада тази вечер да се правя красива.

# 3 310
Мисте, при нас не разбра ли, че сняг прехвърча само вечер, а на сутринта нито следа от него.

# 3 311
Ау Попи, бързо издай кога ти е рд. Няма само Козирози, нека се даде малко път и на други зодии 🤣

# 3 312
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
водолейки? Wink
Скрит текст:

# 3 313
Свалих си я за следващата тема. Такава хубава козешка снимка, ако сега я сменя, ще се загуби завинаги.

# 3 314
Бабри, и моето беше ниско, обаче покрай хубостите с щитовидната започнах да вдигам, голям ужас ми е.

Оф, дребното само чупи буркани напоследък и зяносва чая вътре. Ще й ограничавам достъпа до чекмеджето. И се катери навсякъде, маси, шкафове за нищо ги няма.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 19:48 от Ули

Общи условия

Активация на акаунт