Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 828
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 900
Ранобуднички такива. Едвам станах, при това с аларма. Ето кафе, щом сте казали.

Елиф, мисля, че тогава точно се очакваше приемането на Държавния бюджет, а всички параметри за детски се залагат там. Наистина не помня какво точно стана тогава. Обаче Малдивите...така си остана, без да организираме чартър.

Пляс по челото! Детски за всички деца, независимо от дохода. Това беше.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 06:45 от 💙 Clo 💙

# 901
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
И аз се ококорих в 3, ама това е защото заспах в 22 часа. Вероятно до следобед ще ми заспи сърчицето, но какво от това?
 Минаха Коледа и Нова година, сега остава да отметна моя имен ден, РД на детето в градината, ако успея, да го заведа да го снимат, РД на детето в клубче, РД на мъжа ми. Боли ме портфейла... Той се скъса, буквално, чантата, която влача и тя, но нямам време ( и пари 🤣) да търся други. Декември и януари ме разоряват.

Уиш,Люта Мара се вика ,рецептата е на шеф Токев.Чесън съдържа в българската версия .
С О*Рахаля за малко да си изпортя наспорта върху МУ.Глейте колко бързо се учи русото ,а?
Шеф Токев доста ги разбира напитките 😁 Цяла България също го разбра.

# 902
Идея си няма откъде ме връхлетя туй състояние. Докато си бях в къщи си ми беше всичко ок. Вчера на работа и бам - кръвното играе, тиквата и тя се обади. Натоварено беше вчера, но нещо непосилно. Дали защото цъфнах, цикъла и хормоните ли нещо ме смацъфръцаха. Аз по принцип си имам и периоди на безсъние, но в комбинация с другите убивини направо ме размазват. Критика ли ме тресе, предкритика ли идея си нямам. Рано ми е сякаш още, но като се замисля си спомням майка ми как беше преди години. Имах период с вълни, но сякаш поутихна. Дано до ден два вляза в норма, че иначе ще е зор.
Теста вчера ми беше отрицателен, още една хубост от началото на декември - за да мога да ходя на работа през два дни съм на тест. И цената са им вдигнали, просто прелест. Докога ще издържа не знам.

# 903
Уинди, така като те боли главата само от едната страна, а си в цикъл, прилича на хормонална мигрена. При мен беше точно така, като болката отиваше и в едната очна ябълка. Добре, че беше само в първия ден от цикъла, че не се траеше. А за тестовете, ти си ги плащаш, а не работодателят, така ли? Егаси!

# 904
  • Пловдив
Добро!

Уинд, в каква сфера си, че ви искат тест...? И на администрацията пък що Thinking Нас не ни закачат да сега и дано...

Айде и от мен едно кайве, че едва гледам...снощи с тоя Влад отидЕ у късни доби...па и сушилня чаках, та ептен.

# 905
Добро утро! Изпуках се, оправям се и на маникюр.
В моята сфера засега не изискват тестове и ваксини. Дано така си остане.
Лек ден!

# 906
Добро утро!
Уинд, съчувствам Hug
Снощи бързах, готвих,  а днес фризера още не се е размразил и съответно не мога да прибера готвеното в хладилника. Май ще хвърлям храна, а така да не обичам.
Лекичко в средата на седмицата.

# 907
В културната сфера съм. Аз си плащам тестовете, няма как да е работодателя. Имаме бюджет и такива разходи не са заложени. И шефа си плаща тестовете.

# 908
Добро утро лиии?? Какво му е доброто?? Само чакам да дойдат колежките, да ги емна... спрели са климатика в офиса вчера следобед!!! Ама тях не ги бърка, нали идват на вече топличко... Грррррр

# 909
днес фризера още не се е размразил и съответно не мога да прибера готвеното в хладилника.
Вземаш сешоара, пускаш го и насочваш струята към стените на всяко отделение на фризера за няколко секунди. Точно за 5 минути ще имаш размразен фризер и със сигурност няма да го повредиш - практикувам този номер поне от 20 години и няма никакъв проблем.

# 910
  • Пловдив
днес фризера още не се е размразил и съответно не мога да прибера готвеното в хладилника.
Вземаш сешоара, пускаш го и насочваш струята към стените на всяко отделение на фризера за няколко секунди. Точно за 5 минути ще имаш размразен фризер и със сигурност няма да го повредиш - практикувам този номер поне от 20 години и няма никакъв проблем.
Аз знам за тенджера с вряла вода. Слагаш и затваряш. Пак става бързо...после само обираш водата.

# 911
И тук всеки си плаща тестовете сам. Всички неваксинирани през ден правят тест по аптеките и се редят едни опашки като тези за хляб през прехода. Резултатите се качват в платформа и ако пропуснеш глобяват и работодателя и теб. По 10€ е теста,излиза много скъпо да си неваксиниран .
Офффф,пак затягат мерките при нас! Дано ни се размине поне вечерния час.
Наритвам си дупето към работа,утре е почивен ден тук 😜!

# 912
Еей, опасни сте! Кой ме събра с вас 🤣
Уиш, Мисти, благодаря! Ще уведомя МУ, да действа.
Аз не бих издържала на толкова чести тестове. Ако пък и се чака на опашка, ужас.

# 913
Скъпия в понеделник я върши тая,по размразяването на хладилника 😁.Е,вчера едвам си намерих копъра във фризера,и на спанака етикетите ги няма,но ще си затворя очите 🤐
Половината пране ми замина зад дивана,докато го извадя от там,другата половина беше разхвърляно из стаите 🙄.Ох,пак е във фаза щуротии.

# 914
  • France
Бонжур, мили мои. Мен пък ме боли кръстът. Ох! И аз съм с хормонална мигрена, но при мен е 3 дни. Искам да ОмрЪ накрая. Пфу, трябва да водя Монстърчето на музика. Нямам никакво желание Tired Face

Общи условия

Активация на акаунт