Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 664
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 360
Бърльо,при нас положението е същото! Аз съм болна и на работа,поне теста е отрицателен. Колежката с Ковид днес се върна, чувства се ок да работи,но карантината й не е минала и работи под чуждо име днес, защото няма кой !

# 3 361
  • София
Това е направо престъпно, ако я принуждават. Ако я провери РЗИ кой ще плаща глобата? Другата страна я остави, моралната. И ти трябва да си почиваш, а не да бачкаш, извинявай, каквото ще да е. И ти си човек.
Шефовете казват само да се заместваме, ама то не останахме хора.

# 3 362
  • Пловдив
Кво РЗИ? Надали смогват...на нас никой не ни се обади.
Приятелка също кара така няколко дни...като Сис. Просто няма кой Close иначе трябва да затворят магазина. Зълва ми в банка и тя така. Няма кой.

# 3 363
  • Somewhere in the World
Офф, голяма тъпня. Мойта колежка е с всички симптоми но не си е правила тест, имала доверие на ЛЛ и е в офиса, щото неискала болничен.И аз си сложих масак, тя ме гледа тъпо.И понеделнишки един колега така ми вдигна кръвното за глупости...ааа, как да съм дзен?

# 3 364
  • София
Не го разбирам аз това да си в карантина, ама да си ходиш болен на работа. Дори не контактен, а болен. Явно съм някаква задръстена. Като се изпонатръшкат всичките ще има кой да бачка сигурно. Ей ни на нас. Кого от четиримата отсъстващи да замествам, как, като физически трябва да съм си на моето място, а те на техните?

# 3 365
Леле, ужас, как в карантина на работа...

Сиси, то не, че има смисъл като чета за колежката, ама направи си пак тест. На бързите им отнема няколко дни докато покажат положително.

Pretty Mama и твоята колежка е без коментар, нейният личен лекар с поглед сигурно определя заболяването...

# 3 366
Бърльо, моята колежка не се чувства болна! Ако не беше дошла на работа трябваше да затвори единия магазин, защото останах само аз,а физически няма как да съм на две места едновременно.
Ули,ние не работим заедно!

# 3 367
Ами като трябва ще затвори магазинът. На шефа като му е важно да иде той да работи там.

Нима здравето на клиентите, които потенциално ще заради колежката е по-маловажно? Хайде нейното няма да го коментирам, щом е решила да работи.

Сиси, това е насочено към шефа ти, не към теб, естествено.

# 3 368
Аз също имах проблеми със съня минала седмица, подозирам, че и тази ще е така. Добре поне, че в момента тече Аustralian Open, а аз съм фен, така че зяпам мачове. После пък ще има олимпиада от другия край на света, която пак евентуално ще ме спасява в ранните часове.

Днес уж съм се наспала, а по време на медитацията, в седнало положение- заспах. Много странно чувство беше. Барем някое просветление да бях получила, а то...

Аз също съм с мазна плочка на пръстите, това е и една от причините гел-,ши-  и каквито други видове лак има да не се задържа на тях. Отделно организмът ми по някаква пирчина ги отхвърля и на 3- ти ден започва каквото и покритие да е, пада. Не е до маникюристка, техника и материали. Изпробвала съм какво ли не, къде ли не, в това число и на различни континенти. Не ста- ва. Затова и се отказах. Отделно, ноктите ми растат ужасно бързо и ми е много неприятна гледката на израснал нокът с гел- лак. Да не говорим, че на мен за 3 дена ми писва да си гледам ноктЯта с едно и също, какво остава пък за от седмица нагоре... С обикновен лак си джиткам. Когато съм си в Бг, всеки пети, максимум седми ден съм на маникюр, защото не само нокти, но и кожи ми растат бързо, а аз не съм от най- оправните и често весто да изпиша вежди, се окепазявам здраво. За съжаление, при последните ни две релокации така и не намерих читава маникюристка, а за торбата пари, които искат при положение, че аз дори с моите две леви ръце се справям превъзходно, сравнено с тях, съм пирнудена сама да си се "правя". Твърдя, че ми се получава доволно прилично. Точно се лакирах, между другото, ето с тази красота (снимката е от нета, не са моите рЪки това):

Панди, смях се с глас на "Правилно, Госпожо!" Joy

Бабри, Ре, радвам се, че болестите вече са зад гърба ви. Hug

51 е една прекрасна възраст, моля- моля! Да не говорим, че човек може да е "дърт" и на 20, уви. Майндсет, както е модерно сега да се казва. Grinning

Боли ме едната пета...

# 3 369
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Има ли тук счетоводител, да питам нещо?

# 3 370
Като чуя "няма кой" и ме хващат бесовете.Намиря се колая на всичко,болни от ковид и карантинирани да работят,защото няма кой е просто безумие .

# 3 371
  • Пловдив
И мен ме хващат бесовете от разни работи, ама разберете, че има и такива места на които наистина няма кой....колкото и да не ви се вярва.

# 3 372
Мистик аз разбирам много добре.МУ работеше извънредно,проваляли са ни се планове,седяла съм сама 22 нощи и 15 дни в месеца щото няма кой .Просто няма кой.И като влезе в болницата пак се оправиха ,функционира фирмата и не е свършила без него.

# 3 373
  • София
Сиската за магазин говори, не за ядрена електроцентрала в авариен режим, че жертвоготовната колежка да се жертва, за да спаси човечеството. Има правила, трябва да се спазват. Сега, ако се натръшкат всички по редицата, кой ще отвори жизненоважния магазин?

# 3 374
Има ли тук счетоводител, да питам нещо?

Имаш ЛС Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт