Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 463
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 315
Ули,вече съм спец,кои заключалки за шкафове и чекмеджета са най-трудни за отключване 😁.Ако искаш,утре мога да ти покажа.Досега пет различни вида сменихме,само два са надеждни при нас

# 3 316
Ули,вече съм спец,кои заключалки за шкафове и чекмеджета са най-трудни за отключване 😁.Ако искаш,утре мога да ти покажа.Досега пет различни вида сменихме,само два са надеждни при нас
О, да, ще съм ти много благодарна, Ренко. Тъкмо се чудех къде и какви да търся.
Малка катерушка й купихме, грам внимание не й обръща, ходи и си търси къде да се набере да се покатери Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 317
Докато съм се сетила 🤣 Имаше едни хомеопатични капки Вомитусхил S май бяха, за ниско кръвно. Търсих ги лятото за щерката, че и тя хвърля в смут околните на обществени места с нейното ниско кръвно..ей, нямаше ги никъде. Много са добри. Ако намерите, взимате.
Козите, не барайте, я кви сме убавици 🤣
На работа поредните двама ковиден аут, вече не знам, ще каним клиентите да зареждат с нас🤣🤣
Килеша много ме вбеси. Не е познал. Ще си го получи и ще се проклина 🤬

# 3 318
Разглобих се, пъф, сили едвам имам да си дигам гиричката. Наспорт! Без да искам си налях малко повече, но ще го изтренирам, че дано тази нощ да спя. Кръстогъзието ми направо ме мрази. Глътнах една купичка шкембе и вече съм в поза 13.
Мързеливче, браво на свеки, докато преборите таз храна, да ви наготви друга!
Ре, прегръдки!

# 3 319
Ренко,да не са на safety1st?Май тяхната за шкаф с дръжки е най -стабилна .
Аз оставям заключено през шкаф ,да има и да си рови някъде,да има и скришно от нея .

# 3 320
  • Германия
13, тези капки ги дават при гадене, не пише нищо за кръвно. Да не са някои други

# 3 321
13, тези капки ги дават при гадене, не пише нищо за кръвно. Да не са някои други
Други са ами 🤣🤣 Виотон S. Ооофф, то един акъл за кое?

# 3 322
Хайде, група, време е за вечерна тренировка! Хем в поза 13, хем упражнение за баланс. Наспорт!
Скрит текст:

# 3 323
  • Германия
Други са ами 🤣🤣 Виотон S. Ооофф, то един акъл за кое?
Днес не ти е ден, налей си едно, виВотон S са. На третия път щеше да ги улучиш Joy.
За съжаление при мен ги няма

# 3 324
Бабче,пращам.

# 3 325
  • Германия
Бобчи Kissing Heart много благодаря, ще си запазя правото друг път.
Тази седмица ММ трябва да ми получи преждите и с тях ще ми изпрати и лекарствата, които не намирам тук и някои дреболии за правене на маникюра, че си поръчах вече няколко печата и все не стават. Ще си чакам моите.

# 3 326
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ааах ти лисицо лукава!
маскирала си се като бабка ячка, а мЪникюр си правиш, туйцък... унуйцък...
Wink тъй де, няма да се даваме.
като се понаучиш свирни, идвам да оправиш и моите нокти, че съм замязала на вампир.

няма кой веждите да ми оправи, като мустака на Филип котЮ са нащръкнали на всички страни, а за косата да не отварям дума.

за ниско кръвно навремето пиех ефортил, но мнооого отдавна го няма.

# 3 327
Добри ти си в меката на тези женски грижи и не си намерила кой да ти оправи веждите поне Simple Smile

Искам някой да ми оправя веждите Blush

# 3 328
Бобче,не,на друга марка са.Обикновено по спешност пращам Скъпия след работа да търси по-устойчиви модели,отбива се или в хоум макс,или в Практикер.Сега ги потърсих,да ви ги покажа
Скрит текст:
Точно на тези два модела до сега не им е хванал цаката.Пишман ставам с него,оставих му единствено достъп до чекмеджето с тенджерите.В послвдния незаключен шкаф стояха сладкарските ми инструменти и консумативи, бурканите със сладко и газовата бутилка.Ми,сладко фира не даде,но ми заминаха сума пошове и резци.А като се открехна,как да пуска винтила на газта,казах Край!

# 3 329
Мерси, Ренко, ще ги издиря. Аз две чекмеджета искам да заключа, едното под телевизора с игрите на брат й, които подрежда всякак и се катери в него и от там на шкафа и изобщо и игрите са скъпи и на шкафа е тясно и удобно за падане.
И другото е с чая, че вече два буркана заминаха.
Тавите и други боклучки от другите чекмеджета нека да подрежда, като се светне за ножиците и приборите ще ги затворя и тях.

Общи условия

Активация на акаунт