Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 780
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Наблизо
Лейла,на никого не пречиш! Оплачи се,тук почти всички сме майки,разбираме те.И аз нямах особено на кого да оставям моето,сега е на ясла и пак нямам време ,но поне на работа не ме дърпат за крачола.Ще мине и този период,сега просто трябва да го изтърпиш к да си търсиш време за теб си.Не е лесно и най-вече да изплачеш напрежението много помага.

# 1 696
Якче, я кажи, каква е марката на филтърната ти кана. Бях пробвала с Брита, но не е моето. Вкусът на водата е ужасен. (Може би зависи от чешмяната вода вкъщи.)

Близалчице, страхотен е малкият голям рожденик. Да е здрав и да те слуша.

# 1 697
  • Наблизо
Лоли,честит рожденик! Да ви е много здрав и щастлив!

# 1 698
Честит празник на още едно малко козле! Здраве, безгрижно детство! На семейството весел празник и давайте подаръка детето, ве 🤣 Изззедници 🤣🤣😁
Майтап, майтап...ама щерката след обеда се къносва  тука и ми вика: ся след купона колко много подаръци ще имаааамм 🤣🤣 Нищо, че на 24 😉

Ре, да се оправяш, съувств 😔 Мразя да съм болян... То и аз тук от два дена нещо цистита  се мъчи ми гепи.. Днес почнах хапчета, че бая зор у WC 🤔🤕 Не знам кво ми станА, допреди две години не знаех кво е тва цистит...сега ме гепи гат му хрумне 🙄 ИНаче друго ми няма, ама то и тва ми стига.
Лейла, едно време туй 24 годишното го мятах на гърбината си в кенгурото и където аз, там и то. Иначе ставаше вой и писък...На печката готвя, тя на гърба ми, в тоалета, тя отпред ми...На осмия етаж бяхме тогава, ако знаеш колко пъти ми се е искало да я метна, че после и аз и да има край 🤭🤪  Остави, че никой и нищо не признаваше, освен мен, Еми и нон- стоп ревеше. Ама буквално. Като ревна в родилното и млъкна след ........... 3/три/ години. Сама си говорех накрая 🥴😭 Ем, порасна.
Днес на чай 🥲 ам няя начин. Тва е голяма гадУс..

# 1 699
  • Mediterraneo
Честито на рогатите днес! Да са здрави! Аз ще се отчета с още едно тези дни.

# 1 700
Малей, аз си мислех, че раците сме болшинство, ама вие ми скрихте шапката.

# 1 701
  • France
Лайла, вземи един нож и набутай тази тъпа тапа! Така като те чета случаят е спешен!!!

# 1 702
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Малей, аз си мислех, че раците сме болшинство, ама вие ми скрихте шапката.
И мъжа ми е козирог, ни той е другата седмица 😀

# 1 703
Лайла, вземи един нож и набутай тази тъпа тапа! Така като те чета случаят е спешен!!!
Не нож, отвертка е по-добре. Забива се в тапата и леко се натиска с дясната ръка, докато лявата е обгърнала гърлото на бутилката, за да не се получи фонтан към тавана, за който предупреди Айрин.

Лоли, ,много хубав рожденик!

# 1 704
Лейла, по същия начин се чувствах с дребната. Ей това, че мога да отида спокойно до веце и да обядвам, без да гълтам като патица, ми беше най-големият кеф, като се върнах на работа. Joy Че и ми плащаха.

# 1 705
Лоли, аз си представях рожденика - мъник, а той - голямо момче. Хубавец!

Лейла, поне половината от темата мнооого добре те разбираме. Оплаквай се, изпускай напрежението, ний сме калЕни.

# 1 706
  • France
Сънш, много ти е сладко детето Heart Eyes ама личи си, че е козльо. ММ е рожденик в сряда. Утре ще бъркам торта.
И аз си говоря сама. Като почнах работа след Монстърчето ми беше много трудно да престана да си мрънкам под носа постоянно.

# 1 707
  • Германия
Кло, Аквафор с филтри В5 ми е каната. От кауфланд е купувана, търсех точно нея защото често пускат филтрите на промоция, а бях опитвала вече водата от нея. С магнезиевият филтър водата е супер. Пробвана е вече в няколко града и в 2 държави. Тук никой не пие вода от чешмата.
Ето я как изглежда
Скрит текст:

# 1 708
SmileStuck Out Tongue Closed EyesМен живо ме интересува кво стана с тапата Stuck Out Tongue

# 1 709
  • Германия
Щом не се оплака повече, явно съдържанието на бутилката се използва по предназначение Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт