Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 489
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 750
Тили, добре, че каза, че с шипковото масло може и шията да се маже, аз се чудех дали е удачно, отивам да се намажа. Абе, казвам ви, че ще ме изгубите и ще ме търсите в раздел - диви и красиви Joy

Щом мажеш и в околоочния контур, който е най- нежната част на лицето и не ти прави реакция- давай смело и на шия и деколте.
Аз пък пропускам очите с шипковото масло.
И да- маже се вечер, или ако е през деня- зимата и когато сме си дОма.

# 751
Няма смисъл 😁.Само ще кажа,че бебето се казва Исус 😬

# 752
Ахаа, каква изненада.
Аз даже познавам един Исус. Телефонът му беше по-голям и по-скъп от моя, искаше да му дам някой лев, ама отказа да свърши някоя работа срещу заплащане. Замълчавам наистина, че няма да се сдържа.

# 753
Дано не прозвучи тесногръдо ,но аз лично предпочитам  името Исус пред това на други известни пророци! Поне в България!

# 754
  • София
Какво му е на пророк Илия бре Сиско?

# 755
Мид, не се сетих за него точно 😂🤣
"Онзи" етнос предпочита едни други ,хм,как да ги нарека,по-екзотични пророци!

# 756
  • София
Фанах та😂💋

# 757
Няма смисъл 😁.Само ще кажа,че бебето се казва Исус 😬
Ахахаха! Явно това е евъргрийн. Преди 28 години, когато откарахме с Говендър Мой 40 дена в отделението за недоносени, там се извървяха един куп циганки. Нормално, сред тях преждевременните раждания са типични. Но всяко второ бебе се казваше Исус.

# 758
  • Пловдив
Къде да диря инфо за храни с малко захари? Thinking Да видя кои и как да се комбинират за евентуален н-н на хранене...

# 759
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И аз ще се оплача. От себе си. Няма такова 🐷🐖🐷🐖🐷 като мен. Никога няма да отслабна, никога. Така се наплющих  с леща с манатарки. Уникално вкусно нещо. То г@з глава затрива е моята. Грух.
Червена леща ли, или каквато има?

# 760
Колко са големи децата,които искат да ги носите?Щото нашето види ли клекнал човек и се мята отгоре му,даже върви и се държи за крачола ми и иска да я нося .А е на година и седем!

# 761
  • София
Е мойта иска нищо, че е почти 20 кг и е на 4г.🤣🤣

# 762
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е мойта иска нищо, че е почти 20 кг и е на 4г.🤣🤣
+ 1 'дет се вика, 30 кила, на почти 7.

# 763
Фил - честит ти рожден ден! Не знаех, че си козирог. Жива и здрава и много добра 2022г да имаш.

Леля ми е рожденичка и тя днес, а майка ми другата седмица. Сестри - козирожки 😀

Аз харесвам козирози - жени. Мъжете са ми малко по-странни птици.

Чета ви да не ви изпусна, снощи успях малко да поспя, че онази вечер положението беше трагично и ми се събраха 30мин - 1час спане за цялата нощ.

# 764
Честит рожден ден, Фил! Желая ти спокойствие, нови планове, успешна реализация, и здраве и щастие, естествено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт