Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 449
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 735
Излезе сметката за газта за декември - меко казано съм шокирана, въпреки че очаквах да е по-голяма предвид увеличението. С тези нови 30% увеличение от 01.01. направо съм в ужас каква ще е за януари.

Стрейнджър, благодаря. И аз така смятах, но се омотах. Е, значи са ми подарили подарък, чиито срок на годност е изтекъл  юни 2021 г. Simple Smile

# 736
Изгорих си езика 👅 с вряло кафе! Ужасно гадно е сега всичко, което ям!
Всичко се вдига само заплатата ми не мърда 😢

# 737
  • Пловдив
Изгорих си езика 👅 с вряло кафе! Ужасно гадно е сега всичко, което ям!
Всичко се вдига само заплатата ми не мърда 😢
не е само при теб Head Band

# 738
Стига бе,Бърд 😳.За подаръка това.Я кажи поне с какво те метнаха 😁.А за сметките газта и аз чета едни неща,като филм на ужасите и фантастика 🤐
L на етикетите е партидния номер,на който чрез разширяване можеш да разбереш кога е произведен.При нас де,на други места направо си пишат датата на производство.За Z не съм чувала 🤔

# 739
  • Наблизо
Бърд,снимай го как изглежда да преценим и ние.

Да се оплача пак.Боли ме гърба,рамената,от носене на моето дете.То ходи добре,но като се запъне че не иска нещо,обичам го и преобувам на повивалника и много ми страда гърба.Ходих на чакръкчия,но все още ме боли.

# 740
И аз ще се оплача. От себе си. Няма такова 🐷🐖🐷🐖🐷 като мен. Никога няма да отслабна, никога. Така се наплющих  с леща с манатарки. Уникално вкусно нещо. То г@з глава затрива е моята. Грух.

# 741

Да се оплача пак.Боли ме гърба,рамената,от носене на моето дете.
И аз съм така. Беболина продължава да протяга ръце да я нося. Не иска количката навън вече,но не иска и да ходи като хората. Или тича ,или на ръце иска да я нося, принцесата! В къщи пък ,щом нещо не стане както е решила и почва да се тръшка и да се катери по мен за да я успокоя!
Сирос,отварям прозорците!

# 742
Или форумът се бъгна, или аз съм идиот.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 13:43 от Caramella

# 743
  • Sofia
Тарти, Smiley SmileySmiley сега я видях тортата.
А ся де, забравих за какво щях да пиша.
И аз се набухах - пиле, суши, варено яйце, маринован джинджифил и салата от цвекло с чесън, копър и орехи. Всичко в едно, че аз съм от Animal Pig2
Никога не съм яла леща с манатарки, оплаквам се.

# 744
Значи, посипвам си главата с пепел.
Сега се зачетох в ситния текст по опаковката, че нещо странно ми се стори - Срок на годност: три години след датата на производство, указана на опаковката. Невинна е роднината с подаръка Joy Аз не съм дочела, ама много ситни букви, бре.
Ренко, душ гел е Simple Smile

Ох, Сиросче, облизвам се тук с твоята леща и манатарки.

Моето заплащане не е актуализирано от не помня кога. Единственият вариант е да поемам повече работа, за да го вдигна Head Band

# 745
# 746
Моля за рецепта!

# 747
Сиросче, че аз лещата я броя за диетична, ако не я плющя с хляб. Виж сега, в тоя клет живот не може всички да са кльощави, някои трябва да са И красиви.(Тринайсетицата и Мързелотич да не четат)
Аз рязко смених концепцията за вечеря. Ми, тези омлети ми се виждат висш пилотаж... ще ги олескам със сигурност и хем ще ги оставя гладни, хем ще ме хейтват. Картофени кюфтета ще правя, те поне ми се получават, сложих картофите да се варят. За канибалите ще пекна и суджук на скарата. Оммм...

# 748
Бърд,прочете ли за първото бебе в градската болница?Трето за майката, която е 19 годишна 🤐
Сиси,Шефа е почти същия.Одеве ходихме до пазара,с колата,че е прекалено далеч дори и да съм без него.За пръв път измина 200 метра без да търчи като щурав и да се запъва като магаре на мост (да го нося).Но пак доста време ми беше в ръцете,че на сергиите беше страшно с него.По тоя повод ме метнаха с най-най-изсъхналия и омърлушен пресен лук 😤🤬.От тоя чичо повече няма да пазарувам 🤬🤬🤬

# 749
Ренко, само заглавие мернах, не отворих статията. Да позная ли от кой етнос е майката? Ама пък да не прозвуча много расистки, ще си замълча 🤐

Общи условия

Активация на акаунт