Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 562
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 345
Мараба, девойки!
Аз вземам магнерич 500 мг вечер и спя засега.Гадно е да не можеш да спиш! Съчувствам! Когато не мога да заспя,ставам и почвам да подреждам чекмеджетата на скрина,по някое време ми се доспива и лягам.Просто гледам да не се вторачвам в незаспиването и ми върши работа.
Отивам да се кипря за работа!
Успешна нова седмица, Куклани!

# 3 346
Ауу...климатика в кухнята забил.Ставам,отивам спейки,светвам и по средата бяла мечка.Не искам да знам колко градуса е на вън,стига ми да чувам как свири вятъра.

Добро утро!

Хубав да е деня! Аа,то е понеделник.Спорна седмица и спокойна!

БабТи,дет не ме сеят,там никна.Smiley

# 3 347
  • София
Добър сутрин, ранобудници! Лека седмица. Аз пак няма да имам време да ви чета, отлитам да ставам човек. Благодарско за отговорите за роботчето.

# 3 348
Успах се, добре, че алармата е перманентно включена, от понеделник до петък. От снега снощи има точно колкото за беля. Трябва да предвидя десет минути за почистване и подгряване на каручката. Иначе по асфалта нищо не се е задържало.

Хубава нова седмица! (Кроте, да не се загубиш пак)

# 3 349
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро! - 6 . Бррррр. Май зимата дойде Sad
Легнах си след 2, станах в 7.
Спокойна и приятна седмица ви желая.

# 3 350
  • Пловдив
Добро!

# 3 351
  • Германия
Добро утро.
Кротик много шукаритетно кафе, има ли захар или да си нося.
Аз легнах в 3 и станах в 7 с първите звуци на алармите. Това се случва веднъж на високосна.

Ауууу, ощавих се с кафето. Претоплила съм си водата и като шибнах една глътка. Мразя вряло кафе.

# 3 352
Брррр Гзззззз и прочие звукове...а, и тракане на зъби се носи от мене... Права е Кло, сняг тука има колкото да ни вгорчи сабахлянта SmileSmile 20 минути в чистене, стържене и топлене ше отидаат.. ама по-късно. Чавето голямо и днес няма го пускам на даскало, щото още подсмърча, ама от утре тръгва, писна ми да виси у дома...
Закусвам пред компа с краещник хляб и кутия пастет...  Animal Pig Animal Pig2 Animal Bear Animal Elephant Animal Whale2 /тва е бъдещата градация на живото ми тегло/

# 3 353
  • София
Добро утро!

Не ми говорете за студ, че от сега ме сковава. След малко ще водя Пантата на лекар да се произнесе здрава ли е вече .

Сега е онлайн в час. Заедно с нея онлайн е и съседния клас, чиято учителка е болна.
Напред четяха и госпожата посочваше кое дете да продължи. Видях, че моето се разсейва и не чете. Питах я знае ли до къде са стигнали, а тя отговори "Е сега изгубих до къде сме, че ти ме разсея". Да бе, аз падам от Мелмак. 😆

Успешна и спокойна седмица на всички. Болните да бъдат здрави! Здравите да не се разболяват! Казах!

# 3 354
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Дано да е здрава, спокойна и лека седмицата за всички!

# 3 355
  • София
Тази сутрин съучениците на щерката са пълни с бисери. Напред госпожата посочи дете да отговори на един въпрос. То обаче не е успя. Госпожата каза верния отговор, а въпросното дете възкликна : "правилно, госпожо!". 😆
Спуках се с се хиля, а Пантата в този момент е била заета със своите си мисли ( отново) и пропуснала смешката. Малко уплашено ме погледна като се захилих. Аз гаднярски не й казах защо се смея. Посъветвах я да не се разсейва повече, за  да не пропуска интересните моменти. Сега ме гледа накриво. 😆

Чак ме е яд, че ще ходим на лекар и няма да присъстваме до края на учебния ден.

# 3 356
Много е гадно безсънието,Уинд забелязала ли си какво го предизвиква?
Аз пролетта имах един период все към 3 заспивах,детето ми на годинка бебе си спеше ,аз кукувах .Но ние винаги лягаме около полунощ с МУ,а е хубаво към 22-23.30 човек да се ориентира към спалнята Така поне четох.
И при нас е голям кочан,тая зима не е като предните две,със Звери почти не излизаме ,най-много за 10-15 мин на двора и така цял януари.

# 3 357
С Шефа не сме излизали от четвъртък 😁.Ма то във ветровито време не смея да си покажа носа,освен на терасата за цигара.Иначе миткаме из махалата,храним котките,събира камъчета,на пясъчника играе.
Ули,снимах двата вида,да ги видиш в действие.
Скрит текст:

На третата снимка, вторият вид е захванат за чекмедже и бутилиерата.Става и за чекмеджета от първия вид,т.е.,може да се огъва.За отключване и на двете,са нужни едновременно два пръста и ръка,а на тях им е трудно още да координират такива сложни движения,та според мен са надеждни.

# 3 358
Не ме слуша главата днес. Дойде ми, първи ден. Сутринта съм сложила превръзката, без да отлепя крилцата (залепени отгоре). Хубу, че не са се оприщили нещата. И съм с бежеви велурени ботуши на тая гняс навън. Мислех, че ще е сух студ. Наистина е студ, само дето улиците изобщо не са сухи. Бежевото вече има зелени нюанси.

# 3 359
  • София
С`я си е*а мамата. В работата двама от 8 положителни, един със симптоми, но отрицателен, един в карантина. Последен контакт петък, да кажем, че още ден-два и е минал инкубационният период. Останалите се тествахме с БАТ, за сега сме отрицателни. Работим с хора, много хора. Едно, че не знаем дали сме карантинирани, второ, че няма вече кой да работи. Таририрам, ририрам, ририрам.

Общи условия

Активация на акаунт