Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 503
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 330
  • Германия
Добри, при нас ги има тези капки ефортил, записвам си ги в списъка с полезни апове.
Аз маникюр си правя сама от повече от ....., няма да казвам години, но от ученичка. Но само с обикновен лак, имам твърде хубави нокти за да ги правя с гел, а и много бързо ми писва и го сменям. Печати, пудри, ваденки, като луд с къртечница съм Joy
Вежди също правя сама, винаги са различни, но не ми пука. Просто не понасям да ме докосват и поради тази причина и се подстригвам сама и ходя с дълга коса, още не съм се научила да си правя къси прически

# 3 331
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тук ефортилът бяха малки бели хапчета, но ако съставът и действието са еднакви, какво значение има агрегатната форма.
Simple Smile
като изчезнаха се заредих с черен шоколад. повдигаше ми се от него. Sad

# 3 332
  • Германия
Добри, сега видях че има и на таблетки, но аз се лепнах за капките. Я отивай в плетаческата да ми отговориш на тъпия въпрос да не го повтарям тук

# 3 333
Тя Баба ви хич не е и баба,ама карай ся .Тъй се е именувала,тъй да бъде .Бабче,има ли нещо съм насреща,ти си рядко добър човек и се отзова в ужасен на нас период 😍
Нашето хлапе почна да върти копчетата на котлоните ,взех да спирам от контакта печката и пералнята .
За веждите само микропигментацията е ключа за бараката при моите рехави и руси космаци .Не ги скубя изобщо,но избледня доста,есента ще повторя .

# 3 334
още не съм се научила да си правя къси прически
Имам едни кастрочета,в различни размери,дай обиколка и пращам.Smiley

Добър вечер,Гъби!

# 3 335
  • Пловдив
От мен ...

# 3 336
13, тези капки ги дават при гадене, не пише нищо за кръвно. Да не са някои други
Други са ами 🤣🤣 Виотон S. Ооофф, то един акъл за кое?
Днес не ти е ден, налей си едно, виВотон S са. На третия път щеше да ги улучиш Joy.
За съжаление при мен ги няма
Мда 🤐
Като се ядосвам и тъй става. Нищо, де, важното е, че ги нацелихме. Да ги имаше обаче. Не знам що спират постоянно неща, които работят..

# 3 337
13, тези капки ги дават при гадене, не пише нищо за кръвно. Да не са някои други
Други са ами 🤣🤣 Виотон S. Ооофф, то един акъл за кое?
Днес не ти е ден, налей си едно, виВотон S са. На третия път щеше да ги улучиш Joy.
За съжаление при мен ги няма
Мда 🤐
Като се ядосвам и тъй става. Нищо, де, важното е, че ги нацелихме. Да ги имаше обаче. Не знам що спират постоянно неща, които работят..
Спират ги за да пуснат нови лекарства, които са по-био, по-еко, по-щадящи и естествено по-скъпи.

# 3 338
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вежди имам за поне две жени, същи Гайтан Веждю съм, скубя ли, скубя, и все има за скубане. Ако ги оставя да си растат, не смея и да си представя на какво ще мязам!
 Ноктите ми се разпадат от двадесет години, само подрязвам, удобна и евтина поддръжка си е това!

# 3 339
С ноктите и аз бях така, но се пристрастих към гел лаковете. Харесва ми да не полагам кой знае какви грижи, освен да отделям по час, веднъж на около три седмици. Обаче ММ (разбирайте Моето Мрънкало) като е почнал, кога ще отидеш да ти свалят пластмасата от пръстите. Искам да си бъдеш с твоите си нокти. Иде ми понякога да си купя още по-тежък тиган, с любимия ми в момента, няма да се мъчи достатъчно.

# 3 340
  • Германия
още не съм се научила да си правя къси прически
Имам едни кастрочета,в различни размери,дай обиколка и пращам.Smiley

Добър вечер,Гъби!
Ти пък от къде изпълзя, наработи ли се. Пращай най-големият размер, моята кратуна е голЕма, щот има много мозък в нея. То ако имаше и гънки щеше да е по-малък, но нали е опънат е голям Joy

Бобчи Kissing Heart, шшшшъъъттт, тихо, не ми издавай прикритието. Ма за много от вас съм си баба, на някои съм на годините на родителите ви  (под секрет само на вас казвам 51 са). Гледам в свекървенската понякога реват от свекърви на моите години и пак не се чувствам стара. Не се гримирам, но ми дай лакове и мога всеки ден да ги сменям. Обичам и ярки и щури зветове - зелено, синьо, цикламено, черно от време на време, абе младеждки с две думи

# 3 341
Кло,имам приятелка с точно такъв мъж.И лятото не си лакира краката,той харесва нейните нокти и без лак.
Малко преди да родя свалих гел лака,отрязах ноктите и пет дни не можех да правя нищо,все едно съм без ръце .
Съншайн,гъстите вежди поне има мегдан да ги оформиш.Аз без грим все едно нямам мигли,естествените ми вежди са няколко косъма ,почващи и свършващи никъде ,а без вежди какво -картина без рамка .
Ще се хоризонтирам ,приключих си учебният процес за тая вечер .
Бабче,51 са новите 41 😘

# 3 342
Момичета, ще живея! Днес за сефте се чувствам като мене си, пих кафе и си пробвах всички нови дрехи дето ги прибрах вчера от шивачката. Довечера една чаша винце ще си сипя и ще си го изпия с кеф.
Уфф, върна ми се вкуса за живот. Това да не искам да се контя и да си пробвам обувките и да не ми се пие джин за мене е показател, че аз отивам на умирачка. Бях се закахърила сериозно.

За лакове говорите - аз откак открих гел-лака се родих. Моите нокти са меки, чупливи и обикновен лак не държат. Имала съм мазна плочка или нещо такова беше обяснението на маникюристката. Гел обаче държат, 6 седмици ми е рекорда.

Иска ми се да имах вежди гайтани, обаче аз съм руса и съответно космената покривка е рехава. За някои места е добре, за други - не толкова, ама каквото - такова. Тъй че Съни с гайтаните да не рИве, щото завиждам здраво.
Утре съм на работа в офиса - направо нямам търпение да се приведа в човешки вид и да изляза от къщи.

# 3 343
Втора безсънна нощ! Даже по зле и от снощи. Будна съм от 11.30. Стисках си очите, въртях се в леглото като шугава овца, цяла книга изчетох и няма, и няма заспиване!!!!😢 След половин час алармата ще звънне, мразя си безсънните периоди. Има нощи спя непробудно по 8-9 часа, обаче като вляза в серия с кокорене откачам. Как ще избутам деня, идея си нямам.😔
Айде ставайте да ми правите компания, стига сте спали!

# 3 344
Уинд, съчувствам. И аз пак се ококорчих в 4. Мъка е с недоспиването.

Общи условия

Активация на акаунт